De Bur: Situacija sa Ikardijem loša za klub

Trener Intera Frank de Bur rekao je da je situacija u vezi sa kapitenom Maurom Ikardijem i sukob sa navijačima loša za sve u klubu.

Izvor: B92

Sreda, 19.10.2016.

23:29

De Bur: Situacija sa Ikardijem loša za klub
Foto: Getty images

Inter je tek 11. u Seriji A posle osam koal sa deset bodova zaostatka za liderom Juventusom, a u četvrtak dočekuje Sautempton, u trećem kolu Lige Evrope.

"Takve stvari nisu dobre za tim, navijače i klub. Tako nešto moramo da izbegnemo u budućnosti jer nam sklanja fokus sa terena. Ikardi mora da preuzme odgovornost, kapiten je i mora da bude primer svima", rekao je de Bur.

Navijačima je zasmetala autobiografija Ikardija u kojoj je naveo da je prošle godine "odbio" napad ultrasa Intera, preteći im svojim kriminalcima iz Argentintine.

Na sve nadovezao se promašaj Ikardija iz penala u porazu od Kaljarija (2:1) na Đuzepe Meaci minulog vikenda, ali i napad 40 tifoza na njegov automobil ispred kuće odmah posle toga.

Pristalice "nerazura" zatražile su da se kontroverznom Argentincu oduzme kapitenska traka, ali je klub pružio podršku fudbaleru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: