Đokić: Ne pretimo Partizanu, ali...

Trener Metalca Vladimir Đokić rekao je da očekuje spektakl na meču sa Partizanom u Valjevu u 18. kolu ABA lige.

Izvor: MN

Subota, 17.01.2015.

10:17

Default images
Foto: ABA

Utakmica se igra u subotu od 19 časova. Metalac ima skor od osam pobeda i devet poraza, dok Partizan ima dva trijumfa više.

"Ponovo očekujemo spektakl. Partizan dolazi sa velikim ambicijama i željama. To nije tim iz prvog dela prvenstva, pre svega tu su sad Pavlović i Milosavljević, Mačvan je zdrav i spreman, a koliko znam biće u sastavu i Murić, tako da nas očekuje jako kvalitetan i motivisan rival.”

U prošlom kolu Metalac je napravio iznenađenje pobedivši Cedevitu, a sada tim iz Valjeva želi novi podvig, međutim Đokić ne preti crno-belima.

"Partizan sa pobedom u Valjevu rešava mnogo toga, ostaje u trci čak i za treće mesto. Za nas je najbitnije da ponovimo dobru igru i da je eventualno podignemo na još viši nivo. Borbenost i želja se podrazumevaju, publika u Valjevu i sve ono što ide uz nas tako da zaista očekujem spektakl i pravu utakmicu i učinićemo sve da pobedimo Partizan. Ovo ne znači da im pretimo, ali ćemo učiniti sve što možemo u ovom trenutku. Izlazimo na teren sa istih 12 igrača kao do sad jer igraju perfektno i nema razloga da nešto menjamo", rekao je Đokić.

"Očekuje nas drugačija utakmica od one koju smo odigrali u prvom delu. Partizan NIS se pojačao, doveo je par igrača, neki su se vratili iz povreda, ali i mi smo u boljoj formi nego tada. Vezali smo četiri pobede na domaćem terenu tako da sa više samopouzdanja ulazimo u ovaj meč. Pobede nad ekipama Cedevite, Budućnosti, Solnoka i Krke daju nam za pravo da ako odigramo dobru utakmicu možemo da se nadamo povoljnom rezultatu. Pokušaćemo da odigramo na nivou prvog poluvremena iz našeg prvog duela, ali ovaj put se nadam da ćemo zadržati prednost do kraja utakmice", rekao je Dušan Kutlešić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: