Četvrtak, 25.02.2010.

15:00

Čelsi zabrinut zbog povrede Čeha

Menadžer Čelsija Karlo Ančeloti potvrdio je da se golman Petr Čeh povredio na meču Lige šampiona sa Interom u sredu.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Čeh je zvog bolova u listu morao da napusti utakmicu u drugom poluvremenu, nakon što je pao bez kontakta i sa jednim drugim igračem. Golman je odmah signalizirao da ga iznesu sa terena, a mandžer je potvrdio da je u pitanju problem sa listom, a ne sa kolenom. Italijanski stručnjak je dodao i da se za sada ne zna koliko je povreda ozbiljna.

"Moraćemo da ga odvedemo na neke kontrole. Tek za nekoliko dana znaćemo kakva je povreda u pitanju", rekao je strateg londonskog tima.

Češkog reprezentativca je pred golom zamenio rezervni čuvar mreže Ilario, koji će verovatno narednih nedelja nastupati za "plavce", ukoliko se Čeh ne oporavi.

Čelsi je sa 61 bodom trenutno prvi na tabeli u Premijer ligi, i ima bod više i utakmicu manje od Mančester Junajteda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: