Utorak, 09.11.2010.

08:48

Poraz odbojkašica od Rusije

Odbojkašice Srbije doživele i drugi poraz u četvrtfinalnoj grupi, od Rusije 3:0, čime su izgubile gotovo sve šanse za polufinale Svetskog Prvenstva.

Izvor: B92

Default images

Rusija je do pobede došla posle samo 63 minuta igre, a rezultat po setovima bio je 25:19, 25:8 i 25:12.

Srpske odbojkašice u poslednjem kolu igraju u sredu od 5:30 ujutro sa selekcijom Koreje. Da bi se plasirala u polufinale, Srbiji je pored pobede nad Korejom, potreban i bolji odnos dobijenih i izgubljenih setova od Koreje i Japana.

Srbija je samo u prvom setu donekle uspela da parira velikom rivalu. U nastavku, otpor srpskih odbojkašica je bio na znatno slabijem nivou nego na startu meča, tako da su Ruskinje bez većih problema došle do trijumfa.

Srbija: Nikolić (9), Brakočević (8), Malagurski (2), Krsmanović (3),
Majstorović, Molnar (3), Antonijević, Vesović, Ognjenović, Veljković, Rašić
(6), Ćebić.

Treneri: Zoran Terzić i Branko Kovačević.

Rusija: Borodakova, Mahno, Perepelkina (9), Sokolova (12), Krjučkova,
Gončarova (2), Gamova (18), Uljakina, Starceva (4), Kabešova, Košeljeva
(12), Merkulova (2).

Treneri: Vladimir Kuzjutkin i Igor Kurnosov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: