Četvrtak, 10.12.2009.

12:11

Partizan: Kasne plate i premije...

Kako prenose begoradski mediji, u "Zemunelu" održan sastanak vodećih ljudi kluba i prvotimaca, sa samo jednom temom, a to su neisplaćene plate i premije.

Izvor: B92

Partizan: Kasne plate i premije... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

dario

pre 14 godina

najnovije vesti zvezda kupuje diaru i moreiru gotova stvar dupla kruna i ls haa haa eh grobari netreba nam ni jedan ni drugi dobri su nasi momci necu da zaje*avam na tudzi racun nije lepo znamo sami kako je, pa sam vec jedanput reko zvezdi ili partizanu svedno je treba sezonski 15 millona evri samo za trosak , a jos dovoditi neke nove igrace u klub treba ti jos 10 millona evri pa da se prica o ls ili ligi evrope a ovako je sve besmislneno pricati o evropskim takmicenjima sto se tice regionalne lige jos je rano o tome pricati mislim besmisleno je govoriti o tome jer bi to vodilo samo ka ratu a ne fudbalu!!! ako neuspes namiriti 15 millona evra za sezonu sledi prodaja igraca za jeftin novac i ako i to neuspe imas dug od 20 do 30 millona evra i to je realna situacija kod naseg fudbala ne ide se ka privatizaciji to je nemoguce iz prostog razloga sto bi bio haus po beogradskim ulicama ubedzen sam u tome da se niko ne smije usuditi u tome da privatizuje zvezdu ili partizan nego je razlog sto se od ulaznice i sponzora i tv prava i premija kupa i sampiona puno ne dobija pogledajte u njemackoj dobiju klubovi na tv prava najmanje 10 millona evra po sezoni a gde su jos sponzori i ulaznice recimo kod 35 hiljada karata prosek za kartu ti je 30 evri izadze kod 17 utakmica na domacem terenu oko 17,8 millona evri i to kod prosecne ekipe u njemackoj prvoj ligi pa sad vidite u cemu je problem kod nas svi bi da daju 3 evri za ulaz i smesnih premija od tv prava i sponzora da vide klubove u ls samiona ili drugo evropsko takmicenje i da si sve troskove namirio eh pa nemoze tako nemas para nemozes ni igrati u evropu upali tv i gledaj kako se igra u evropi to je realnost mislim necu taj narod da osudzujem u srbiji jer ne lezi donjega nego do drzave !!! zvezdooo najbolja si !!!

Milos

pre 14 godina

Sada neka se novinari malo bave Partizanom, da vidimo koliko oni duguju, kakvi su tamo odnosi i onda da vidimo sta ce biti sa njihovim rezultatima.

Lothar

pre 14 godina

Priprema za privatizaciju,tako kupuju i firme.Prodali ste Tosica
za 7 miliona,Obradovica za 3.5,Stevanovica za 1 milion= 11.500.000,00 eura!!!Koga ste to kupili,koga ste toliko platili???LOPOVI NAPOLJE!!Ulazak u Partizan ili Zvezdu je raj za krimose!

drd

pre 14 godina

Nije bitno da li je dug 20, 50 ili 2 miliona, bitno je jel imas gdje da nadjes taj kesh i kako mozes da se nosis sa njim! Zvezda polako sanira svoj dug i svakim danom je sve manji, a vama ako sada nema kesha do kraja sezone on ce da se desetostruko uveca, bas kao i kod zvezde prosle godine kada je mjesec dana za funkcionisanje kluba trebao 1 milion, kod vas sada mozda i vise treba. Polako ali sigurno tonete....iskren da budem nije mi ni malo drago radi toga ali jbg.

Babin_zub

pre 14 godina

Zar tolike premije za ovu jadnu ligu?Pa brate,da sam ja predsednik dobili bi po 20 000 za ulazak u LS,a ostalo za platu.Sta,mala vam plata???Pa potpisali ste za toliko.Sto niste nasli bolje klubove i za njih potpisali?
Premije za ovu ligu...FUJ!

p.s.ovo vazi za sve nase klubove.

boskokovacevic88@gmail.com

pre 14 godina

Alo vi lozane iz sa druge,necivilizovane strane brda...Sta se lozite?Izgleda da ste vi klinci za ovo.Pa to su samo medijske price kako nema para i kasne plate.Nisam rekao da ne kasne,ali to se jednim transferom moze sve pokriti.A ovi naslovi su plasirani zbog skupstine.I zbog raznih struja koje su u partizanu i onih koji hoce da dodju.Tako da se sve to nadoknadi sa jednom prodajom.I daleko bilo da nas vi uporedjujete sa vasom situacijom.Mi bar imamo obroke za sve igrace...E da i struju..ovako je bilo prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=ZYt-PdNudUk

kop

pre 14 godina

(jane pfc, 10. decembar 2009 13:12)

Veći klub, veći dug, veći profit, veći stadion, više sponzora, više navijača, više trofeja, više pobeda........

ТВЦЗ

pre 14 godina

Јуче: Фамилија, стабилност, лига шампиона, доминација, Цигани ово, Цигани оно...
Данас: Дугови, кланови, нема плате, испалио нас Ферги...
Сутра: Ношење крстова, катанац на југу...
У ствари, шта ме брига? Извините.
Нека смрде сами себи!

Timon

pre 14 godina

Da! Prosle godine smo vam se smejali, bili ste na ivici raspada, a mi smo tada bili 20 i kusur bodova ispred vas, odrlai vas u derbiju i vec resili pitanje sampiona! A danas, mi jesmo u krizi, imamo i dalje manji dug nego vi, zaostajemo samo 1 bod iza vas, odvalili vas opet u derbiju... Pa vi se nama smejte i dalje, ali necete jos dugo... :)
Razlika je onolika...

c.z

pre 14 godina

imas manji stadion(pasnjak)..
manje titula........
derbi starasna razlika...
EVRO i SVETSKI kup za tebe je san.....
ti si samo mali partizan..
>>>>

GROHOT

pre 14 godina

… Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?
(Zemun, 10. decembar 2009 14:33)

prvo,nas stadion je tadz-mahal u poredjenju sa vasim nenatkrivenim "sramom fudbala"

drugo,Kleo je sam sebi ugasio svetlo kad je presao u vas mali klub,bice verovatno jedini lik u istoriji srpskog fudbala koji je igrao i u Zvezdi i u Partizanu a da nije osvojio nijedan trofej!

HA-HA i HO-HO!!!

Lotke

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.
(anti franjevac, 10. decembar 2009 14:31)

sve si u pravu. treba da se iskuliramo i da pokazemo da smo bolji od njih (sto nije mnogo tesko)
neka smrde sami sebi.

Dobar si matori

pre 14 godina

lose je interpretacija naslova.Treba da stoji Kasne plate i penzije
(dexter, 10. decembar 2009 12:59)

Neka neka, doci ces ti u nase godine. Postuj nase sede vlasi!

Krsta, Gavra & co. u iscekivanju Saleta.

Djomla

pre 14 godina

A da ne prodajemo ljajica, fehsu, diaru, moreiru..itd.. da bi preziveli..da prodamo djurica, stevanovica i kompaniju..mislim da bi vecu korist imali...i bilo bi para..

Rastapopulos

pre 14 godina

Kad se setim kakve umotvorine ste smishljali za Klea,te jedan obrok,dobro dva,pa potpisuj ugovor....
Sramota.A gde je novi velelepni stadion? Za vas cemo uvek biti i ostati CRVENA ZVEZDA SVETSKI I EVROPSKI SAMPION!

anti franjevac

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.

Zemun

pre 14 godina

Ma nije moguce?!!!

Problemi u raju??

"...neka ugasi svetlo."
(Vlada_NBgd, 10. decembar 2009 12:24) Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?

zok

pre 14 godina

Sta bre!?
Polupismeni momci trche po livadi i sutiraju loptu (a plus ovi partizanovi ni to ne rade kako valja) i da za nekolko meseci 'zarade' 55000 evra?!!!!

Dok neki (pa i ja) s fakultetskom diplomom moraju da rade za te pare bar 5 godina!!!
A tih 55000 su samo bonus!!!

Auuuu!!!
Ova civilizacija je zrela za propast.

mimco

pre 14 godina

Kada moze jedan bivski evropski i svetski prvak da ima problema sa finansijama (Zvezda) zasto ne moze i jedan prosecni balkanski klub?!
Mogu malo da dovedu Duleta na koju press konferenciju da malo kuka za pare, navikao covek...
Uzgred Zvezda ove godine polako staje na noge tako da se uskoro moze ocekivati "ozdravljenje" i manjih klubova. :))))

jane pfc

pre 14 godina

partizan max duguje do 9mil tako su rekli mada ce vecina dugova vec za 2-3 dana da bude placena dok zvezda podsecam i dalje duguje 22 mil,iako vrte price da duguju 16mil,to je usvakom slucaju mnogo vise neg o partizan i nije mi jasno kako delije imaju obraza da se javljaju.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 14 godina

Kako ste igrali takvu ste i platu zasluzili, odnosno niste je zasluzili uopste KAKAV BRE BONUS ZA LIGU EVROPE!? Pa klinci iz nase skole ce dzabe da igraju u Partizanu!

tomatomic

pre 14 godina

traze pare,a kako igraju bas me zanima zasto traze plate,a uz to jos i premije.Ne mogu u Evropi vec drugu godinu za redom bod da osvoje u grupnoj fazi takmicenja,u prvenstvu igraju mnogo lose,tako da bolje prvo nesto naprave od rezultata pa onda da imaju razloga da traze premije m plate

Stovla

pre 14 godina

Ovo su gluposti. osetila uprava da im je odzvonilo pa vele 'da uzmemo dok smo jos tu'. Placeni igraci u poslednje 2 godine su Fejsa i Kleo i sa svim ostalim kostaju jedva preko 2 mil evra.
A prodati su:
Obradovic oko 3mil
Stevanovic 800 000
Jovetic oko 8 000 000 (pola Partizanu)
Tosic 6 500 000
Lazic Djodrdje 600 000
Cadikovski 450 000
Smiljanic 2 500 000
Gulan 2 300 000
Rukavina 2 000 000
Lomic 1 300 000
Mihajlov 300 000
Veselinovic 400 000
Odita 900 000
i tako dalje
Plus 2 ulaska u Ligu UEFA (najmanje po milion) rasprodat stadion (Lion, Fenerbahce, Politehnika,
Sampdorija, Standard, Apoel)
plus sponzori...
Nemojte nas vise lagati!
Nek preporuci ko se slaze.
P.S. Isto je i u Ljutice Bogdana

FCRS

pre 14 godina

smejali ste nam se ali eto,sve se vraca sve se placa,dodje maca i na vasa vrata u vidu dugova naravno!Najvise mi je drago zbog Klea,dobio je sta je trazio iz jedne bede otisao u jos vecu,uz prazan stomak se ne osvaja titula!

Flynn

pre 14 godina

"Karma is a bitch"

Nije mi drago sto drugi po velicini klub u Srbiji ovako propada ali s druge strane mi jeste drago da postoji neka "visa" pravda. Grobari (mislim i na navijace i na Toleta i upravu), igrali ste prljavo, sad zanjete kako ste sejali.

katanac, tako bese?

pre 14 godina

ko se zadnji smeje, najsladje se smeje....jel tako?

pricate o zvezdinom dugu (koji btw je skoro ceo u dugorocnim kreditima), a ne vidite koliko ste vi suplji...dug vam je preko 10 miliona...

Maki-Delija

pre 14 godina

ovo mi je od nekud poznato....

Komsije, secam se koliko ste uzivali prosle godine, pa eto posrecilo vam se da imate jos veci razlog za uzivanje u svom dvoristu! Zelim vam od sveg srca, da vam ovo potraje jos dugo, dugo....

navijač Partizana

pre 14 godina

"Biznismeni" koji žele da upravljaju Partizanom ne smeju dozvoliti da se finansiranje kluba oslanja samo od prihoda od prodaje igrača, već ako nisu sposobni da nađu sponzore neka daju višak gotovog novca iz njihovih firmi ili neka idu!
P.S. Ako sadašnja uprava nije uspela da posluje makar sa pozitivnom nulom tj. bez dugova, trebali su odmah podneti ostavke, umesto što žele ponovo da vladaju. Zbog toga Partizan nikako da oformi ekipu na duže staze.

Svetozar

pre 14 godina

Iako sam grobar moram da kazem da se za ovakve stvari u ozbiljnom svetu ide u stecaj!!!
Uprava koja bi prodala i rodjenu majku kada bi neko hteo da je kupi(Jovetic, Gulan, Smiljanic, Juca, Tosic, Ljajic,...) i koja nas godinama uverava kako je Partizan finansiski stabilan klub u stvari ne placa svoje troskove. Uz svo postovanje tako moze da posluje i moja pokojna baba tj da samo trosi kintu a troskove da ne placa. Dajem podrsku Milosevicu uz nadu da ima snage da promeni ovu komunisticku mikro i makro ekonomiju ali mi se nesto javlja da mu komunisti nece dozvoliti ni mogucnost da to proba.
Poruka i za navijace nasa dva najbolja kluba. Ljudi, vi ste samo ovce za sisanje.Sve sto NJIH zanima je vasa kinta od karata, da prodaju igrace i podele pare. NJIH se ne tice uspeh kluba, da li klub igra lep fudbal, da li su vam sedista na stadionu udobna, da li imate semofor sa video bimom pa da mozete da vidite sporne momente na stadionu, da li na stadionu ima dovoljno wc-a, da li su prilazi stadionu bezbedni, da li ste vi i vasa deca bezbedni na samom stadionu....NJIH se ticu samo i jedino pare od prodaje igraca koje mogu odmah u svoje zadnjice da stave i ne pada im napamet da da bar dinar uloze u jednu od gore pomenutih stavki. Kada kao rezultat svega toga dodju rezultati kao sto Zvezda i Partizan imaju godinama u Evropi, onda krecu price o teskoj ekonomskoj realnosti, neophodnosti prodaje igraca, i prekljinjanju vernih navijaca ne dignu ruke od svog kluba.Niti Zvezda niti Partizan ne zasluzuju da ijedan posteni covek bude njihov navijac.
Navijaci su samo sirotinja koja sluzi da se bar plate tetkice na stadionu i oni koji kose travu kako se i njima ne bi desilo da ne prime plate kao sto se sada desava fudblerima Partizana. I naravno slag na torti je da po zakonu ove drzave niti je iko kriv sto ljudi ne dobijaju svoj novac 2 godine niti ima bilo kakvih posledica po bilo koga iz takve uprave.
E zbog takvih bandita Srbija mora u EU jer samo njene institucije mogu da nas zastite od ovakvih lokalnih "patriota" i prefinjenih ekonomskih znalaca.

IvchaM

pre 14 godina

Ma dajte, FK Partizan u finansijskoj krizi.

To je nemoguce! Pa oni su prodali Bambija Mancester Junajtedu za 7 miliona evra.

Djuricu, posto je taj gel koji koristis?

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Smejala se rupa zakrpi.da li ima neki kiosk blizu zemunela gde igraci mogu na pljesku. Jedan obrok dnevno dosta. Mi smo barem u Avalici imali kompletan obrok i to sa dezertom jer je vlasnik u upravi kluba.Bas bih voleo da znam pravo stanje finansija

PARTIZAN

pre 14 godina

cista prica da bi se uzdrmao partizan jos vise,tacno je da moj brat koji igra u partizanu nije primio platu 3 meseca i da nisu dobili premiju za ulazak u lugu evrope.Savo

boki

pre 14 godina

ok trebaju premije, kad im već nedostaje onog pravog motiva, mada treba i to korigovati.

Recimo neka igrači i trener odbiju od svojih premija za pet poraza(sramotnih uglavnom) u evropi, za ispadanje u kvalifikacijama za ligu šampiona, čak ni do zadnjeg pretkola nisu stigli.
Gdje im je čast!? Pobjedili su u derbiju i odmah poletjeli. Pa da je pošteno prvenstvo ova zvezda bi gubila svaka drge sedmice!!!

мм

pre 14 godina

Па ништа. Играчи сада могу да се придруже радницима у блокади пруге код Лапова. Требало би ухапсити све који потписују уговоре које не могу да испоштују.

"KATANAC!!!!"

pre 14 godina

A jel imate tri obroka dnevno?

Nisam zlurad covek,ali posle toliko "duhovitosti" kojih sam se naslusao od vas prosle sezone,zelim vam sve najgore,i da se nikad ne oporavite. Pozz

Svetozar

pre 14 godina

Iako sam grobar moram da kazem da se za ovakve stvari u ozbiljnom svetu ide u stecaj!!!
Uprava koja bi prodala i rodjenu majku kada bi neko hteo da je kupi(Jovetic, Gulan, Smiljanic, Juca, Tosic, Ljajic,...) i koja nas godinama uverava kako je Partizan finansiski stabilan klub u stvari ne placa svoje troskove. Uz svo postovanje tako moze da posluje i moja pokojna baba tj da samo trosi kintu a troskove da ne placa. Dajem podrsku Milosevicu uz nadu da ima snage da promeni ovu komunisticku mikro i makro ekonomiju ali mi se nesto javlja da mu komunisti nece dozvoliti ni mogucnost da to proba.
Poruka i za navijace nasa dva najbolja kluba. Ljudi, vi ste samo ovce za sisanje.Sve sto NJIH zanima je vasa kinta od karata, da prodaju igrace i podele pare. NJIH se ne tice uspeh kluba, da li klub igra lep fudbal, da li su vam sedista na stadionu udobna, da li imate semofor sa video bimom pa da mozete da vidite sporne momente na stadionu, da li na stadionu ima dovoljno wc-a, da li su prilazi stadionu bezbedni, da li ste vi i vasa deca bezbedni na samom stadionu....NJIH se ticu samo i jedino pare od prodaje igraca koje mogu odmah u svoje zadnjice da stave i ne pada im napamet da da bar dinar uloze u jednu od gore pomenutih stavki. Kada kao rezultat svega toga dodju rezultati kao sto Zvezda i Partizan imaju godinama u Evropi, onda krecu price o teskoj ekonomskoj realnosti, neophodnosti prodaje igraca, i prekljinjanju vernih navijaca ne dignu ruke od svog kluba.Niti Zvezda niti Partizan ne zasluzuju da ijedan posteni covek bude njihov navijac.
Navijaci su samo sirotinja koja sluzi da se bar plate tetkice na stadionu i oni koji kose travu kako se i njima ne bi desilo da ne prime plate kao sto se sada desava fudblerima Partizana. I naravno slag na torti je da po zakonu ove drzave niti je iko kriv sto ljudi ne dobijaju svoj novac 2 godine niti ima bilo kakvih posledica po bilo koga iz takve uprave.
E zbog takvih bandita Srbija mora u EU jer samo njene institucije mogu da nas zastite od ovakvih lokalnih "patriota" i prefinjenih ekonomskih znalaca.

"KATANAC!!!!"

pre 14 godina

A jel imate tri obroka dnevno?

Nisam zlurad covek,ali posle toliko "duhovitosti" kojih sam se naslusao od vas prosle sezone,zelim vam sve najgore,i da se nikad ne oporavite. Pozz

мм

pre 14 godina

Па ништа. Играчи сада могу да се придруже радницима у блокади пруге код Лапова. Требало би ухапсити све који потписују уговоре које не могу да испоштују.

Maki-Delija

pre 14 godina

ovo mi je od nekud poznato....

Komsije, secam se koliko ste uzivali prosle godine, pa eto posrecilo vam se da imate jos veci razlog za uzivanje u svom dvoristu! Zelim vam od sveg srca, da vam ovo potraje jos dugo, dugo....

Stovla

pre 14 godina

Ovo su gluposti. osetila uprava da im je odzvonilo pa vele 'da uzmemo dok smo jos tu'. Placeni igraci u poslednje 2 godine su Fejsa i Kleo i sa svim ostalim kostaju jedva preko 2 mil evra.
A prodati su:
Obradovic oko 3mil
Stevanovic 800 000
Jovetic oko 8 000 000 (pola Partizanu)
Tosic 6 500 000
Lazic Djodrdje 600 000
Cadikovski 450 000
Smiljanic 2 500 000
Gulan 2 300 000
Rukavina 2 000 000
Lomic 1 300 000
Mihajlov 300 000
Veselinovic 400 000
Odita 900 000
i tako dalje
Plus 2 ulaska u Ligu UEFA (najmanje po milion) rasprodat stadion (Lion, Fenerbahce, Politehnika,
Sampdorija, Standard, Apoel)
plus sponzori...
Nemojte nas vise lagati!
Nek preporuci ko se slaze.
P.S. Isto je i u Ljutice Bogdana

zok

pre 14 godina

Sta bre!?
Polupismeni momci trche po livadi i sutiraju loptu (a plus ovi partizanovi ni to ne rade kako valja) i da za nekolko meseci 'zarade' 55000 evra?!!!!

Dok neki (pa i ja) s fakultetskom diplomom moraju da rade za te pare bar 5 godina!!!
A tih 55000 su samo bonus!!!

Auuuu!!!
Ova civilizacija je zrela za propast.

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Smejala se rupa zakrpi.da li ima neki kiosk blizu zemunela gde igraci mogu na pljesku. Jedan obrok dnevno dosta. Mi smo barem u Avalici imali kompletan obrok i to sa dezertom jer je vlasnik u upravi kluba.Bas bih voleo da znam pravo stanje finansija

anti franjevac

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.

ТВЦЗ

pre 14 godina

Јуче: Фамилија, стабилност, лига шампиона, доминација, Цигани ово, Цигани оно...
Данас: Дугови, кланови, нема плате, испалио нас Ферги...
Сутра: Ношење крстова, катанац на југу...
У ствари, шта ме брига? Извините.
Нека смрде сами себи!

c.z

pre 14 godina

imas manji stadion(pasnjak)..
manje titula........
derbi starasna razlika...
EVRO i SVETSKI kup za tebe je san.....
ti si samo mali partizan..
>>>>

mimco

pre 14 godina

Kada moze jedan bivski evropski i svetski prvak da ima problema sa finansijama (Zvezda) zasto ne moze i jedan prosecni balkanski klub?!
Mogu malo da dovedu Duleta na koju press konferenciju da malo kuka za pare, navikao covek...
Uzgred Zvezda ove godine polako staje na noge tako da se uskoro moze ocekivati "ozdravljenje" i manjih klubova. :))))

GROHOT

pre 14 godina

… Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?
(Zemun, 10. decembar 2009 14:33)

prvo,nas stadion je tadz-mahal u poredjenju sa vasim nenatkrivenim "sramom fudbala"

drugo,Kleo je sam sebi ugasio svetlo kad je presao u vas mali klub,bice verovatno jedini lik u istoriji srpskog fudbala koji je igrao i u Zvezdi i u Partizanu a da nije osvojio nijedan trofej!

HA-HA i HO-HO!!!

IvchaM

pre 14 godina

Ma dajte, FK Partizan u finansijskoj krizi.

To je nemoguce! Pa oni su prodali Bambija Mancester Junajtedu za 7 miliona evra.

Djuricu, posto je taj gel koji koristis?

kop

pre 14 godina

(jane pfc, 10. decembar 2009 13:12)

Veći klub, veći dug, veći profit, veći stadion, više sponzora, više navijača, više trofeja, više pobeda........

Lotke

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.
(anti franjevac, 10. decembar 2009 14:31)

sve si u pravu. treba da se iskuliramo i da pokazemo da smo bolji od njih (sto nije mnogo tesko)
neka smrde sami sebi.

PARTIZAN

pre 14 godina

cista prica da bi se uzdrmao partizan jos vise,tacno je da moj brat koji igra u partizanu nije primio platu 3 meseca i da nisu dobili premiju za ulazak u lugu evrope.Savo

Flynn

pre 14 godina

"Karma is a bitch"

Nije mi drago sto drugi po velicini klub u Srbiji ovako propada ali s druge strane mi jeste drago da postoji neka "visa" pravda. Grobari (mislim i na navijace i na Toleta i upravu), igrali ste prljavo, sad zanjete kako ste sejali.

katanac, tako bese?

pre 14 godina

ko se zadnji smeje, najsladje se smeje....jel tako?

pricate o zvezdinom dugu (koji btw je skoro ceo u dugorocnim kreditima), a ne vidite koliko ste vi suplji...dug vam je preko 10 miliona...

Rastapopulos

pre 14 godina

Kad se setim kakve umotvorine ste smishljali za Klea,te jedan obrok,dobro dva,pa potpisuj ugovor....
Sramota.A gde je novi velelepni stadion? Za vas cemo uvek biti i ostati CRVENA ZVEZDA SVETSKI I EVROPSKI SAMPION!

Babin_zub

pre 14 godina

Zar tolike premije za ovu jadnu ligu?Pa brate,da sam ja predsednik dobili bi po 20 000 za ulazak u LS,a ostalo za platu.Sta,mala vam plata???Pa potpisali ste za toliko.Sto niste nasli bolje klubove i za njih potpisali?
Premije za ovu ligu...FUJ!

p.s.ovo vazi za sve nase klubove.

Dobar si matori

pre 14 godina

lose je interpretacija naslova.Treba da stoji Kasne plate i penzije
(dexter, 10. decembar 2009 12:59)

Neka neka, doci ces ti u nase godine. Postuj nase sede vlasi!

Krsta, Gavra & co. u iscekivanju Saleta.

drd

pre 14 godina

Nije bitno da li je dug 20, 50 ili 2 miliona, bitno je jel imas gdje da nadjes taj kesh i kako mozes da se nosis sa njim! Zvezda polako sanira svoj dug i svakim danom je sve manji, a vama ako sada nema kesha do kraja sezone on ce da se desetostruko uveca, bas kao i kod zvezde prosle godine kada je mjesec dana za funkcionisanje kluba trebao 1 milion, kod vas sada mozda i vise treba. Polako ali sigurno tonete....iskren da budem nije mi ni malo drago radi toga ali jbg.

FCRS

pre 14 godina

smejali ste nam se ali eto,sve se vraca sve se placa,dodje maca i na vasa vrata u vidu dugova naravno!Najvise mi je drago zbog Klea,dobio je sta je trazio iz jedne bede otisao u jos vecu,uz prazan stomak se ne osvaja titula!

Zemun

pre 14 godina

Ma nije moguce?!!!

Problemi u raju??

"...neka ugasi svetlo."
(Vlada_NBgd, 10. decembar 2009 12:24) Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?

Lothar

pre 14 godina

Priprema za privatizaciju,tako kupuju i firme.Prodali ste Tosica
za 7 miliona,Obradovica za 3.5,Stevanovica za 1 milion= 11.500.000,00 eura!!!Koga ste to kupili,koga ste toliko platili???LOPOVI NAPOLJE!!Ulazak u Partizan ili Zvezdu je raj za krimose!

Milos

pre 14 godina

Sada neka se novinari malo bave Partizanom, da vidimo koliko oni duguju, kakvi su tamo odnosi i onda da vidimo sta ce biti sa njihovim rezultatima.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 14 godina

Kako ste igrali takvu ste i platu zasluzili, odnosno niste je zasluzili uopste KAKAV BRE BONUS ZA LIGU EVROPE!? Pa klinci iz nase skole ce dzabe da igraju u Partizanu!

navijač Partizana

pre 14 godina

"Biznismeni" koji žele da upravljaju Partizanom ne smeju dozvoliti da se finansiranje kluba oslanja samo od prihoda od prodaje igrača, već ako nisu sposobni da nađu sponzore neka daju višak gotovog novca iz njihovih firmi ili neka idu!
P.S. Ako sadašnja uprava nije uspela da posluje makar sa pozitivnom nulom tj. bez dugova, trebali su odmah podneti ostavke, umesto što žele ponovo da vladaju. Zbog toga Partizan nikako da oformi ekipu na duže staze.

jane pfc

pre 14 godina

partizan max duguje do 9mil tako su rekli mada ce vecina dugova vec za 2-3 dana da bude placena dok zvezda podsecam i dalje duguje 22 mil,iako vrte price da duguju 16mil,to je usvakom slucaju mnogo vise neg o partizan i nije mi jasno kako delije imaju obraza da se javljaju.

Timon

pre 14 godina

Da! Prosle godine smo vam se smejali, bili ste na ivici raspada, a mi smo tada bili 20 i kusur bodova ispred vas, odrlai vas u derbiju i vec resili pitanje sampiona! A danas, mi jesmo u krizi, imamo i dalje manji dug nego vi, zaostajemo samo 1 bod iza vas, odvalili vas opet u derbiju... Pa vi se nama smejte i dalje, ali necete jos dugo... :)
Razlika je onolika...

Djomla

pre 14 godina

A da ne prodajemo ljajica, fehsu, diaru, moreiru..itd.. da bi preziveli..da prodamo djurica, stevanovica i kompaniju..mislim da bi vecu korist imali...i bilo bi para..

boki

pre 14 godina

ok trebaju premije, kad im već nedostaje onog pravog motiva, mada treba i to korigovati.

Recimo neka igrači i trener odbiju od svojih premija za pet poraza(sramotnih uglavnom) u evropi, za ispadanje u kvalifikacijama za ligu šampiona, čak ni do zadnjeg pretkola nisu stigli.
Gdje im je čast!? Pobjedili su u derbiju i odmah poletjeli. Pa da je pošteno prvenstvo ova zvezda bi gubila svaka drge sedmice!!!

tomatomic

pre 14 godina

traze pare,a kako igraju bas me zanima zasto traze plate,a uz to jos i premije.Ne mogu u Evropi vec drugu godinu za redom bod da osvoje u grupnoj fazi takmicenja,u prvenstvu igraju mnogo lose,tako da bolje prvo nesto naprave od rezultata pa onda da imaju razloga da traze premije m plate

dario

pre 14 godina

najnovije vesti zvezda kupuje diaru i moreiru gotova stvar dupla kruna i ls haa haa eh grobari netreba nam ni jedan ni drugi dobri su nasi momci necu da zaje*avam na tudzi racun nije lepo znamo sami kako je, pa sam vec jedanput reko zvezdi ili partizanu svedno je treba sezonski 15 millona evri samo za trosak , a jos dovoditi neke nove igrace u klub treba ti jos 10 millona evri pa da se prica o ls ili ligi evrope a ovako je sve besmislneno pricati o evropskim takmicenjima sto se tice regionalne lige jos je rano o tome pricati mislim besmisleno je govoriti o tome jer bi to vodilo samo ka ratu a ne fudbalu!!! ako neuspes namiriti 15 millona evra za sezonu sledi prodaja igraca za jeftin novac i ako i to neuspe imas dug od 20 do 30 millona evra i to je realna situacija kod naseg fudbala ne ide se ka privatizaciji to je nemoguce iz prostog razloga sto bi bio haus po beogradskim ulicama ubedzen sam u tome da se niko ne smije usuditi u tome da privatizuje zvezdu ili partizan nego je razlog sto se od ulaznice i sponzora i tv prava i premija kupa i sampiona puno ne dobija pogledajte u njemackoj dobiju klubovi na tv prava najmanje 10 millona evra po sezoni a gde su jos sponzori i ulaznice recimo kod 35 hiljada karata prosek za kartu ti je 30 evri izadze kod 17 utakmica na domacem terenu oko 17,8 millona evri i to kod prosecne ekipe u njemackoj prvoj ligi pa sad vidite u cemu je problem kod nas svi bi da daju 3 evri za ulaz i smesnih premija od tv prava i sponzora da vide klubove u ls samiona ili drugo evropsko takmicenje i da si sve troskove namirio eh pa nemoze tako nemas para nemozes ni igrati u evropu upali tv i gledaj kako se igra u evropi to je realnost mislim necu taj narod da osudzujem u srbiji jer ne lezi donjega nego do drzave !!! zvezdooo najbolja si !!!

boskokovacevic88@gmail.com

pre 14 godina

Alo vi lozane iz sa druge,necivilizovane strane brda...Sta se lozite?Izgleda da ste vi klinci za ovo.Pa to su samo medijske price kako nema para i kasne plate.Nisam rekao da ne kasne,ali to se jednim transferom moze sve pokriti.A ovi naslovi su plasirani zbog skupstine.I zbog raznih struja koje su u partizanu i onih koji hoce da dodju.Tako da se sve to nadoknadi sa jednom prodajom.I daleko bilo da nas vi uporedjujete sa vasom situacijom.Mi bar imamo obroke za sve igrace...E da i struju..ovako je bilo prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=ZYt-PdNudUk

"KATANAC!!!!"

pre 14 godina

A jel imate tri obroka dnevno?

Nisam zlurad covek,ali posle toliko "duhovitosti" kojih sam se naslusao od vas prosle sezone,zelim vam sve najgore,i da se nikad ne oporavite. Pozz

Zemun

pre 14 godina

Ma nije moguce?!!!

Problemi u raju??

"...neka ugasi svetlo."
(Vlada_NBgd, 10. decembar 2009 12:24) Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?

Maki-Delija

pre 14 godina

ovo mi je od nekud poznato....

Komsije, secam se koliko ste uzivali prosle godine, pa eto posrecilo vam se da imate jos veci razlog za uzivanje u svom dvoristu! Zelim vam od sveg srca, da vam ovo potraje jos dugo, dugo....

jane pfc

pre 14 godina

partizan max duguje do 9mil tako su rekli mada ce vecina dugova vec za 2-3 dana da bude placena dok zvezda podsecam i dalje duguje 22 mil,iako vrte price da duguju 16mil,to je usvakom slucaju mnogo vise neg o partizan i nije mi jasno kako delije imaju obraza da se javljaju.

PARTIZAN

pre 14 godina

cista prica da bi se uzdrmao partizan jos vise,tacno je da moj brat koji igra u partizanu nije primio platu 3 meseca i da nisu dobili premiju za ulazak u lugu evrope.Savo

Timon

pre 14 godina

Da! Prosle godine smo vam se smejali, bili ste na ivici raspada, a mi smo tada bili 20 i kusur bodova ispred vas, odrlai vas u derbiju i vec resili pitanje sampiona! A danas, mi jesmo u krizi, imamo i dalje manji dug nego vi, zaostajemo samo 1 bod iza vas, odvalili vas opet u derbiju... Pa vi se nama smejte i dalje, ali necete jos dugo... :)
Razlika je onolika...

boskokovacevic88@gmail.com

pre 14 godina

Alo vi lozane iz sa druge,necivilizovane strane brda...Sta se lozite?Izgleda da ste vi klinci za ovo.Pa to su samo medijske price kako nema para i kasne plate.Nisam rekao da ne kasne,ali to se jednim transferom moze sve pokriti.A ovi naslovi su plasirani zbog skupstine.I zbog raznih struja koje su u partizanu i onih koji hoce da dodju.Tako da se sve to nadoknadi sa jednom prodajom.I daleko bilo da nas vi uporedjujete sa vasom situacijom.Mi bar imamo obroke za sve igrace...E da i struju..ovako je bilo prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=ZYt-PdNudUk

Tasmanijski djavo

pre 14 godina

Smejala se rupa zakrpi.da li ima neki kiosk blizu zemunela gde igraci mogu na pljesku. Jedan obrok dnevno dosta. Mi smo barem u Avalici imali kompletan obrok i to sa dezertom jer je vlasnik u upravi kluba.Bas bih voleo da znam pravo stanje finansija

Stovla

pre 14 godina

Ovo su gluposti. osetila uprava da im je odzvonilo pa vele 'da uzmemo dok smo jos tu'. Placeni igraci u poslednje 2 godine su Fejsa i Kleo i sa svim ostalim kostaju jedva preko 2 mil evra.
A prodati su:
Obradovic oko 3mil
Stevanovic 800 000
Jovetic oko 8 000 000 (pola Partizanu)
Tosic 6 500 000
Lazic Djodrdje 600 000
Cadikovski 450 000
Smiljanic 2 500 000
Gulan 2 300 000
Rukavina 2 000 000
Lomic 1 300 000
Mihajlov 300 000
Veselinovic 400 000
Odita 900 000
i tako dalje
Plus 2 ulaska u Ligu UEFA (najmanje po milion) rasprodat stadion (Lion, Fenerbahce, Politehnika,
Sampdorija, Standard, Apoel)
plus sponzori...
Nemojte nas vise lagati!
Nek preporuci ko se slaze.
P.S. Isto je i u Ljutice Bogdana

boki

pre 14 godina

ok trebaju premije, kad im već nedostaje onog pravog motiva, mada treba i to korigovati.

Recimo neka igrači i trener odbiju od svojih premija za pet poraza(sramotnih uglavnom) u evropi, za ispadanje u kvalifikacijama za ligu šampiona, čak ni do zadnjeg pretkola nisu stigli.
Gdje im je čast!? Pobjedili su u derbiju i odmah poletjeli. Pa da je pošteno prvenstvo ova zvezda bi gubila svaka drge sedmice!!!

zok

pre 14 godina

Sta bre!?
Polupismeni momci trche po livadi i sutiraju loptu (a plus ovi partizanovi ni to ne rade kako valja) i da za nekolko meseci 'zarade' 55000 evra?!!!!

Dok neki (pa i ja) s fakultetskom diplomom moraju da rade za te pare bar 5 godina!!!
A tih 55000 su samo bonus!!!

Auuuu!!!
Ova civilizacija je zrela za propast.

Svetozar

pre 14 godina

Iako sam grobar moram da kazem da se za ovakve stvari u ozbiljnom svetu ide u stecaj!!!
Uprava koja bi prodala i rodjenu majku kada bi neko hteo da je kupi(Jovetic, Gulan, Smiljanic, Juca, Tosic, Ljajic,...) i koja nas godinama uverava kako je Partizan finansiski stabilan klub u stvari ne placa svoje troskove. Uz svo postovanje tako moze da posluje i moja pokojna baba tj da samo trosi kintu a troskove da ne placa. Dajem podrsku Milosevicu uz nadu da ima snage da promeni ovu komunisticku mikro i makro ekonomiju ali mi se nesto javlja da mu komunisti nece dozvoliti ni mogucnost da to proba.
Poruka i za navijace nasa dva najbolja kluba. Ljudi, vi ste samo ovce za sisanje.Sve sto NJIH zanima je vasa kinta od karata, da prodaju igrace i podele pare. NJIH se ne tice uspeh kluba, da li klub igra lep fudbal, da li su vam sedista na stadionu udobna, da li imate semofor sa video bimom pa da mozete da vidite sporne momente na stadionu, da li na stadionu ima dovoljno wc-a, da li su prilazi stadionu bezbedni, da li ste vi i vasa deca bezbedni na samom stadionu....NJIH se ticu samo i jedino pare od prodaje igraca koje mogu odmah u svoje zadnjice da stave i ne pada im napamet da da bar dinar uloze u jednu od gore pomenutih stavki. Kada kao rezultat svega toga dodju rezultati kao sto Zvezda i Partizan imaju godinama u Evropi, onda krecu price o teskoj ekonomskoj realnosti, neophodnosti prodaje igraca, i prekljinjanju vernih navijaca ne dignu ruke od svog kluba.Niti Zvezda niti Partizan ne zasluzuju da ijedan posteni covek bude njihov navijac.
Navijaci su samo sirotinja koja sluzi da se bar plate tetkice na stadionu i oni koji kose travu kako se i njima ne bi desilo da ne prime plate kao sto se sada desava fudblerima Partizana. I naravno slag na torti je da po zakonu ove drzave niti je iko kriv sto ljudi ne dobijaju svoj novac 2 godine niti ima bilo kakvih posledica po bilo koga iz takve uprave.
E zbog takvih bandita Srbija mora u EU jer samo njene institucije mogu da nas zastite od ovakvih lokalnih "patriota" i prefinjenih ekonomskih znalaca.

mimco

pre 14 godina

Kada moze jedan bivski evropski i svetski prvak da ima problema sa finansijama (Zvezda) zasto ne moze i jedan prosecni balkanski klub?!
Mogu malo da dovedu Duleta na koju press konferenciju da malo kuka za pare, navikao covek...
Uzgred Zvezda ove godine polako staje na noge tako da se uskoro moze ocekivati "ozdravljenje" i manjih klubova. :))))

c.z

pre 14 godina

imas manji stadion(pasnjak)..
manje titula........
derbi starasna razlika...
EVRO i SVETSKI kup za tebe je san.....
ti si samo mali partizan..
>>>>

Flynn

pre 14 godina

"Karma is a bitch"

Nije mi drago sto drugi po velicini klub u Srbiji ovako propada ali s druge strane mi jeste drago da postoji neka "visa" pravda. Grobari (mislim i na navijace i na Toleta i upravu), igrali ste prljavo, sad zanjete kako ste sejali.

anti franjevac

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.

GROHOT

pre 14 godina

… Ugasio vam Kleo svetlo pre 10 dana u vasoj rupici, jel se secate?
(Zemun, 10. decembar 2009 14:33)

prvo,nas stadion je tadz-mahal u poredjenju sa vasim nenatkrivenim "sramom fudbala"

drugo,Kleo je sam sebi ugasio svetlo kad je presao u vas mali klub,bice verovatno jedini lik u istoriji srpskog fudbala koji je igrao i u Zvezdi i u Partizanu a da nije osvojio nijedan trofej!

HA-HA i HO-HO!!!

мм

pre 14 godina

Па ништа. Играчи сада могу да се придруже радницима у блокади пруге код Лапова. Требало би ухапсити све који потписују уговоре које не могу да испоштују.

katanac, tako bese?

pre 14 godina

ko se zadnji smeje, najsladje se smeje....jel tako?

pricate o zvezdinom dugu (koji btw je skoro ceo u dugorocnim kreditima), a ne vidite koliko ste vi suplji...dug vam je preko 10 miliona...

ТВЦЗ

pre 14 godina

Јуче: Фамилија, стабилност, лига шампиона, доминација, Цигани ово, Цигани оно...
Данас: Дугови, кланови, нема плате, испалио нас Ферги...
Сутра: Ношење крстова, катанац на југу...
У ствари, шта ме брига? Извините.
Нека смрде сами себи!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pre 14 godina

Kako ste igrali takvu ste i platu zasluzili, odnosno niste je zasluzili uopste KAKAV BRE BONUS ZA LIGU EVROPE!? Pa klinci iz nase skole ce dzabe da igraju u Partizanu!

tomatomic

pre 14 godina

traze pare,a kako igraju bas me zanima zasto traze plate,a uz to jos i premije.Ne mogu u Evropi vec drugu godinu za redom bod da osvoje u grupnoj fazi takmicenja,u prvenstvu igraju mnogo lose,tako da bolje prvo nesto naprave od rezultata pa onda da imaju razloga da traze premije m plate

FCRS

pre 14 godina

smejali ste nam se ali eto,sve se vraca sve se placa,dodje maca i na vasa vrata u vidu dugova naravno!Najvise mi je drago zbog Klea,dobio je sta je trazio iz jedne bede otisao u jos vecu,uz prazan stomak se ne osvaja titula!

Lotke

pre 14 godina

Braco, hajde da im vise ne upadamo na vesti. Prosle godine se u nevolji ne ponizismo. Nemojmo se ni sada nasladjivati (bar ne previse).
Znam da je tesko odoleti. Toliko je inspiracije. Toliko razloga i potrebe. Ali naj veca kazna bi im bila da ih ignorisemo.
Neka smrde sami sebi.
(anti franjevac, 10. decembar 2009 14:31)

sve si u pravu. treba da se iskuliramo i da pokazemo da smo bolji od njih (sto nije mnogo tesko)
neka smrde sami sebi.

dario

pre 14 godina

najnovije vesti zvezda kupuje diaru i moreiru gotova stvar dupla kruna i ls haa haa eh grobari netreba nam ni jedan ni drugi dobri su nasi momci necu da zaje*avam na tudzi racun nije lepo znamo sami kako je, pa sam vec jedanput reko zvezdi ili partizanu svedno je treba sezonski 15 millona evri samo za trosak , a jos dovoditi neke nove igrace u klub treba ti jos 10 millona evri pa da se prica o ls ili ligi evrope a ovako je sve besmislneno pricati o evropskim takmicenjima sto se tice regionalne lige jos je rano o tome pricati mislim besmisleno je govoriti o tome jer bi to vodilo samo ka ratu a ne fudbalu!!! ako neuspes namiriti 15 millona evra za sezonu sledi prodaja igraca za jeftin novac i ako i to neuspe imas dug od 20 do 30 millona evra i to je realna situacija kod naseg fudbala ne ide se ka privatizaciji to je nemoguce iz prostog razloga sto bi bio haus po beogradskim ulicama ubedzen sam u tome da se niko ne smije usuditi u tome da privatizuje zvezdu ili partizan nego je razlog sto se od ulaznice i sponzora i tv prava i premija kupa i sampiona puno ne dobija pogledajte u njemackoj dobiju klubovi na tv prava najmanje 10 millona evra po sezoni a gde su jos sponzori i ulaznice recimo kod 35 hiljada karata prosek za kartu ti je 30 evri izadze kod 17 utakmica na domacem terenu oko 17,8 millona evri i to kod prosecne ekipe u njemackoj prvoj ligi pa sad vidite u cemu je problem kod nas svi bi da daju 3 evri za ulaz i smesnih premija od tv prava i sponzora da vide klubove u ls samiona ili drugo evropsko takmicenje i da si sve troskove namirio eh pa nemoze tako nemas para nemozes ni igrati u evropu upali tv i gledaj kako se igra u evropi to je realnost mislim necu taj narod da osudzujem u srbiji jer ne lezi donjega nego do drzave !!! zvezdooo najbolja si !!!

Rastapopulos

pre 14 godina

Kad se setim kakve umotvorine ste smishljali za Klea,te jedan obrok,dobro dva,pa potpisuj ugovor....
Sramota.A gde je novi velelepni stadion? Za vas cemo uvek biti i ostati CRVENA ZVEZDA SVETSKI I EVROPSKI SAMPION!

Djomla

pre 14 godina

A da ne prodajemo ljajica, fehsu, diaru, moreiru..itd.. da bi preziveli..da prodamo djurica, stevanovica i kompaniju..mislim da bi vecu korist imali...i bilo bi para..

kop

pre 14 godina

(jane pfc, 10. decembar 2009 13:12)

Veći klub, veći dug, veći profit, veći stadion, više sponzora, više navijača, više trofeja, više pobeda........

navijač Partizana

pre 14 godina

"Biznismeni" koji žele da upravljaju Partizanom ne smeju dozvoliti da se finansiranje kluba oslanja samo od prihoda od prodaje igrača, već ako nisu sposobni da nađu sponzore neka daju višak gotovog novca iz njihovih firmi ili neka idu!
P.S. Ako sadašnja uprava nije uspela da posluje makar sa pozitivnom nulom tj. bez dugova, trebali su odmah podneti ostavke, umesto što žele ponovo da vladaju. Zbog toga Partizan nikako da oformi ekipu na duže staze.

Dobar si matori

pre 14 godina

lose je interpretacija naslova.Treba da stoji Kasne plate i penzije
(dexter, 10. decembar 2009 12:59)

Neka neka, doci ces ti u nase godine. Postuj nase sede vlasi!

Krsta, Gavra & co. u iscekivanju Saleta.

Babin_zub

pre 14 godina

Zar tolike premije za ovu jadnu ligu?Pa brate,da sam ja predsednik dobili bi po 20 000 za ulazak u LS,a ostalo za platu.Sta,mala vam plata???Pa potpisali ste za toliko.Sto niste nasli bolje klubove i za njih potpisali?
Premije za ovu ligu...FUJ!

p.s.ovo vazi za sve nase klubove.

drd

pre 14 godina

Nije bitno da li je dug 20, 50 ili 2 miliona, bitno je jel imas gdje da nadjes taj kesh i kako mozes da se nosis sa njim! Zvezda polako sanira svoj dug i svakim danom je sve manji, a vama ako sada nema kesha do kraja sezone on ce da se desetostruko uveca, bas kao i kod zvezde prosle godine kada je mjesec dana za funkcionisanje kluba trebao 1 milion, kod vas sada mozda i vise treba. Polako ali sigurno tonete....iskren da budem nije mi ni malo drago radi toga ali jbg.

Lothar

pre 14 godina

Priprema za privatizaciju,tako kupuju i firme.Prodali ste Tosica
za 7 miliona,Obradovica za 3.5,Stevanovica za 1 milion= 11.500.000,00 eura!!!Koga ste to kupili,koga ste toliko platili???LOPOVI NAPOLJE!!Ulazak u Partizan ili Zvezdu je raj za krimose!

Milos

pre 14 godina

Sada neka se novinari malo bave Partizanom, da vidimo koliko oni duguju, kakvi su tamo odnosi i onda da vidimo sta ce biti sa njihovim rezultatima.

IvchaM

pre 14 godina

Ma dajte, FK Partizan u finansijskoj krizi.

To je nemoguce! Pa oni su prodali Bambija Mancester Junajtedu za 7 miliona evra.

Djuricu, posto je taj gel koji koristis?