Stevanović: "Gledamo samo sebe"

Fudbaleri Partizana lako su pobedili Čukarički u 19. kolu Jelen Superlige, a prvom domaćom prolećnom pobedom prezadovoljan je i trener Goran Stevanović.

Izvor: B92

Subota, 20.03.2010.

20:02

Default images

Stevanović je istakao da ga ne zanimaju rezultati konkurenta za titulu, Crvene zvezde, koja je poražena u Kragujevcu. "Gledamo samo sebe. Rekao sam i kada smo imali pet bodova manje da imamo šanse za titulu. Važno je da igramo dobro i zrelo, da publika uživa. Rezultati drugoj ekipa me ne interesuju", rekao je Stevanović posle pobede od 3:0.

Utakmica sa Čukaričkim ekipi Partizana bila je treća pobeda u četiri utakmice u prolećnom delu Super lige.

"Ponekad su igra i rezultat bolji pokazatelj od bilo kakvog komentara. Ovo nam je bio četvrti uzastopni meč na visokom nivou, još uvek nismo primili gol. Bili smo agresivni i skoncentrisani u završnici. Kada damo gol na vreme, posle sve ide lakše. Naš vezni red nam je umnogome olakšao posao", zaključio je Stevanović.

Šef stručnog štaba poslednjeplasiranog Čukaričkog Simo Krunić ocenio je da je bilo nerealno da njegova ekipa u duelu sa Partizanom traži bodove u borbi za opstanak.

"Pokušali smo da se suprotstavimo Partizanu bez trojice standardnih prvotimaca, ali nismo uspeli. Partizan je bio bolji od prvog do poslednjeg minuta. Okrećemo se sledećim utakmicama u kojima ćemo tražiti bodove u borbi za opstanak", kazao je Krunić.

Partizan u sledećem kolu, koje se igra u sredu, gostuju kod novosadske Vojvodine, dok će Čukarički dočekati BSK iz Borče.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: