Fiorentina u polufinalu kupa

U prvoj četvrtfinalnoj utakmici italijanskog kupa fudbaleri Fiorentina savladali su na svom stadionu rimski Lacio sa 3:2 (2:0).

Izvor: B92

Sreda, 20.01.2010.

23:46

Default images

Najbolji igrač "ljubičastih" Adrian Mutu postigao je prvi gol već u devetom minutu, a minut pre odlaska na odmor rumunski reprezentativac je povisio prednost Fiorentine na 2:0. Zarate upetom minutu nastavka smanjuje na 2:1. Kroldrup svojim golom u 58. minutu donosi ponovo svom timu prednost od dva gola, a konačnih 3:2 postavlja Roki golom u 68. minutu.

Prvi gol na meču Adrian Mutu ppostigao je u 9. minut posle odlične asistencije Điraldina. Samo dva minuta kasnije Mutu je bio u prilici da postigne i drugi gola, ali u tom trenutku ostalo je 1:0. I drugi gol Fiorentine delo je tandema Điraldino-Mutu, opet je italijanski napadač asistirao rumunskom reprezentativcu, i domaći tim je otišao na odmor sa dva gola prednosti.

Lacio je postigao gol već u petom minutu nastavka, a strelac je bio Argentinac Zarate. Ipak samo deset minuta kasnije Kroldrup postiće treći gol za "ljubičaste".

Fudbaleri rimskog kluba se nisu predavali, pa su posle gola Tomaza Rokija u 68. minut došli na gol zaostatka, ali do kraja susreta nisu uspeli da postignu treči pogodak.

Fiorentina - Lacio 3:2
(Mutu 9, 44, Kroldrup 58 - Zarate 50, Roki 68)

Roma - Katanija (26. januar)
Milan - Udineze (27. januar)
Inter - Juventus (28. januar)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: