Zvezda ipak u nedelju u Ivanjici

Meč prvog kola između Javora i Crvene zvezde u Ivanjici ipak neće biti odložen zbog Sabora trubača u Guči, objavili su ‘crveno-beli’.

Izvor: JT

Utorak, 06.08.2013.

12:54

Default images

Iako su se pojavile informacije da bi drugu godinu zaredom meč dva tima mogao da bude odlučen, duel će se odigrati u nedelju od 18 časova.

Sve informacije koje su se pojavile u javnosti u poslednja dva dana, a u vezi odlaganja utakmice zbog Sabora trubača u Guči su neistinite. FK Crvena zvezda se ovim putem zahvaljuje domaćinu, FK Javor, na trudu i profesionalnosti prilikom organizacije ove utakmice”, stoji na sajtu Crvene zvezde.

Zvezda je obavestila svoje navijače da će karte za tu utakmicu moći da kupe na blagajnama “Marakane”. Ulaznice će se prodavati u petak i subotu od 12 do 17 časova, dok će na dan utakmice karti biti u prodaji na stadionu Javora. Cena karte za tribinu sa Zvezdinim navijačima je 400 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: