Utorak, 05.11.2013.

14:51

Obradović za B92: Šokiran sam

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović izjavio je za B92 da je izuzetno razočaran odlukom Suda u Lozani da ne oslobodi Viktora Troickog.

Izvor: SO

Default images

"Zaista sam šokiran odlukom. Ovo je uništavanje karijere jednog mladog sportiste, izuzetnog tenisera i veoma dobrog momka. Mislim da ničim to nije zaslužio, mnogi koji su napravili znatno veće prekršaje bili su pošteđeni. Skraćivane su im kazne, poslednji primer je Čilić, a Viktor nije ni koristio nedozvoljena sredstva“, rekao je Obradović.

Sud za sportsku arbitražu smanjio je Viktoru Troickom suspenziju sa 18 na 12 meseci, što znači da će se Viktor vratiti na teren sledećeg jula.

"Viktor i ja smo bili kao u stalnom kontaktu, kao i sa svim reprezentativcima, mi smo kao jedna porodica. Znali smo sve šta se dešava, gajili smo nadu da će se neko prizvati pameti i da će Viktor moći da izađe na teren već za finale Dejvis kupa. Ovo je totalni šok za sve nas, izuzetno nam je teško svima, mogu da zamislim kako je njemu. Čuo sam se sa Viktorom, odmah mi je javio odluku, što pokazuje koliko je on veliki čovek i profesionalac. Video sam koliko mu je teško“, kaže Obradović.

Srbija će tako bez Troickog morati da se bori za titulu u Dejvis kupu protiv Češke (15-17. novembra).

“Tim će dati sve od sebe, sada imamo još jači motiv da pokažemo koliko smo mi veliki sportisti, koliko je Srbija sjajna zemlja i kolika je nepravda učinjena prema Viktoru“, zaključio je Obradović za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: