Beograđanin odlučio 106. sarajevski derbi

Fudbaleri Željezničara savladali su gradskog rivala Sarajevo sa 1:0 u 106. međusobnom okršaju i slavili su u derbiju prvi put od 2011. godine.

Izvor: AK

Ponedeljak, 05.10.2015.

00:33

Default images
foto: Getty images

Čovek odluke bio je Jovan Blagojević – on je u 26. minutu šutirao, lopta je pogodila Tijaga, promenila smer i završila u mreži.

Do kraja meča obe ekipe imale su prilike, ali ostalo je 1:0 i Željo je slavio u 106. gradskom derbiju za petu pobedu ove sezone.

"Bordo" tim Miodraga Ješića doživeo je prvi poraz posle tri pobede, dok je Željo slavio treći put u poslednja četiri kola.

Blagojević je vezni fudbaler koji je prošle sezone nastupao za Velež, a rođen je 1988. godine u Beogradu i tokom karijere još je nosio dres Sinđelića, Čukaričkog, Šumadije i Srema.

Sada je Željezničar peti na tabeli sa 17 bodova, dok tim Miodraga Ješića ima dva boda više i treći je na tabeli. Prva je Sloboda sa 22, a Zrinjski je drugi sa 21 bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: