Ponedeljak, 12.12.2016.

12:44

Radović, Nikolić dvostruki strelci za Legiju

Fudbaleri Legije ubedljivo su slavili protiv Pjasta 5:1 u 19. kolu, a dvostruki strelci uz po asistenciju bili su Miroslav Radović i Nemanja Nikolić.

Izvor: B92

Radović, Nikolić dvostruki strelci za Legiju
Foto: Getty images

Radović je u 32. minutu doveo ekipu iz Varšave u vođstvo od 1:0, a u poslednjem minutu prvog dela igre Nikolić je duplirao vođstvo.

Treći gol Legije postigao je Radović u 73. minutu, da bi svoj drugi gol na ovoj utakmici dao Nikolić šest minuta kasnije, na asistenciju Radovića..

U 81. minutu bilo je 5:0, a strelac je bio Ođiđa-Ofoe, dok je počasni gol za ekipu Pjasta postigao Sapala u završnici utakmice.

To je bio deveti trijumf Legije u Ekstraklasi, posle kojeg zauzima treće mesto na tabeli sa 32 boda, sedam manje od lidera Lehije.

Ove nedelje, pobedom protiv Sportinga u poslednjoj rundi Lige šampiona, tim iz Varšave je osigurao prolazak u dalju fazu Lige Evrope, a svog rivala saznaće u ponedeljak posle žreba u Nionu.

Radović je tako već postigao osam golova od povratka u Legiju početkom septembra. On je uz dva pogotka madridskom Realu, bio i dvostruki strelac u duelu sa Pogonom, a mrežu je zatresao i protiv Krakovije i Slaska. Nikolić je dao deset golova.

Narednu utakmicu, fudbaleri Legije igraće u nedelju, kada će u okviru 20. kola Ekstraklase dočekati Gornjik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: