EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Utorak, 10.10.2006.

20:20

Default images

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije spektakularnom pobedom u revanš utakmici baraža u Švedskoj obezbedila je učešće na EP koje se 2007. godine igra u Holandiji.

Iako su Šveđani prvi meč u Novom Sadu dobili sa 3:0, a u revanšu imali nekoliko dobrih prilika, naš tim ostvario je ubedljivu pobedu, 5:0!

Strelci za Srbiju bili su Mrđa u 9, Janković u 11, Babović u 35. i 60. i Krasić u 65. minutu.

Janković je šutirao iskosa sa leve strane sa skoro 30 metara, lopta je pogodila u glavu jednog od igrača švedske odbrane i završila u mreži.

Stefan Babović je u 35. minutu iskoristio loptu koju mu je sa desne strane dao Rukavina, varkom telom 'izbacio' igrače švedske odbrane i iz ugla šesnaesterca savladao švedskog golmana.

U 59. minutu Rukavina je još jednom prošao po desnoj strani, a povratnu loptu je Babović poslao iza leđa rezervnog golmana Švedske.

Neshvatljivu grešku Šveđana u 65. minutu kada je lopta vraćena (rezervnom) golmanu otišla pored njega, iskoristio je Miloš Krasić i 'ušetao se' u gol.

Srbija: Kahriman – Rukavina, Tošić, Ivanović, Kolarov – Smiljanić, Milovanović, Krasić (od 75. Drinčić), Babović (od 89. Ivelja), Janković – Mrđa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

232 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: