Tores ne igra protiv Midlzbroa

Napadač Liverpula Fernando Tores propustiće utakmicu sa Midlzbroom zbog povrede skočnog zgloba. 'Crveni' na Riversajdu gostuju u 27. kolu Premijer lige.

Izvor: Saša Ozmo

Četvrtak, 26.02.2009.

18:57

Default images

Španski fudbaler zamenjen je u 61. minutu meča Lige šampiona sa madridskim Realom. „Još ne znamo koliko ie povreda ozbiljna. Verovatno je da će (Tores) propustiti nekoliko utakmica. Sledeća je već za tri dana i biće veoma teško da bude spreman“, izjavio je Rafael Benites, menadžer Liverpula.

Tores je ove sezone već imao mnogo problema sa povredama. Propustio je ukupno više dva meseca, od početka oktobra do novembra i od kraja novembra do početka januara.

I pored toga, Španac je ove sezone već postigao devet golova.

Dobra vest za navijače ’Crvenih’ jeste najverovatniji povratak u tim kapitena Stivena Džerarda, koji je i protiv Reala odigrao poslednji nekoliko minuta.

„Očigledno je da je Stiviju potrebno da se na poseban način zagreje, zajedno sa fizioterapeutima. Posle se ’normalno’ zagrejao sa drugim igračima, ali ponovo nije bio sasvim fit. Znali smo da to može biti problem pa sam, posle konsultacija sa doktorom i njim, rešio da Stivi odigra samo nekoliko minuta pri kraju“, kaže Benites.

Liverpul je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 55 bodova, sedam manje od vodećeg Mančester Junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: