Nema transfera Petrovića u Rasing?

Partizan i Rasing iz Santandera nisu se dogovorili o visini obeštećenja za reprezentativca Srbije Radosava Petrovića, pišu beogradski mediji.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Ponedeljak, 07.06.2010.

11:28

Default images

Delegacija Rasinga, predvođena predsednikom kluba Franciskom Pernijom i sa ponudom 'jačom' od one koju je dao Sporting iz Lisabona, nije nagovorila upravu crno-belih da smanji obeštećenje (oko tri i po miliona evra) ili popusti sa zahtevima u vezi sa načinom i dinamikom isplate.

Od odlaska Petrovića zavisi i ko će i kada doći u Humsku, jer je novac od ove prodaje planiran za dovođenje pojačanja.

"Ne samo da se nismo dogovorili, nego nismo ni blizu," rekao je za Sportski žurnal menadžer Jovica Radonjić, "Petrovićevi uslovi još nisu stigli na dnevni red, tako da stvarno ne znam zašto je i od koga potekla priča da je transfer pred realizacijom."

Petrovićev transfer bio je tema tokom zime, tada je najavljivano da će biti obavljen tokom leta, a prvi 'viđen' posao bio je sa Sportingom iz Lisabona.

Problem je što 'crno-beli' ne žele da prodaju Petrovića za manje od tri i po miliona evra a novac im je, opet, potreban uskoro jer od njega zavisi dovođenje igrača koji su Partizanu potrebni pred novu sezonu.

Za sada je jedino dogovoren dolazak Letladija Madubanje, defanzivnog veznog južnoafričkog Supersport junajteda stiže do 13. juna u Beograd, a tri dana kasnije treniraće pod nadzorom Partizanovih stručnjaka koji će proceniti da li je vredan angažmana.

Kao potencijalna pojačanja pominju se i Ivan Stevanović, čiji bi klub, Sošo, trebalo u ponedeljak da se dogovori sa 'crno-belima' o uslovima pozajmice, golman subotičkog Spartaka Jovanić, levi bek Vojvodine Kizito...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: