Futsal: Srbija ponovo bolja od BiH

Futsal reprezentacija Srbije savladala je u Beogradu u revanš meču selekciju Bosne i Hercegovine sa 4:2 (1:0).

Izvor: ÐN

Četvrtak, 03.09.2015.

00:26

Default images
fss.rs

Ovo je bila druga uzastopna pobeda ‘Orlova’ koji su u utorak slavili sa 2:1.

U dvorani "Šumice", pred oko 200 gledalaca, sudili su Radović (Srbija) i Sofranić (Bosna i Hercegovina).

Strelci su bili Simićš u 3. i 26, Kocić u 25. i Stojković u 39. minutu za Srbiju, a Mulahmetović u 35. i 38. za BiH.

Srbija je bila bolja i u drugoj prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine. Domaća reprezentacija imala je dosta problema u revanšu, jer je selektor Aca Kovačević u većem toku mogao da računa samo na šestoricu igrača. Većina fudbaleraSrbije bila je povređena, tako da su priliku dobili mlađi fudbaleri.

BiH se i ovoga puta pokazala kao dobar partner. Naše komšije sredinom septembra igraju baraž protiv Kazahstana za Evropsko prvenstrvo koje će se sledećeg februara održati u Beogradu.

Srbija: Josimović, Antonić, Stojković, Lazić, Kocić, Simić, Živanović, Matijević, Aleksić, Ramić 1, Milojević, Jovanović. Kapiten: Kocić, selektor: Aca Kovačević
Bosna i Hercegovina: Omerbegović, Galić, Novoselac, Radmanović, Mulathmetović, Aladžić, Jusić, Maton, Bevanda, Ivanković, Kahvedžić, Ikonić, Bošković, Šunjić. Selektor: Boro Maton, kapiten: Mulahmetović

“Zadovoljan sam rezultatima i igrom protiv BiH, mada smo imali mnogo problema sa povredama. Utakmica je za nas došla u nevreme, jer većina klubova još nije počela da igra punim intenzitetom, dok se gosti uveliko pripremaju za baraž. Izvukli smo određene pouke iz dvoboja i očekujemo novo okupljanje”, rekao je posle druge utakmice selektor Srbije Aca Kovačević.

Sledeće okupljanje futsaleri Srbije imaće 22. i 23. septembra, kada će gostovati Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: