Venus lako do drugog kola

Aktuelna šampionka Vimbldona Venus Vilijams plasirala se u drugo kolo trećeg Gren slem turnira sezone pobedom nad Stefani Fegele iz Švajcarske.

Izvor: B92

Utorak, 23.06.2009.

15:31

Default images

Vilijamsova, koja je pet puta osvajala Vimbldon, je do trijumfa u prvom kolu došla u dva seta rezultatom 6:3, 6:2, za sat i 15 minuta. U narednoj rundi treća teniserka sveta će igrati protiv Katerine Bondarenko iz Ukrajine, koja je savladala Letonku Anastasiju Sevastovu 6:3, 7:6 (7:5).

Mlada Fegeleova pružila je znatno ozbiljniji otpor nego što rezultat pokazuje. Skoro svaki gem došao je do izjednačenja, ali bi u tim trenucima po pravilu presudilo veće iskustvo starije sestre Vilijams.

Venus je sa 14 vinera došla do prvog seta posle samo 32 minuta, pre nego što je 97. teniserka sveta popravila igru, ali je uspela da osvoji gem manje u drugom. Venus je brejkom već u sedmom gemu, uz osvojen svoj servis uspela da dođe do pobede u prvom kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: