Subota, 16.02.2013.

18:45

Bolt šokiran hapšenjem Pistorijusa

Jamajčanski atletičar Jusein Bolt rekao je da je bio šokiran kada je čuo da je Oskar Pistorijus uhapšen i optužen za ubistvo svoje devojke Reve Stenkamp.

Izvor: JT

Default images

„Pokušavam sve da shvatim, još uvek ne verujem šta se desilo. Kada sam čuo vest, bio sam u šoku, a još uvek pokušavam u glavi da shvatim da li je to sve stvarno. Moraću da poslušam sve vesti i vidim šta se zapravo desilo“, rekao je Bolt.

Pistorijus je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je ubio svoju devojku sa više hitaca iz pištolja, a dan kasnije je pred sudom optužen za ubistvo sa predumišljajem. Južnoafrički paraolimpijac je istakao da najoštrije odbacuje te optužbe, a pored toga se nije oglašavao.

26-godišnji Pistorijus, koji nema fibulu na obe noge, trči uz pomoć proteza od ugljeničnih vlakana, a prvi je čovek sa obe amputirane noge koji je učestvovao na Olimpijskim igrama. U Londonu je stigao do polufinala na 400 metara.

Bolt je u Hjustonu, gde učestvuje ’Ol star’ meču NBA lige, istakao da ne poznaje dobro Pistorijusa, ali da ga je sreo i razgovarao sa njim na raznim dešavanjima. Upitan da li planira da stupi u kontakt sa Pistorijusom, koji je trenutno u pritvoru do saslušanja u utorak, Jamajčanin je rekao:

Držaću se sa strane i videti šta se dešava, a potom ću odlučiti šta ću da radim“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: