Đorđe Lazić srušio Šahtjor

Metalurg je dobio gradski derbi Donjecka prvi put od 2010. godine, 2:1 protiv Šahtjora. Bila je to i ukupno druga pobeda Metalurga nad Šahtjorom u istoriji.

Izvor: B92

Petak, 31.10.2014.

20:07

Default images

Golove za Metalurg postigli su Morozjuk u 72. i srpski internacionalac Đorđe Lazić u 75. minutu, strelac za Šahtjor bio je Srna, osam minuta pre kraja.

Šahtjor, pet puta u nizu prvak Ukrajine, ove sezone ima dosta problema, igra van Donbas Arene, a posle deset utakmica ima i četiri boda zaostatka za vodećim Dnjiprom koji ima i meč manje.

Metalurg je trećom pobedom u sezoni stigao do šestog mesta na tabeli. Oba kluba iz Donjecka, zbog situacije u Ukrajini, mečeve kao domaćini igraju van svog grada, domaćin je bio Kijev.

Đorđe Lazić, koji je u januaru 2009. godine iz Partizana otišao u Metalurg, već sedmu sezonu nastupa za taj klub. Ove godine je bio starter u svih deset kola, postigao je do sada četiri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: