Đoković sa Nadalom u Šangaju

Izvor: MR

Sreda, 07.11.2007.

12:07

Default images

Najbolji srpski teniser Novak Djoković igraće sa Rafaelom Nadalom, Davidom Fererom i Rišarom Gaskeom u okviru "zlatne" grupe prve faze takmičenja na ATP šampionatu u Šangaju. U drugoj, "crvenoj" grupi takmičiće se Rodžer Federer, Endi Rodik, Nikolaj Davidenko i Fernando Gonzales. ATP šampionat u Šangaju, koji okuplja osam najboljih svetskih tenisera, igra se od 11. do 18. novembra, na tvrdoj podlozi, za nagradni fond od 4,45 miliona dolara.

Đoković počinje takmičenje u Šangaju u nedelju, duelom sa Špancem Davidom Fererom. Đoković je do sada četiri puta igrao sa Fererom, trenutno 6. teniserom na ATP listi, i ima polovičan učinak, s tim što je obe pobede zabeležio upravo na tvrdoj podlozi, kakva ih očekuje i u Šangaju.

Protiv Francuza Gaskea, Đoković je igrao dva puta i zabeležio je obe pobede, dok je u okršajima sa Nadalom slavio dva puta iz sedam mečeva, s tim što na tvrdoj odlozi ima dve pobede iz tri duela sa Špancem.

U polufinale završnog Masters turnira u Šangaju plasiraće se po dva tenisera iz svake grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: