Partizan: Kasne plate i premije...

Kako prenose begoradski mediji, u "Zemunelu" održan sastanak vodećih ljudi kluba i prvotimaca, sa samo jednom temom, a to su neisplaćene plate i premije.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Četvrtak, 10.12.2009.

12:11

Default images

FK Partizan ulazi u poslednju fazu predsedničke predizborne trke. Fudbalerima ostaje da odigraju još 180 minuta u polusezoni, ali je pred njima i period u kome će isčekivati novac, koji im po učinjenom i pravilniku pripada, koji su zaradili, ali, koji nije na njihovim računima.

Više nije tajna da FK Partizan ne stoji sa finansijama baš najbolje, situaciju je pogoršao propao transfer Adema Ljajića u Mančester Junajted, jer bi novac od tog obeštećenja "pokrio" mnoge rupe u budžetu.

Sastanku sa igračima u SC "Teleoptik" u Zemunu prisustvovali su Darko Grubor, predsednik Dragan Đurić i sportski direktor Ivan Tomić. Sastanak je čak "pomerio" početak treninga za 45 minuta, ali je prema pisanju "Sportskog Žurnala" nakon treninga bilo jasno, da do dogovora nije došlo:

"Duguje nam se mnogo" preneo je reči jednog neimenovanog prvotimca Partizana, sportski dnevnik, dok je Nenad Đorđević potvrdio da je sastanka bilo, da je jedna od tema bila i novac, ali nije želeo da otkriva i detalje razgovora sa čelnicima kluba.

Mnogo - znači skoro 50 hiljada evra, za igrače koje su igrali najznačajniju ulogu tokom 2009.godine: Nagrada za titulu iznosila je 20 hiljada evra, za trijumf u Kupu planirana je nagrada od 10 hiljada evra, bonus za "duplu krunu" iznosio je 5000 evra, dok je ulazak u Ligu Evrope doneo igračima još po 20 hiljada evra.

Ukupno, u idelanim uslovima, za jednog igrača, koji nije preskočio najznačajnije utakmice zbog povreda,kartona...to je 55 hiljada evra. Poslednji sastanak sa istom temom, održan je posle revanš meča sa Žilinom. Tada je igračima obećano da će im novac "leći" na račune do 15.decembra.

Prema pisanju "Sportskog žurnala" , u sredu im je saopšteno da taj rok ne može da se ispoštuje...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: