Murinjo: Marsijal da sluša mene, ne menadžera

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da bi fudbaler te ekipe Antoni Marsijal trebalo da sluša "pre svega svog trenera, a ne menadžera".

Izvor: ÐN

Nedelja, 01.01.2017.

14:50

Murinjo: Marsijal da sluša mene, ne menadžera
Photo by Matthew Lewis/Getty Images

Marsijalov agent je nedavno rekao da dvadesetjednogodišnji francuski fudbaler razmatra opcije za prelazak u Sevilju.

Marsijal je prošle sezone bio najbolji strelac Junajteda sa 17 golova, ali je ove sezone postigao pet, a poslednji juče, kada je izjednačio protiv Midlsbroa, u pobedi "crvenih đavola" od 2:1.

"On je igrač sa sjajnim uslovima da postane kvalitetan fudbaler. Marsijal je igrao, pravio je šanse i postigao je gol. Borio se, bio je veoma pozitivan. Znam da je prvoklasan talenat", rekao je Murinjo.

Marsijal je u septembru 2015. godine za 48 miliona evra prešao iz Monaka na Old Traford i dosad je odigrao 67 utakmica i postigao 22 gola.

Murinjo je rekao da bi Marsijal trebalo da prati primer Henriha Mhitarijana, kome je nedavno rekao da mora više da se potrudi. On je postigao tri gola u poslednje četiri utakmice.

"Marsijal mora da sluša mene, a ne menadžera. On mora mene svakodnevno da sluša na treninzima, a kroz svaki savet pokušavam da mu pomognem da napreduje. Tako sam svakoga dana radio sa Mhitarjanom. Njegov menadžer me je zvao svakoga dana i rekao da tako nastavim jer će Mhitarjan biti bolji igrač", naveo je portugalski trener.

"Svakoga dana čitam u novinama da Antoni Marsijal ide u Sevilju, Antoni Marsijal ide na pozajmicu, Antoni Marsijal nije srećan. Antoni Marsijal mora mene da sluša", rekao je Murinjo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: