Veliki Bret Farv ponovo u Minesoti?

Četrdesetogodišnji legendarni kvoterbek Bret Farv vratio se u ekipu Minesote, u pokušaju da još jednom sa ovim timom stigne do Superboula.

Izvor: B92, ESPN

Sreda, 18.08.2010.

13:45

Default images

Iako je po ko zna koji put po završetku sezone najavio da odlazi u penziju, čovek koji će sigurno u NFL “Hall of Fame” ponovo je izgleda promenio mišljenje neposredno pred početak sezone.

Prema pisanju “ESPN-a” vlasnik kluba u dogovoru sa trenerom Čajldresom i igračima, poslao je privatni avion i tročlanu delegaciju u malo mesto Hatisburg u Misisipiju gde Farv živi sa porodicom.

Delegacija u sastavu: bek Stiven Hačison, defensiv end Džered Alen i šuter Rajan Longvel, po svemu sudeći uspela je nakon dugog razgovora i “domaćinske” večere da ubedi legendu NFL-a da kaže “da” i vrati se sa njima u Mineapolis.

Eventualni povratak Farva ponovo dovodi “Vajkingse” u najuži krug favorita za titulu. Koliko je povratak ovog čoveka u Mineapolis važan za lokalne medije, pa i celu saveznu državu, govori i podatak da su crni BMW džip Rajana Longvela od aerodroma do klupskog kampa Minesote pratila 4 helikoptera lokalnih TV stanica.

Bret Farv, čovek koji drži mnoge rekorde američkog fudbala, i koji obožava tokom leta da se vozika traktorom po Misisipiju, ima važeći dvogodišnji ugovor sa “Vajkingsima” vredan preko 25 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: