Petak, 13.12.2013.

18:14

DV: Nekima teško padaju naše pobede

Trener Partizana NIS Duško Vujošević izjavio je da se ne obazire na komentare da je Fenerbahče pustio njegov tim da pobedi u Istanbulu.

Izvor: B92, Beta

Default images

"Pravo da vam kažem, oguglao sam više da dajem više bilo kakve komentare. Izgleda da nekima to (pobede Partizana protiv favorita) jako teško pada, što se vidi i po tim komentarima", rekao je Vujošević.

Osim Partizana, u Evroligi je odlično igrala i Crvena zvezda, iako je izgubila šanse da se plasira u Top 16.

"Ako je moguće kumulativno sagledati, igre ta dva srpska kluba su bile takve da zaslužuju da se makar jedan plasira u Top 16. Iako je u Crvenu zvezdu više uloženo finansija, a u Partizan neke druge energije, dođu ti neki lepi momenti koji ne traju dugo. Traju kao mačkin muž", rekao je Vujošević.

Trener Partizana je odmah posle sinoćne pobede agenciji Beta rekao da je taj trijumf i "omaž" Zvezdi, što je jedan deo javnosti dočekao kao ironiju.

"Izgleda veliki broj ljudi ne razume šta znači reč 'omaž'. Kad kažem nešto lepo, to se ovako tumači. Neću više ništa lepo ni da govorim", rekao je Vujošević.

Vujošević je rekao na aerodromu da nije lepo spavao posle pobede nad Fenerbahčeom, ali da je i dalje zadovoljan.

"Utakmica je bila adrenalinska. Čovek potroši odredjenu količinu energije unapred i to stiže na naplatu. Nisam dobro spavao, ali sam zadovoljan. Utakmica sama po sebi spada u letove koji se pamte. Ne bi bilo dobro da je izostao rezultat, ali je utakmica bila lepa, puna atraktivnih poteza i individualnih gestova igrača i preokreta".

Partizan ima velikih problema sa povredama i brojem košarkaša koji mogu da igraju, a Vujošević je pohvalio njihov ratnički pristup.

"Publika je mogla da uživa, ali mi je drago što su na kraju više uživali navijači Partizana. Nije lako, ali ovi momci pokazuju karakter, ne štede se iako znaju da će možda igrati 39 minuta, ne kalkulišu i svaka im čast", rekao je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

167 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: