Ljubomir Fejsa: "Proći će i ovo"

Ljubomir Fejsa povređeni fudbaler Partizana rekao je da će, kada se oporavi, igrati još bolje.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Sreda, 28.04.2010.

10:51

Default images

“Kada se budem oporavio, pokazaću još bolje partije. Otok je maltene nestao, pomalo se oslanjam na noge, uskoro ću štake odložiti, verujem da ću zakoračiti na teren mnogo pre proleća sledeće godine. S druge strane, neću da žurim, niti ću propasti za mesec dva duže pauze. Važno je da zalečim povredu, a ko zna gde ću biti kad napunim 22,” rekao je Fejsa u razgovoru za Sportski žurnal.

Fejsa se povredio na prijateljskoj utakmici selekcije Jelen Superlige sa timom Japana.

Kada sam pao na travu, kroz glavu mi je prošlo ‘Samo da ne bude nešto strašno’”, kaže Fejsa. Prve procene bile su da će se na teren vratiti za nekoliko nedelja, usledili su dodatni pregledi i poslednja procena lekara koji su ga u Nemačkoj operisali je šest do osam meseci pauze.

Bio sam tužan u trenutku kad su mi, posle pregleda na kome je ustanovljen stepen povrede, preneli vest. Rekao sam, više za sebe, ‘Nemoj sad’. Takvo raspoloženje, ipak, kratko je trajalo. Brzo sam se pomirio sa sudbinom. Sigurno neću zaboraviti da igram fudbal tokom nekoliko meseci pauze,” kaže mladi reprezentativac Srbije i, do povrede, jedan od kandidata za odlazak na Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Biće drugi put,” rekao je Fejsa, momak koji je osporavan od prvog dana u Partizanu a tek tokom ove sezone većina navijača ‘crno-belih’ počela je da primećuje njegov veliki značaj u igri i potencijal.

Verujte mi, ovo je manja kriza od one na početku. Kad sam prebrodio sve što me pratilo po dolasku u klub, siguran sam da će ovaj period, ružna epizoda, proteći bez većih problema,“ rekao je Ljubomir Fejsa.

Fejsa je rođen 14. avgusta 1988. godine, u Partizan je došao iz kulskog Hajduka u leto 2008. godine. Ove sezone je u Superligi odigrao 20 utakmica i postigao dva gola, ‘upisao’ devet nastupa u evropskim kupovima.

U sezoni 2008/2009 odigrao je 36 utakmica u svim takmičenjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: