Borac – Crvena zvezda (subota, 18)

Košarkaši Crvene zvezde u subotu od 18 časova u okviru deset kola Superlige Srbije gostuju čačanskom Borcu.

Izvor: JT

Petak, 21.05.2010.

16:12

Default images

Do kraja regularnog dela šampionata ostalo je još pet kola, a kako stvari stoje do samog finiša se neće znati koje četiri ekipe nastavljaju takmičenje u plej ofu.

Pobedom nad Tamišom crveno-beli su zadržali četvrtu poziciju ispred FMP-a, dok se porazom Radnički približio na samo pobedu prednosti pa će završnica biti još interesantnija.

Iako je Zvezda lako slavila na svom terenu u klubu sa Malog Kalemegdana oprezno dočekuju gostovanje u Čačku, pošto Borac važi za neugodnog domaćina, koji će biti silno motivisan u želji da zabeleži prvu pobedu na svom terenu.

Skoro da i ne treba govoriti o tome koliko je bitan ovaj meč. Igramo protiv ekipe koja ima veliku tradiciju i koja zavređuje svako poštovanje. Borac je u ovu ligu ušao s ciljem da se nadigrava sa svakim protivnikom a posebno oslanjajući se na domaći teren i podršku publike koja ni ovoga puta neće izostati”, rekao je Trifunović.

Mi znamo šta je naš posao. Dobrim pristupom od samog početka meča moramo odrediti njegov tok, onako kako nama odgovara. Ukoliko želimo da pobedimo fokus na meč mora biti prisutan od prvog do poslednjeg sekunda utakmice. Ono što uvek ističem, odbrana mora biti najvažnija. Samo iz dobre odbrane možemo razviti kvalitetan napad. U sredu smo dobili Kikanovića i to nam mnogo znači. Siguran sam da će u subotu svi dati svoj maksimum”, zaključio je Trifunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: