Nedelja, 07.02.2010.

15:19

Jovanović: "Pričaću kad potpišem"

Reprezentativac Srbije Milan Jovanović rekao je za B92 da još uvek nije poznato u kojem će klubu nastaviti karijeru.

Izvor: B92

Default images

Jovanovića su proteklih dana novinari selili u engleski Liverpul, a fudbaler belgijskog Standarda izjavio je da će on dati komentar tek kada bude stavio paraf na ugovor. „Ja samo mogu da konstatujem da pratim da svi daju izjave oko mog transfera, samo mene nigde nema. Meni je drago da se ja držim po strani, da nisam inicijator nikakvih priča.

Samo ću da ponovim da ću ja dati komentar onoga momenta kad budem odlučio definitivno gde ću potpisati i kad se sam taj čin bude dogodio.„

Fudbaler godine u Belgiji dodaje da mu je trenutno najbitnije da se vrati u formu u kojoj je bio pre povrede.

„Ono što me trnutno interesuje i zadovoljava je da se što je pre moguće vratim na jedan nivo forme koji sam imao pre povrede i da iskoristim svaki sledeći dan da se što bolje pripremim za Svetsko prvenstvo.

Ja sam i u dresu Standarda i u dresu reprezentacije napravio svoje fudbalsko ime, i ja žemi da se na svakoj utakmici i za klub i za reprezentaciju odužim na najbolji mogući način, i samo mi je to trenutno imperativ“
, rekao je Jovanović za B92.

Jovanović je pre Standarda u koji je došao 2006. godine, nastupao za Vojvodinu, Šahtjor i moskovsku Lokomotivu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: