Nedelja, 07.02.2010.

22:39

Nacionalni rekord Gorana Nave

Najbolji atletičar Srbije 2009. godine Goran Nava pobedio je na mitingu u Ankoni u trci na 1500 metara sa novim ličnim i nacionalnim rekordom u dvorani 3:40,66.

Izvor: B92

Default images

Pobednica Univerzijade u skoku u dalj, Ivana Španović takmičila se na IAAF Permit mitingu u Moskvi gde je u svom prvom seniorskom nastupu ostvarila samo jedan ispravan skok zabeleživši daljinu od 6,07 metara. Na klupskom prvenstvu Evrope u krosu, u Bilbau, našu zemlju predstavljao je AK "Mladost" iz Užica. Seniori su bili deseti, a juniori osmi.

Najbolji u seniorskom timu, koji je ponovio rezultat od prošle godine, bio je Mirko Petrović koji je pored peha koji je doživeo na samo dva kilometra pre cilja, kada je izgubio sprintericu u velikom blatu, trku uspešno završio na osmoj poziciji. Petrović je vodio od samog starta.

Juniorska ekipa zauzela je osmo mesto, a najbolji pojedinac bio je Nemanja Kojić koji je zauzeo osmu poziciju. Stefan Nikolić bio je 40, a Radoslav Furtuča 44. Juniori Mladosti u svom sastavu nisu imali prošlogodišnjeg pobednika Nemanju Cerovca, najboljeg juniora Srbije u 2009, koji se oporavlja od povrede tetive.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: