CEV: Šest ekipa u Evropi

Ukupno šest odbojkaških ekipa iz Srbije nastupiće u tri CEV kupa u utorak i sredu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.12.2010.

12:26

Default images

U Ligi šampiona, odbojkašice Crvene zvezde u utorak dočekuju Fakro Mušinu iz Poljske.

U LŠ nastupaju i odbojkaši Radničkog, na gostovanju španskom Kai Teruelu. U CEV Kupu igraće TENT i Vizura, dok u GM Kapital Kupu izazivača, nastupaju odbojkaši Vojvodine i odbojkašice Dinama.

Crvena zvezda u utorak od 18h u dvorani Šumice dočekuje Fakro Mušinu iz Poljske u okviru 3. kola A grupe, dok će odbojkaši Radničkog Kredi banke iz Kragujevca, u sredu, takođe od 18h, igrati u Španiji protiv Kai Teruela u okviru 3. kola B grupe.

U Kupu CEV, u prvim utakmicama šesnaestine finala, odbojkašice TENT dočekaće u utorak od 19h u Obrenovcu, Bešiktaš Istanbul iz Turske, dok će odbojkašice Vizure u svojoj dvorani ugostiti Post Švehat iz Austrije, u sredu od 18,00 časova.

U GM Kapital Kupu izazivača, odbojkaši Vojvodine će u prvoj utkamici šesnaestine finala dočekati Duklu Liberec iz Češke, u Maloj Sali SPC Vojvodina u utorak od 18,30 časova, dok će odbojkašice Dinama Azotare iz Pančeva igrati protiv Apolon Limasola na Kipru, u prvoj utakmici 2. kola, u utorak od 19 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: