Utorak, 10.10.2006.

20:20

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!

Izvor: Miloš Šaranoviæ

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

232 Komentari

Sortiraj po:

Alen

pre 17 godina

Bravo Srpski junaci!!!!! Ajde nek smo i mi jednom izvugli moguce od nemoguceg. Pa tako se igra kada nosis majicu sa dvoglavim orlom i pjevas boze pravde. Imaju se djeca zasta boriti, ZA SRBIJU (i REPUBLIKU SRPSKU). Cestitke i starim bjelim orlovima. Ako ovako nastave mozda provedemo jun u Austriji i Madarskoj. Samo da nas neobrakuju ponovo. Pomozi Boze

Iceknight

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Bili smo u dubokom s.....! Onda sam zaspao i poceo da sanjam. Srbija, "Boze pravde", ponosna lica Srbijanaca, Srbijana i Srbadije, "Otac, Sin i Sveti Duh" na srcu, trenutak nadanja, pomalo i strepnje jer nije svejedno kada branis ugled ovakve zemlje. Nije bilo kica, kriminalaca, seljacina, laznih patriota i dusebriznika. Nije bilo vredjanja sudija, protivnickih igraca, grubosti, nepotrebnih zutih i crvenih kartona, izigravanja "Baja" bez potrebe. A, bilo je golova, Bajo!!! Bilo je svega onoga tako suprotnog od nedavno navedenog. I bilo je mnogo lepo! Onda sam se probudio, otisao na net, pogledao vesti na B92, posto u nesrecnoj Africi nisam mogao da gledam prenos i... Ostalo je istorija. Predivna! Srbija ponosna i jaka kao pre '45-e. Bice i kraljevina, zasto ne! Neka Bog blagoslovi Djuku i "zlatne" bele orlice. Veliki pozdrav iz Liberije! SERBIA ROCKS!!!

DejoRS

pre 17 godina

Proslo je 12h od pobjede a ja jos ne vjerujem...
Izgleda da je i kod nas prordio Germanski mentalitet!
Svaka cast, nema sta.


A sta mislite koliko bi ovi klinci veceras nabili Jermene?

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

Ma najbolji su sta tu ima da se prica!!!!U dve utakmice videli smo dva totalno razlicita tima,u prvoj utakmici su ih demoralisala dva brzo primljena gola i onda je sve krenulo nizbrdo,ali zato druga utakmica je vec stvar NAJLEPSE SRPSKE ISTORIJE!!!!ODIGRANO NA NAJVECEM MOGUCEM, PROFESIONALNOM NIVOU!!!MAXIMALNO KONCETRISANO,TAKTICKI ODLICNO ZAMISLJENO BESPREKORNO IZVEDENO NA TERENU,BORBENOST NA NAJVECEM NIVOU NAJBORBENIJA UTAKMICA KOJU SAM IKAD VIDEO(mogli bi to isto i seniori),EFIKASNOST NEZNAM STA DA KAZEM JER BI SVAKA DRUGA REC BILA SUVISNA I SKRNAVLJENJE,JEDINSTVO TAKODJE!!!!MOMCI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE I NEKA VAS BOG CUVA I AKO OVAKO NASTAVITE SA OVAKVIM PRISTUPOM IGRI GARANTUJEM ZIVOTOM BICETE PRVACI EVROPE NAJMANJE!!!NAPRED SRBIJO VOLIM TE NAVISE NA SVETU CELOM!!!!!!!!

Goran

pre 17 godina

Ono sto niko od novinara ne spominje je da juce na stadionu edsborg u trolhetanu bilo cak 9 140 navijaca od cega je 95% navijalo za srbiju. Atmosfera je bila fantasticna i nasi beli orlovi su dobili krila sa tribina i pojeli male svedske miseve. Svaka cast momci bilo vas je milina gledat uzivo.

VladeX

pre 17 godina

Povlacim sve ruzno sto sam rekao i/ili pomislio na racun Miroslava Djukica i mlade reprezentacije posle onoga u Novom Sadu!!! Kakvi carevi! Mada sam mom drugaru Milanu i rekao da ovo moze da se desi. Ovo mogu samo ovi nasi ludaci. Otisli tamo lepo i rekli: "E sada cemo da vam satremo i kucku i macku." Srpski inat, bato!!!

ZABRINUTI

pre 17 godina

KAKO VAS NIJE SRAMOTA?

DA LI STE SE OVOLIKO RADOVALI ZA OSVOJENU ZLATNU MEDALJU VATERPOLO REPREZENTACIJE?

VIDI SE DA JE VELIKI UTICAJ SPANSKIH SERIJA, SKANDALA, SVETA, KURIRA I SL.

VERUJEM DA OVO NECETE DA OBJAVITE KAO I MNOGE KOMENTARE KOJE SAM POSLAO. IZGLEDA DA NEMATE PETLJU DA OBJAVITE KADA NEKO KRITIKUJE ORLUSINE REPUBLIKE SRBIJE

Vuk zemunski

pre 17 godina

Nikad nijedan naš fudbalski klub ni reprezentacija u bilo kojoj kategoriji nije postigla ovako nešto. Zaista, da pobediš Šveđane 5-0, posle 0-3?! Ajd rezultat i nekako, svašta se događa u fudbalu, ali ono uklizavanje, trčanje, poštovanje sudije, nijedan kvaran faul - zaista treba da se ponosimo mladićima - i igrom, i ponašanjem su predstavili Srbiju kakva treba da bude. Opet, možda je to nešto normalno, nego smo se mi posle pljuvača, svađača i siledžija odvikli, pa nas sada ova deca vraćaju u normalu? Kako god, momci, čestitam od srca. Ulepšali ste mi ne jedan dan, nego čitavu sezonu.

Navijači - posebna priča! Zar je moguće da ih onoliko dođe, posle poraza od 3-0?! Da budu onako glasni, jaki, kao svoji na svome (pazi: ajmo ceo stadion, javi se Istok!!!!). Bez baklji, bez majmunisanja, bez tuče.

Divno je bilo pred kraj utakmice, kad je rezultta već bio jasan, videti nekog mladića kako napušta stadion - na glavi je nosio kapu sa šahovnicom. Mora da je bio srećan zbog pobede Srbije, pa je otišao kući da proslavi :)

MINISTAR

pre 17 godina

Naravno da je trebalo da cestitaju. Ipak su oni predsednik i premijer ove zemlje, a pobedila je nasa reprezentacija. Boljeje da samo cestitaju nego da se mesaju u izbor tima.

Zoran Radojević

pre 17 godina

Dežurni pljuvači i neverne Tome mogu komotno da organizuju udruženje građana sličnog imena. Za počasnog predsednika neka postave Onog koji ne ljubi vaterpoliste na prijemu u njihovu čast, ionako će posle narednih izbora ostati daleko od bilo kakve funkcije, pa čak i poslaničke.
Oni koji pomalo veruju u Bele orlove, ali im je bitnije za koji klub igraju ili su igrali aktuelni reprezentativci neka uzmu papir i olovku pa neka sastavljaju reprezentaciju do mile volje, ali nikome da je ne pokazuju.
To što neki koriste nadimke "Crveni" ili "Crveni orlovi (orlići)" podhitno da zaborave. Reprezentativci Srbije su Beli orlovi i .
Neka se prisete "Plavih" za koje smo navijali, a koji su zbog "malera" u poslednje vreme nosili uglavnom bele dresove pa ih niko nije zvao "Beli".

VladaS

pre 17 godina

@Svir@c

VladaS ni u jednom trenutku nije pljuvao po nasoj ekipi, po SRBIJI. Ja sam u svakom trenutku verovao u uspeh ovog tima jer po kvalitetu smo najbolji u evropi. Sta si ti procitao i video ja nemam pojma, bilo bi lepo da ti ekipa sa B92 pokaze moj komentar pre ove utakmice ;)

Hill

pre 17 godina

Mislim da bi Sumaher trebao da zavrsi karijeru onako kako je i zasluzio. Nadam se da ce Alonso da ga izgura sa staze, pa da vidi kakav je osjecaj.

Republika Srpska(bice Srbija)

pre 17 godina

E neka i mi nekog da napunimo i to sa 5 komada.Bravo momci,sve se može kad se hoće.SVI SRBI SVIJETA UJEDINITE SE

Nele

pre 17 godina

Hm... Ne mogu da ne prokomentarisem kako je nekom zasmetalo sto je na naslovnoj strani UEFA.COM kao prva vest islo 'Glorious Serbia'... Brze bolje su to uklonili, i dali prednost drugoj ekipi...

Srdjan Andric

pre 17 godina

Nisam se javljao posle utakmice u Novom Sadu ... bio sam bas lose raspolozen posle " tri suta i tri gola " ,ali sam video i stativu i penal i nekako doduse potajno verovao , eto mozda u produzetak... U DJukica imam poverenja od starta jer je bio izuzetno inteligentan fudbaler za razliku od vecine iz svoje generacije...
Kad sam video Babovica u timu, ponadao sam se ozbiljnije ,a kad sam cuo kako gostoljubivi Svedjanin lepo otpeva himnu i kad sam video ludilo na tribinama bilo mi je strasno zao sto ne probah iz dva u dva...Verovao sam iz sve snage...naravno posle drugog gola video sam da je i sreca na nasoj strani na strani hrabrih, mentalno jacih i tad sam bio siguran da furmao dalje...
Svaka cast...primer kako treba da se veruje u sebe uvek i do kraja!

Davor RS

pre 17 godina

A sta reci osim BRAVO BRAVO BRAVO, nema rijeci koje bi trenutno opisale moju srecu i postovanje prema nasim mladicima.
Svaka cast momci, tako se igra za Srbiju!!!

vlada

pre 17 godina

sada je spektakularna pobeda, a pre samo cetiri dana svi novinari su razapinjali igrace i Djukica, to je jos jedna odlika loseg novinarstva u Srbiji, izgbili su pa sta ne treba pod brisati sa njima, a posle ti isti ih kuju u zvezde i ogradjuju se od predkodnih komentara. Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici i na srcu koje su pokazali na terenu a vi takozvani novinari trebalo bi javno da se izvinite reprezentaciji a narucito Djukicu koga ste VI poceli da terate vec posle trece utakmice

Svir@c

pre 17 godina

Momci FANTASTIČNO !!!
SVAKA VAM ČAST !!! Kako je divno bilo sinoć sedeti ispred tv-a i gledati utakmicu, kao što i Višković reče; "Ne sećam se kada je neka naša reprez. postava u bilo kojoj kategoriji ovo uradila ... " ! Još jednom: SVAKA VAM ČAST ! ! !
A dežurno pljuvači tipa "finale", "Vlada S" i ostali koji su se posle prve utakmice izmileli iz rupa i počeli da drže predavanje na temu: fudbal, molimo vas izgubite se već više sa ovog sajta, nestanite u vidu dima-vetra, svejedno, i prekinite sa širenjem pesimizma jer počinjete biti užasno dosadni da ne kažem "glupi u društvu" !!! Hvala unapred, za neko bolje sutra (bez vama sličnih) !?
Poz.

verovao sam

pre 17 godina

Ja sam verovao ipak su to srbi od blata do zlata u sekundu mozemo sve da pretvorimo, alal vera momcima, ovo ce se pamtiti, dobro da nema i onih komentatora koji bi sad da nam kazu da mi nismo evropa jer neznamo da se ponasamo an tribinama, a posle4 komada u svedskoj mrezi, pocele su da lete konzerve na teren od strane svedskih navijaca,toliko o ladnim i stabilnim skandinavcima

Vaše ime

pre 17 godina

Oduševljen sam zalaganjem, voljom, trčanjem i borbenošću. U jednom trenutku sam pomislio: "Bože, da li je moguće da srpska reprezentacija ovako igra?!"
Nešto najlepše bi bilo kad bi sve naše selekcije uvek igrale na ovaj način. Ako mogu sad, ne vidim razlog zašto to u budućnosti ne bi mogle da čine. Nadam se da će nova himna i nova obeležja promeniti malo mentalitet, stvoriti voljni momenat kod naših sportista.
Juče sam se stvarno prijatno osećao. Neko je predložio da mlade fudbalere treba dovesti na Marakanu, pre utakmice sa Jermenijom. Mislim da bi to bio pravi potez.
Još jednom čestitke i svaka čast fudbalerima i treneru.

VladaS

pre 17 godina

Ja sam juce pre utakmice rekao da verujem u cuda i u nase momke, takodje i da ako nasi odigraju kako znaju nece SWE biti dovoljno ni 3:0 i domaci teren. Nasi omladinci su pokradeni na predproslom EP u finalu protiv Italije, proslo su mora se priznati losije odigrali ali ovaj sastav bi sve to trebao da naplati u Holandiji. Ja ne vidim ni jednu ekipu koja nam moze parirati ako damo svoj maksimum. U Evropi smo najbolji a da li cemo to na terenu pokazati zavisi samo od nase zelje. Hvala momci sto ste osvetleli obraz nama koji smo verovali u vas, hvala vam sto ste pokazali i onima koji su vas pljuvali da vredite, hvala vam sto ste jos jednom na najbolji nacin predstavili Srbiju.

Dudule

pre 17 godina

Narode, ovo se dogadja jednom u životu! Ja ne pamtim da sam ikada video ovakav preokret. Osim toga, ova utakmica će ostati upamćena po neverovatnom izdanju našeg tima - neverovatna požrtvovanost, zalaganje, uz to niko se nije valjao, niko nije napravio prljav faul, niko se nije unosio sudiji u lice...??? Ništa mi nije jasno!
A tek navijači! "Javi se istok"... "Ajmo ceo stadion!" "Dušane pe..ru"!!!

Jordan

pre 17 godina

Orlovi beli opet lete ,vishe se ne sikiramo za naslednike u seniorskom timu Srbije,Djukica za kralja ,pozdrav Srbiji iz Melburna

Jugo Crnogorac

pre 17 godina

Bravo, ovo je za udzbenike. Ovo mogu samo "ludi Srbi". Ne zaboravite braco po krvi i vjeri da je vecina Crnogoraca bila uz vas i da ce biti tako uvijek. Kod nas su unistili sport i mi mozemo i hocemo i volimo samo da navijamo za Srbiju i kad dobija i kad gubi.

Realan

pre 17 godina

Svaka vam cast,momci!!!Prvi put posle skoro 10 godina da sam uzivao u igri nase fudbalske reprezentacije!Cestitke svima!Puno srece na EP,orlovi...

Grebenac SWE

pre 17 godina

Evo bas stigao sa utakmice, bilo je stvarno ludnica i na terenu a i u publici, podrska svih 90 minuta i radovanje igraca sa nama cak i pre poslednjeg zvizduka.
Ljubili su grb i dresove grlili i zajista je ovo bilo kao u bajkama...
O samoj igri i pristupu nemam reci 100% su momci dali od njih, svaka vam cast ORLOVI !

Nele

pre 17 godina

Bravo crveni!

Bogami ovo je itekako odjeknulo sirom Evrope. Ja samo u prethodnih sat vremena dobih 2 cestitke iz Svedske, jednu cak i iz Hrvatske. Naucili smo ih da nasi mladi momci vrede. Stavili su ih na naslovnu stranu UEFE, pod nazivom 'Glorious Serbia' , a momci su i na naslovnoj strani footballdatabase.

Marki

pre 17 godina

Fenomenalno...nikada se ni jedna od nasih fudbalskih ekipa,bilo reprezentativnih ili klupskih,nije tako borila i pruzila svoj istinski maximum.E,svaka vam caast momci.Uzivanje je bilo gledati...Realno...kada su i seniori nekome smestili 5 komada?Djuga i Govedarica su mozda malo slabija karika i fali mozda jos neki spic kad se Mrdja umori ali nam je ekipica kao bombona! cestitke

Zivko

pre 17 godina

Proverena vest: u decembru Kolarov i Babovic prelaze u Zvezdu za milion eura a Trisovic ide u Atletiko Bilbao za otprilike istu svotu!!!!

Nitro

pre 17 godina

Šta je ovo? 115 komentara dosad, a nigdje nema dežurnih kokodakala i fudbalskih eksperata da nas prosvijetle sa svojim komentarima... Ajmo pljuvači i kritičari, ovo je vaš trenutak... Šta bi sa onim "Đukiću nemaš pojma, odlazi" ili "Ovo je samo skup manekena" ili "Treba neko ozbiljniji da vodi mladu selekciju, kao Šveđanima, kojima bivši selektor A tima vodi mlade"... Ne, ne, znam. Vjerovatno će se naći neki "stručnjak" koji će da kaže kako je ovo slučajna pobjeda i čiusta sreća. A šta se desilo sa tim ekstra talentovanim Dušanom Đurićem, koga eto niko nije zvao da igra za Srbiju?
E da mi je dočekati dan, kad će i Klemente i njegovi konačno da začepe usta stručnjacima... Mada su kvazi fudbalski eksperti, čija stručnost proizilazi iz bjesomučnog driblanja protivnika na play stationu i stručnog vođenja velikih ekipa na Football manageru, već poprilično uzdrmani ovim (ne)očekivanim uzletom mladih orlova.

Svaka čast momcima na briljantnoj partiji. I ja sam vjerovao da je moguće da se desi nešto ovako i hvala im što su oduševili navijače...

Pozdrav iz Banja Luke

Djukic i Vidakovic

pre 17 godina

Djukic to moze - jeste mu ovo prvi trenerski, odn. selektorski posao, ali se radi o covjeku velike fudbalske inteligencije. Mozda bi to mogao i Klemente - kad mu reprezentaciju ne bi sastavljao Risto Vidakovic! Sad to vec postaje evidentno - "potpis" je naime Klementeov, ali je "rukopis" Vidakovicev. Sta je taj sve nagurao u reprezentaciju! Jedini kriterij: da je sad, ili da je nekad bilo - crveno-bijelo. Nisam protiv "Zvezde", naprotiv, mislim da bi trebalo pozvati u reprezentaciju i bivseg "Zvezdinog" igraca Vitakica, ali dosta "crveno-bijelih" koji su sad u sastavu valjda se i sami cude otkud oni tu! Klemente, povuci rucku dok nije kasno! A ti, Vidakovicu, ne sakrivaj se iza Spanca - ako si zaista toliko sposoban kao selektor, isprobaj se samostalno, recimo u Nepalu!

Nikola

pre 17 godina

Neopisivo vece! ..sa univerzalnom porukom za sve nas! ..nas srpski rod! Pravo gledaj, snazno hodi, jakih ramena, stomaka, srce ce samo kucati mars, kresendo do kraja, do dobrog, velikog cilja!
Odavno nisam prepoznao nesto ovako vredno u nastupu, delu nekoga mog. ..a proslog petka sam ulozio poslednji studentski dinar, ne malu sumu, na nasu pobedu. Osecao sam se kao da se jato Hickokovih svraka posralo na mene. ..pozajmio novac i zbrisao kuci!
Kakva noc! Neka je samo seme u vremenu! ..svima nama. ..igracima. ..Babovicu, ponajvise, ostali jos malo da se zaliju, bice hladovina za nas navijace!
Zivela Srbija!!!

paljo

pre 17 godina

Svaka cast momci stvarno ste odlicno odigrali ovu utakmicu i sve cestitke za plasman na EP 2007.Sada ste pokazali da srpski fudbal stvarno vredi i da ide uzlaznom putanjom,a oni sto su vas pljuvali i psovali posle utakmice u Novom Sadu mogu samo da cute ida vise ne kenjaju na vas racun pogotovo onaj novinar sa SOS kanala(ne bih da ga imenujem), sve u svemu svaka cast jos jednom i samo hrabro.SRBIJA!!!

neumann

pre 17 godina

Prosto je neverovatno da je ovo ista ekipa od pre nedelju dana. Razbili su Svedjane koji su, ipak treba konstatovai, usli na teren kao u crkvu.
Ipak smo mi poprilicno mentalno labilni...

aaaa

pre 17 godina

ama ljudi... sto ovi sa RTS-a ne znaju zapamtite vi vec jednom...
niko nikad osim RTS-ovih komentatora nije rekao crveni orlovi... gde ste videli crvenog orla, na grbu, gde???

BELI ORLOVI !!!!

olivera kikovic

pre 17 godina

Hi!
I was at the game with my dauther 12 years to night. She is half serb and half swedish but she whent whith me, whith the serbian fans. All thow she can´t speak a word of serbian she sang "ko to kaze, ko to kaze srbija je mala... and so on. All i can say: Bravo momci! I´m proud of YOU!!!!

sinisa

pre 17 godina

Najezio sam se!!!! Pozdrav iz Stockholma!!! HVALA VAM MAJSTORI!!! Pa vi koji niste ovde nemate pojma koliko su Svedi arogantni i koliko nam ovo znaci!!!! U novinama nije bilo ni slova o utakmici, a o seniorskoj pobedi nad Spanijom pisu vec treci dan preko cellih strana!!! Znaciii - ovo je takav samar njihovom nacionu i fudbalu, da vi to ne mozete da zamislite!!! Sutra na poslu ima dusu da im uzmem - MA SRCE!!!! kULOVI JEDNI! OVO JE NESTO KAO KADA JE POSLE 6:2 ZA KVINS PARK RENGERS PROTIV PARTIZANA TAMO, ZVONKO ZIVKOVIC MUNO TRI KOMADA + JEDAN NE ZNAM KO DADE I ODE PARTIZAN DALJE!! MA OVO JE VECE OD TOGA!!! Hvala Slovenc!! Hvala ti reprezentacijo!!!! Do neba...

Djurka

pre 17 godina

Svaka cast svima. Od celokupnog strucnog sa sve ekonomom i lekarom, preko celokupnog tima, bez ijednog izuzetka, do na kraju, najboljih navijaca na svetu, nasih srpskih navijaca, koji su u ogromnom broju dosli na utakmicu iako smo iz NS doneli -3, oni su sve vreme zdusno bodrili tim, dekoncentrisali Dusana Djurica(mislim da mu nije bilo svejedno kad su mu njegovi u Svedskoj zvizdali i vikali pederu). Sudeci po navijacima izgledalo je kao da se igra u Srbiji a ne u Svedskoj.
Ja priznajem da sam bio malodusan, imao sam negde u dubini duse iskru nade da mozemo mozda da prodjemo nekim cudom, ali o petardi nisam ni sanjao.
Da ne tupim vise, ponosan sam na sve koje sam naveo, svaka vam cast momci, ova utakmica ce da bude legendarna, bice mozda u nekoj buducoj spici SOS kanala za "Secanja".
Pozdrav svima vama koji ste navijali sa srpske Orlove, a narocito mojoj braci iz republike Srpske koja je uvek uz nas.

duka_AR

pre 17 godina

BRAVO za nase mlade momke.nisam verovao da ce proci,ali ovo je stvarno neverovatno.sve pohvale od prvog do poslednjeg. SAD IDEMO DALJE U NOVE POBEDE! SRCEM I DUSOM ZA SRBIJU!!!!!!!!

aca

pre 17 godina

Moderatoru, a nisi hteo da pustis moj komentar posle prve utakmice kada sam poslao predlog da ovi pljuvaci kazu nesto o sebi koliko imaju godina, kada su naucili da pisu rec bruka i odakle im onoliko fudbalsko znanje i tako to.Zalim jadnike koji su se usudili da pljuju Djukica!!!Ne shvatam nas Srbe koliko nam je tesko da nekome damo podrsku i kad ne ide lakse je da pljujemo po svima

Milovan

pre 17 godina

Đe je sad onaj što se potpisivao kao "Bosanac", što je seirio kad smo izgubili 0:3 i govorio da je on to i očekivao? Đe su svi oni koji su čekali godinama da izgubimo pa da opljuju mladu reprezentaciju. Uh, kako uživam...

darkoo

pre 17 godina

BRAVO ALI STVARNO SVAKA SAST pokazali ste da imate srce vece od MARAKANE.Jos uvek ne mogu da verujem koji je rezultat.Ajmo sutr stariji bar 4 0.Babovic ce biti igracina videcete.

darko

pre 17 godina

Браво. Све честитке за играче, тренера тако и за навијаче који су сјајно бодрили СРБИЈУ!

П.С. За све ТВ станице у свету. Није СЕР него СРБ!

Vladimir

pre 17 godina

Ma nisam ni sumnjao u njih, za razliku od nekih, koji sada treba da se sakriju u misju rupu i ne izlaze odatle. Najlepse od svega je sto sam ovu tekmu gledao u Svedskoj (nazalost ne uzivo), a oko mene svuda Svedjani koji su na samom pocetku bili takvi optimisti dok su na kraju utakmice svi bili pokunjeni, mada bi trebalo da su manje pokunjeni od svih onih gore prozvanih, jos jednom sram da ih bude. BRAVO MOMCI, ulepsali ste nam dan!

jekum

pre 17 godina


JA NESTO NE ZNAM, PITAM JELI KO ZNA...GDE JE OVAJ DJUKIC BIO TRENER ? NE SECAM SE...JEL MU OVO PRVIPOSAO U KARIJERI?
I ONDA CCEMO ZA PAR GODINA DA SE OPET HVATAMO ZA GLAVU, KAO STA NAS SNADJE?
STRASNO...LADNO COVEKU DALI DA SE UCI NA REPREZENTACIJI, MLADOJ....
(finale, 06. oktobar 2006 21:11)

LOL...Samo jedan od komentara posle prve utakmice. Ajde sad lepo 'finale' ljubi ruke cika Djuki:)
Salu na stranu, svaka cast momcima, i mislim da bi bila velika greska bilo koga izdvajati. Cestitke zasluzuju svi, ukljcujuci i strucni stab. Plasman na EP smo/su zasluzili u potpunosti uzevsi u obzir utisak sa obe utakmice. Ne mislim da smo prvu utakmicu odigrali lose, jednostavno je svedjanima sve polazilo za nogom, a nasima ama bas nista. Moram samo da istaknem da sam pored rezultata izuzetno zadovoljan i igrom. Konacno da i mi igramo 'moderan fudbal', samo da ovako i nastave i rezultati ce doci ...:D

I hmmm....zasto bi stelovali U21? Mislim skroz mi je to bzvz...razmislite malo o tome vi sto i sada pokusavate da zagorcate pobedu......o_0

Ivan Jankovic

pre 17 godina

Bravo za Bele Orlice, ohhh zaboravih, tako ne smemo da ih nazivamo. Cak i na UEFA.com nas zovu White Eagles..Sramota! Bash me interesuje da li ce ovo biti objavljeno.

MADMAX Prokuplje

pre 17 godina

Nisam gledao utakmicu iz inata zato sto su izgubili prvu utakmicu, izvinjavam se i SVAKA CAST. Ne mogu da verujem da smo zabili P E T A R D U Svedjanima.
B R A V O M O M C I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bre

pre 17 godina

LJUDI ZNAO SAM BRE
Kakva bre svedska ,znao sam da je novi sad kiks bio, dva gola u prvih 10 minuta,momci verovatno nisu bili psihicki na terenu,znao sam da cemo u svedskoj pobediti,nisam ocekivao petardu ali moze hahaha.
Ipak nije svedska nas nivo tako nemojte da se palite kako smo najbolji na svetu,super da je nas u21 tako talentovan i da imamo buducnost samo napred IDEMOOO SRBIJAAA
BELI ORLOVI NAPRED IDEMOOOOOOOOOOO

Поносан Србин!

pre 17 godina

Браво орлови! Најхрабрији сте били кад је било најпотребније! Одушевили сте ме! Све најбоље и живели!

dr.milan

pre 17 godina

najbolja igra nase reprezentacije otkako pratim fudbal,znaci zadnjih 15-tak godina,pa makar bila ona i mlada...Srecno na EP,mislim da ovakvim pristupom i zalaganjem mogu do titule prvaka

zixi, RS-DO

pre 17 godina

Koliko sam u petak bio razocaran, vjerujuci da to nije realan prikaz snage mlade selekcije, toliko sam sada odusevljen. Svaka cast momci i skidam kapu "profesoru" Djukicu!

NJUSKALO

pre 17 godina

KADA STIZU NASI MOMCI DA IM PRIPREMIMO DOCEK KAKAV SU ZASLUZILI ???
20 GOD. PRATIM FUDBAL ALI NIKADA U ZIVOTU NISAM VIDOI ONAKVO POZRTVOVANJE I ONAKVU BORBENOST UPAKOVANU U NEVJEROVATAN TALENAT I UMJECE...JOS UVJEK NE MOGU DA POVJERUJEM DA JE TO NASA REPREZENTACIJA,REPREZENTACIJA SRBIJE....
MOMCI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM STO SAM POSLE PRVE UTAKMICE MISLIO DA OD EP NEMA NISTA...BUDETE LI TAKO IGRALI I DALJE NIKO ME NE MOZE UBJEDITI DA NECETE POSTAT EVROPSKI PRVACI...JOS JEDNOM SVAKA CAS
PS.UMALO DA ZABORAVIM SVAKA CAST I NASIM NAVIJACIMA NA UTAKMICI VELIKE ZASLUGE IDU I NA NJIHOV RACUN..JOS JEDNOM SE POTVRDILO DA -SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA !!!

disample

pre 17 godina

Sa UEFA.com: "When Krasić took advantage of an error by Fredrik Stoor to add a fifth goal five minutes later Sweden's misery was complete and Serbia's 'White Eagles' could celebrate their first appearance in the finals a major tournament since becoming an independent nation"...White Eagles dakle, a tako se na engleskom pise "crveni"? :) Svi nasi komentatori pod hitno da prihvate ovaj novi/stari nadimak.

Marko

pre 17 godina

Ljudi jel moguce?
Sta se desava gledam livescore i suze mi idu, boze hvala ti ,osecam se naj bolje u poslednjih nekoliko godina.
Napred Srbende , pozdrav iz Bankoka!!!

upornost samo upornost

pre 17 godina

da da da da da da da i da.

pre par dana sam psovao jer sam bio odigrao sinl na nase u kladionici premijer 40000 dinara... i znate kako se zavrsilo... medjutim upornost se isplati... danas sam na kvotu 4,25 stavio 50000 dinara i mogu samo da kazem... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

johnnybravo@beotel.yu

pre 17 godina

napokon sam docekao da reprezentacija igra kako treba!!bez straha,sa verom u sebe!!!A ono sto nam je sve ove godine falilo je himna : "BOZE PRAVDE",i da nam se zemlja napokon zove SRBIJA!!!! sad je i vece zalaganje igraca,jer napokon znaju za koga igraju!!Sve se lepo videlo i na Marakni kad su igrali matori sa Belgijom,kad je cela "Marakana" pevala himnu!!!!
Samo jos i u basketu da pocnemo da pevamo himnu,i da nam na grudima pise SRBIJA,i bice bolje!!!
Samo napred !!! SRBIJA!!!!

ja

pre 17 godina

``Са друге стране, шведски селектор Томи Седерберг, који је као искусан стручњак из најбоље селекције прекомандован на кормило младих, могао је после 66. минута игре и недостижног вођства да без проблема замени двоструког стрелца Ђурића, а касније и другог шпица Хенока Гојтома, и да не стрепи од промене резултата. Јасно се и пре тога видело да наш селектор не може да се надмудрује са шведским стручњаком, који је прозрео његове намер и план игре и одржао му лекцију.

Све то заправо и говори колико Швеђани воде рачуна о својој фудбалској будућности. Док се ми и даље играмо с угледом наших некадашњих истакнутих репрезентативцима и пребрзо их гурамо у ватру веома одговорног и тешког тренерског посла, у који буквално улазе без потребног искуства, други раде пажљиво и систематски, па им се не дешавају хаварије, као што је била наша са Дејаном Савићевићем, или ова са Ђукићем`` u ptpisu d.vucinic zanima me samo kako ce ovaj strucnjak prokomentarisati danasnji rezultat.....inace ovo je samo deo teksta napisanog u danasnjoj politici...lepo je neko gore rekao da su najveci krivci i pljuvaci nasi novinari...samo me zanima kako je ovaj covek reagovao kada je video rezultat....da li ima malo obraza i casti i da se u sutrasnjem broju izvini selektoru i svoj ovoj deci.....veliki pozdrav za sve prave navijace....

Zina, Beograd

pre 17 godina

Cestitam momci, bili ste sjajni. I svaka meni cast sto sam ovih dana imala neverovatan osecaj da ce se bas ovo dogoditi! A sad, Klemente, izvoli, izaberi!

posmatrac

pre 17 godina

GDE STE PLJUVACI ????
da se vise NIKADA ne pojavite sa vasim mizernim komentarima
SRAM VAS BILO

Za nase MOMKE - BRAVOOOOOOOOOOOOOOO

todos

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. A ja na pocetku gledo Cedu na B92, mislio sta oni tamo mogu da urade. Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. Bravo crveni orlici.

vukovac

pre 17 godina

Sta reci, skroz odlicni 5! Napokon, tako se igra fudbal. Nema izgubljene lopte, duela. Brza izmena pasova, bolje kretanje i eto opet evrobrazilaca. Ovako mora da igra svaki nas tim i uspeh (veci ili manji) ne moze da izostane. Cak nije vazno ni ko ce istrcati na teren. Fudbal je timski sport a svaki pojedinac mali mrav, vredan i uporan. Nadam se samo da nas ovo ne ponese i da ne zaboravimo vec sutra koliko je truda i sloge potrebno za uspeh ekipe /ovo poslednje vazi i za celo nase drustvo/. P.S. Mole se dezurni pesimisti da ne ometaju ostale.

CIVIJAS

pre 17 godina

Poznajuci Djuku znao sam da ce ovim momcima usaditi borbenost i veru koja krasi i njega kao coveka.Djuka je sve u zivotu stekao jednim postenim radom i fudbal u nasoj zemlji vapi da jedan takav covek ostane da radi a da se resimo tkz "fudbalskih radnika"koji na stadione dolaze sa gorilama i heklerima.Valjda ce Kostunica kad se usvoji ustav pogurati da se usvoji i famozni zakon o sportu koji se krcka vec dve godine.Vuksa ga najavio pre godinu dana i odmah se ucutao,zna se i zasto.Mozda ce tad prestati da nam "predsednici"klubova lete u vazduh ili bivaju izresetana.Dotle sve cestitke mladim orlovima koji su igrali i leteli za Svetu zemlju Srbiju.

Zoran (Kg)

pre 17 godina

Bravo dečaci!
Orlići skroz očerupali one žute piliće. Samo da im slava ne udari u glavu, biće nešto od njih!
Još jednom, čestitke jer su stvarno zaslužili.

nisa

pre 17 godina

Eeee da i mi nekome uvalimo 5 aka, eh bas lep osecaj :)
Nisam gledao prvu, ali svedjani su veceras bili ko pregazene macke.
Eto koliko znaci kad se rano da go!
Bravo plavi, tj. nasi !

Rolle

pre 17 godina

Ovo je samo pocetak, skinuli smo prokletstvo i ponovo imamo Otadzbinu. Sada se sve moze . Svaka vam cast momci, pozdrav za vas i za navijace iz Srpske koji su uvek uz nas. Crnogorci, tek cete da vidite koliko ste jadni.

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ni najveci optimisti nisu se ovome nadali. Nasi su dokazali da su za klasu bolji od Svedjana i da su nesrecno izgubili u Novom sadu.
Svaka cast!

Moler

pre 17 godina

Pazi kada sam znao da ce proci, Djukic ulijeva neki nevjerovatan optimizam i sigurnost. Nas najveci dobitak ce biti kada ovaj covjek preuzme A tim za koju godinu!!!

Mossad

pre 17 godina

Svaka cast , alal vera momci !

Nisam hteo nista da komentarisem posle tekme u Novom Sadu, ali moram da priznam da su me doveli do ludila.
A sta je ovo danas bilo? Sam Bog zna, mislim da je dovoljno reci "OVO JE SRBIJA" :)

Boris R

pre 17 godina

Bravo momci svaka cast. Ovako treba igrati stalno i problema nikad nece biti. Pokazali su kako se igra za Srbiju. Fudbal se igra dok god sudija ne kaze da je kraj, sto znaci nema predaje do kraja. Svaka cast, idemo na vrh evrope.
NAPRED SRBIJA!!!

djole

pre 17 godina

Pretpostavljao sam da je u petak bio samo los dan,ali ovo je neverovatno.Ovo je bila igra za odlican rezultat i u senjiorskoj konkurenciji. Zalaganje i borbenost za udzbenike.Bravo momci!!!

Milos

pre 17 godina

Nisam kritikovao momke posle poraza u Novom Sadu pa necu ni sada da ih puno hvalim.
Zelim samo da im iskazem najdublje postovanje i cestitam na sjajnoj borbi za sveti dres za SRBIJU.
Do neba hvala ponosan sam na vas.

johnson Denver

pre 17 godina

Ovo su srpski junaci!!! Da potuku do nogu u gostima Vikinge je dokaz neverovatne motivacije i kvaliteta.
S verom u Boga u nove pobede.
Djukicu zlata si vredan!!!!

Drasko

pre 17 godina

Pitanje za Bjekovica ,Jesica ,Curkovica : ako ste gledali utakmicu da li vam je poznat strelac dva gola ? Mogu i da ne odgovore mozda im stvarno nije poznat ,Babovic je cudo.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

E OVO JE SRBIJA,A NE KO U NOVOM SADU DA IGRAJU TERZINI PULENI!!NEKA IGRAJU SAMO NAJBOLJI,NAMA BABOVIC NIJE BIO DOBAR HM????NEMA VEZE SADA JE BITNO DA SMO RAZGLAVILI OVE PREPOTENTNE SVEDJANE---SRBIJA DO TOKIJA A OD TOKIJA DO MILVOKIJA---SRBIJA

Istvan pecaros

pre 17 godina

Ponosan sam sto sam Srbin!!!Svaka cast navijacima koji su dosli da bodre reprezentaciju i pored 0:3 iz prve utakmice!To je pravi odnos pravih Srba!!!

Svajcarac

pre 17 godina

Veoma je za pohvalu cinjenica da su igraci vjerovali u sebe poslije prve utakmice i mozda prvi put u istoriji jugoslovenskog fudbala pokazale kako se treba igrati, tj svih 90 minuta

sharkey

pre 17 godina

Uništenje-Razaranje! :))) Malo je reći da sam oduševljen i načinom igre i rezultatom. KRASIĆA POD HITNO U "A" SELEKCIJU!!!!!

Sale

pre 17 godina

Molim Bjekovica da najuri i Smiljanica ,sta ima on da zna da igra fudbal ,to u Partizanu ne dolazi u obzir ,evo i ovaj Babovic sta on tu trci, dribla, igra beka, uklizava,da dva gola i tako to ,ova deca stvarno nisu za Partizan ,oni su bre za Zvezdu !!!Babovic od januara igrac Zvezde ,sve je dogovorio stric Stefanov Buda Babovic veliki navijac Zvezde.

Herceg-Novi

pre 17 godina

Ma uz Boze Pravde sve se moze! Hvala ti Srbijo na svemu, hvala!!! Momci svaka vam cast, ovakav odnos prema utakmici se odavno nije gledao na nasim prostorima!

Dusan

pre 17 godina

Neverovatno!!! Sada sam otvorio livescore i nemogu da verujem! Svaka cast momci, pre svega sto ste verovali da mozete to. Iskreno negde duboko je tinjala nada, ali... Jos jednom bravo i srecno na PE, pa da doguramo do kraja ovog puta. Bravo i za selektora.

Dragan

pre 17 godina

Bravo ,neverovatno dobra igra ,odusevljen sam ,svi su bili odlicni a mnogo mi je drago zbog Babovica ,shvatite da je mali strasan fudbaler ,samo neka igra sto vise.

Srba

pre 17 godina

BRAVO SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je prava lekcija za nas narod da nikad ne treba da se preda i da nikad ne pljuje po sebi i svojima pre vremena!!!
Jos jednom, svaka cast majstori!!!!!!!!!!!!!

Dario Petrekanic

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Pa ljudi jeli ovo moguce kakva LUDNICA!!!!!
sta je ovo!!
setite se Mladena Delica i Bugara na Poljudu!!!
bilo nekada,vratimo se u realnost,ovo je fudbal,ovo je nasa BUDUCNOST!!!!
Prvo cestitke igracima,strucnom stabu i svima zasluznima za ovaj uspeh!!
A onda pozdrav za momka iz Bosne koji nas je posle N.Sada otpisao i rekao da ce pre BIH na Evropsko nego mi,ali prijetelju ko se zadnji smeje najsladje se smeje!!!!!
vise srece sledeci put!
pozdrav i za sve one koji su brzo zaboravili sve uspehe ovih momaka,skocili ste sami sebi u stomak!!!
jos jednom VELIKO HVAAALAAAA NASIM SAMPIONIMA!!!

PETko

pre 17 godina

Ceko sesti ko koka na jaje!
Nisam imao privilegiju da gledam ovaj spektakl, al' sam se brate k'o budala kezio citajuci izvestaj. Prvo 1, 2, pa 3 komada u prvih 45 i tako do petarde. Mislim, svaka rec je suvisna. Svaka im dala!? Ma sine za ovo cu i ja da im dam ako treba :))))

pfc

pre 17 godina

Cudo nad cudima!
Ja verujem da je ovo najveci preokret u evropskom fudbalu, mislim na zvanicne meceve reprezentacija!!!
Klemente da pogleda ovaj mec i lepo da odluci sta da radi jer ovo je jedan veliki nagovestaj!
Bravo momci, tako se brani ugled Srbije. Ovo je bomba koja ce odjeknuti u fudbalskoj Evropi kao sj.korejska nuke-a!!

Sale belgijanac

pre 17 godina

Ja se nadam da je neko procitao moj komentar posle utakmice u N.Sadu.
Hvala orlici za najsrecniji dan u mom zivotu i znajte da sam sigurno sa vama u Holandiji sledece godine u pratnji do evropskog trona!
SRDACNO HVALA!!!!!

Vladan R

pre 17 godina

Uz naravno sve pohvale za prolaz dalje želeo bih da naglasim dva detalja :prvi je zaista sjajni navijaši koji su došli u velikom broju i sjajno navijali od samog početak utakmice iako smo na revanš došli sa ultra negativnim rezultatom i naravno pod dva veliku želju hrabrost i borbenost kompletnog tima jer da li iko pamti da se dvostruki strelac i istovremeno igrač utakmice u 80 i nekom minutu pri 5:0 vraća u svoj šesnasterac i odigrava ulogu cdentarhalfa ili uklizavanje za loptom nekde na sredini terena u zaustavnom vremenu naravno takođe pri rezultatu 5:0.E kad se tako igra onda se ima i sreće npr. gol Jankovića.Na kraju naravno ne bravo orlići nego BRAVO ORLUŠINE (u pozitivnom kontekstu naravno)

Daki Prijepolje

pre 17 godina

Pisem ovo i pre kraja jer ovo sto sam veceras video je onakav fudbal kakv zelim da gledam od nasih momaka u svim selekcijama!
I ako svi "mladi" zasliuzuju ciste 10-ke izdvojicu oba beka Rukavinu(vrh),Kolarova i malog Smiljanica. Djuka je car!!! Piksi dovedi Antonia i Kolarova molim te u crveno-beli tabor! NAPRED SRBIJA!!!

Djlole sa vozdovca

pre 17 godina

4:0 PLJUVACI, NEVERNICI JAVI TE SE SAD!!!
Bravo momci za svetu srpsku zemlju za srpsko kosovo za SVE SRPSKE ZEMLJE!!!!!!!!!!

BIKS

pre 17 godina

IDEMO MOMCI 5 - 0,BRAVO SRBIJO,BRAVO MOMCI SAMPIONI TAKO SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU I SVOJ NAROD, MAJSTORI BABOVICU, JANKOVICU, MRDJA, KRASICU I OSTALA KOMPANIJO SAMO NAPRED.

marko

pre 17 godina

Ja šta im radimo, ovo je igra mačke i miša, kada sam vidio rezultat na teletxtu nisam mogao da vjerujem. Samo napred momci tako se igra najbolji ste kad je najteže. Republika srpska je uz vas. Živela SRBIJA!!!

Sloba Delija

pre 17 godina

TOOOOOOOOO MAJSTORI OVO JE ZLATNA GENERACIJA I OVA UTAKMICA JE VEC SADA LEGENDARNA I AKO NISAM GLEDAO PRENOS:PA MOZEMO I MI DA BUDEMO ZA NEKOG ARGENTINA

Filip

pre 17 godina

JAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! LJUDIIIIIIIIIII!!!!!!!!
5:0 BREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! KAKVA LUDNICA, PLAKAO SAM KAO MALO DETE, JOS NE MOGU DA SE OPORAVIM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
JA OVO U SVOM ZIVOTU NISAM DOZIVEO!!!!

tuta bugarin

pre 17 godina

petnula za srbiu
simpaticni švedjani izvlace lopte iz mreze
baši pošlo

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

zoki

pre 17 godina

pa eto petica pade uhahahah.
Kada Klemente sa svojima nekoj repki iz prve lige uvali pet komada u njihovom bunjistu onda neka se javi

Vlada

pre 17 godina

Joj jedva cekam da procitam komentare svih onih koji su pljuvali Djukica u komentarima na vest: "Svedska - Nemoguca misija".
Svaka cast momcima na borbenoscu, nadam se da cu i u drugom poluvremenu zabiti jos 3 gola :))

Дајко

pre 17 godina

5:0

Шта друго рећи, него свака част момци!!!
Још један доказ нашег потенцијала и менталне снаге, која нас баш и није красила све ове године

nikola radovanovic

pre 17 godina

sada ce svi sto su pljuvali po djukicu,moliti da on ostane.zalosno....ali mi je jako drago zato sto momci idu dalje i sto ce dezurni kompleksasi cutati makar malo (nadajmo se da ni sutra nece imati razloga da se oglase).jadni smo mi ovaki sami sa sobom....ali, napred srbija!

r.s.

pre 17 godina

Bravo orlovi. Svaka cast. Tako se igra za Srbiju,za sve srpske zemlje,Kosovo i Republiku Srpsku. AJMO,AJDE,SAMO HRABRO DO POBEDE.

sekula

pre 17 godina

Ovo je neverovatan rezultat,ali je istovremeno dokaz da se u fudbalu može sve kada postoji volja i sistem.Bravo za našu mladu reprezentaciju i selektora Djukića.

DanTom

pre 17 godina

Steta sto nema prenosa evo vec 4:0 za nase orlice joooj razbise svedjano. Povratak otpisanih!!!!! Svaka cast igracima a i Djukicu.....

rikeli - Slovenac

pre 17 godina

Pa svi Srbi ste rekli, da nemate nikakve šanse tamo gore a oćito samo mi Slovenci verujemo u vaš fudbal pošto je naš 100 godina iza Jermenije!!!

GRO_OFF

pre 17 godina

Necete mi verovati singlovo sam ih na Betandwin...bila je kvota 5,35 a odigro sam 20 evrica..107 evrica...na osecaj...bravo orlici verovo sam u vas ljubi vas majka...

Bojan Chile

pre 17 godina

Bravo momci ovo je sjajan rezultat, treba izdrzati do kraja i proci Svedjane.
Napred crveni (ili beli neznam koju opremu nose)

Vlada

pre 17 godina

Joj jedva cekam da procitam komentare svih onih koji su pljuvali Djukica u komentarima na vest: "Svedska - Nemoguca misija".
Svaka cast momcima na borbenoscu, nadam se da cu i u drugom poluvremenu zabiti jos 3 gola :))

rikeli - Slovenac

pre 17 godina

Pa svi Srbi ste rekli, da nemate nikakve šanse tamo gore a oćito samo mi Slovenci verujemo u vaš fudbal pošto je naš 100 godina iza Jermenije!!!

Djlole sa vozdovca

pre 17 godina

4:0 PLJUVACI, NEVERNICI JAVI TE SE SAD!!!
Bravo momci za svetu srpsku zemlju za srpsko kosovo za SVE SRPSKE ZEMLJE!!!!!!!!!!

DanTom

pre 17 godina

Steta sto nema prenosa evo vec 4:0 za nase orlice joooj razbise svedjano. Povratak otpisanih!!!!! Svaka cast igracima a i Djukicu.....

zoki

pre 17 godina

pa eto petica pade uhahahah.
Kada Klemente sa svojima nekoj repki iz prve lige uvali pet komada u njihovom bunjistu onda neka se javi

GRO_OFF

pre 17 godina

Necete mi verovati singlovo sam ih na Betandwin...bila je kvota 5,35 a odigro sam 20 evrica..107 evrica...na osecaj...bravo orlici verovo sam u vas ljubi vas majka...

tuta bugarin

pre 17 godina

petnula za srbiu
simpaticni švedjani izvlace lopte iz mreze
baši pošlo

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

BIKS

pre 17 godina

IDEMO MOMCI 5 - 0,BRAVO SRBIJO,BRAVO MOMCI SAMPIONI TAKO SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU I SVOJ NAROD, MAJSTORI BABOVICU, JANKOVICU, MRDJA, KRASICU I OSTALA KOMPANIJO SAMO NAPRED.

Sloba Delija

pre 17 godina

TOOOOOOOOO MAJSTORI OVO JE ZLATNA GENERACIJA I OVA UTAKMICA JE VEC SADA LEGENDARNA I AKO NISAM GLEDAO PRENOS:PA MOZEMO I MI DA BUDEMO ZA NEKOG ARGENTINA

sekula

pre 17 godina

Ovo je neverovatan rezultat,ali je istovremeno dokaz da se u fudbalu može sve kada postoji volja i sistem.Bravo za našu mladu reprezentaciju i selektora Djukića.

Дајко

pre 17 godina

5:0

Шта друго рећи, него свака част момци!!!
Још један доказ нашег потенцијала и менталне снаге, која нас баш и није красила све ове године

r.s.

pre 17 godina

Bravo orlovi. Svaka cast. Tako se igra za Srbiju,za sve srpske zemlje,Kosovo i Republiku Srpsku. AJMO,AJDE,SAMO HRABRO DO POBEDE.

marko

pre 17 godina

Ja šta im radimo, ovo je igra mačke i miša, kada sam vidio rezultat na teletxtu nisam mogao da vjerujem. Samo napred momci tako se igra najbolji ste kad je najteže. Republika srpska je uz vas. Živela SRBIJA!!!

Bojan Chile

pre 17 godina

Bravo momci ovo je sjajan rezultat, treba izdrzati do kraja i proci Svedjane.
Napred crveni (ili beli neznam koju opremu nose)

nikola radovanovic

pre 17 godina

sada ce svi sto su pljuvali po djukicu,moliti da on ostane.zalosno....ali mi je jako drago zato sto momci idu dalje i sto ce dezurni kompleksasi cutati makar malo (nadajmo se da ni sutra nece imati razloga da se oglase).jadni smo mi ovaki sami sa sobom....ali, napred srbija!

Daki Prijepolje

pre 17 godina

Pisem ovo i pre kraja jer ovo sto sam veceras video je onakav fudbal kakv zelim da gledam od nasih momaka u svim selekcijama!
I ako svi "mladi" zasliuzuju ciste 10-ke izdvojicu oba beka Rukavinu(vrh),Kolarova i malog Smiljanica. Djuka je car!!! Piksi dovedi Antonia i Kolarova molim te u crveno-beli tabor! NAPRED SRBIJA!!!

Filip

pre 17 godina

JAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! LJUDIIIIIIIIIII!!!!!!!!
5:0 BREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! KAKVA LUDNICA, PLAKAO SAM KAO MALO DETE, JOS NE MOGU DA SE OPORAVIM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
JA OVO U SVOM ZIVOTU NISAM DOZIVEO!!!!

Srba

pre 17 godina

BRAVO SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je prava lekcija za nas narod da nikad ne treba da se preda i da nikad ne pljuje po sebi i svojima pre vremena!!!
Jos jednom, svaka cast majstori!!!!!!!!!!!!!

Moler

pre 17 godina

Pazi kada sam znao da ce proci, Djukic ulijeva neki nevjerovatan optimizam i sigurnost. Nas najveci dobitak ce biti kada ovaj covjek preuzme A tim za koju godinu!!!

Dusan

pre 17 godina

Neverovatno!!! Sada sam otvorio livescore i nemogu da verujem! Svaka cast momci, pre svega sto ste verovali da mozete to. Iskreno negde duboko je tinjala nada, ali... Jos jednom bravo i srecno na PE, pa da doguramo do kraja ovog puta. Bravo i za selektora.

sharkey

pre 17 godina

Uništenje-Razaranje! :))) Malo je reći da sam oduševljen i načinom igre i rezultatom. KRASIĆA POD HITNO U "A" SELEKCIJU!!!!!

Istvan pecaros

pre 17 godina

Ponosan sam sto sam Srbin!!!Svaka cast navijacima koji su dosli da bodre reprezentaciju i pored 0:3 iz prve utakmice!To je pravi odnos pravih Srba!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

E OVO JE SRBIJA,A NE KO U NOVOM SADU DA IGRAJU TERZINI PULENI!!NEKA IGRAJU SAMO NAJBOLJI,NAMA BABOVIC NIJE BIO DOBAR HM????NEMA VEZE SADA JE BITNO DA SMO RAZGLAVILI OVE PREPOTENTNE SVEDJANE---SRBIJA DO TOKIJA A OD TOKIJA DO MILVOKIJA---SRBIJA

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ni najveci optimisti nisu se ovome nadali. Nasi su dokazali da su za klasu bolji od Svedjana i da su nesrecno izgubili u Novom sadu.
Svaka cast!

nisa

pre 17 godina

Eeee da i mi nekome uvalimo 5 aka, eh bas lep osecaj :)
Nisam gledao prvu, ali svedjani su veceras bili ko pregazene macke.
Eto koliko znaci kad se rano da go!
Bravo plavi, tj. nasi !

Dragan

pre 17 godina

Bravo ,neverovatno dobra igra ,odusevljen sam ,svi su bili odlicni a mnogo mi je drago zbog Babovica ,shvatite da je mali strasan fudbaler ,samo neka igra sto vise.

Herceg-Novi

pre 17 godina

Ma uz Boze Pravde sve se moze! Hvala ti Srbijo na svemu, hvala!!! Momci svaka vam cast, ovakav odnos prema utakmici se odavno nije gledao na nasim prostorima!

posmatrac

pre 17 godina

GDE STE PLJUVACI ????
da se vise NIKADA ne pojavite sa vasim mizernim komentarima
SRAM VAS BILO

Za nase MOMKE - BRAVOOOOOOOOOOOOOOO

Svajcarac

pre 17 godina

Veoma je za pohvalu cinjenica da su igraci vjerovali u sebe poslije prve utakmice i mozda prvi put u istoriji jugoslovenskog fudbala pokazale kako se treba igrati, tj svih 90 minuta

djole

pre 17 godina

Pretpostavljao sam da je u petak bio samo los dan,ali ovo je neverovatno.Ovo je bila igra za odlican rezultat i u senjiorskoj konkurenciji. Zalaganje i borbenost za udzbenike.Bravo momci!!!

Milos

pre 17 godina

Nisam kritikovao momke posle poraza u Novom Sadu pa necu ni sada da ih puno hvalim.
Zelim samo da im iskazem najdublje postovanje i cestitam na sjajnoj borbi za sveti dres za SRBIJU.
Do neba hvala ponosan sam na vas.

todos

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. A ja na pocetku gledo Cedu na B92, mislio sta oni tamo mogu da urade. Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. Bravo crveni orlici.

Zoran (Kg)

pre 17 godina

Bravo dečaci!
Orlići skroz očerupali one žute piliće. Samo da im slava ne udari u glavu, biće nešto od njih!
Još jednom, čestitke jer su stvarno zaslužili.

Sale belgijanac

pre 17 godina

Ja se nadam da je neko procitao moj komentar posle utakmice u N.Sadu.
Hvala orlici za najsrecniji dan u mom zivotu i znajte da sam sigurno sa vama u Holandiji sledece godine u pratnji do evropskog trona!
SRDACNO HVALA!!!!!

Vladan R

pre 17 godina

Uz naravno sve pohvale za prolaz dalje želeo bih da naglasim dva detalja :prvi je zaista sjajni navijaši koji su došli u velikom broju i sjajno navijali od samog početak utakmice iako smo na revanš došli sa ultra negativnim rezultatom i naravno pod dva veliku želju hrabrost i borbenost kompletnog tima jer da li iko pamti da se dvostruki strelac i istovremeno igrač utakmice u 80 i nekom minutu pri 5:0 vraća u svoj šesnasterac i odigrava ulogu cdentarhalfa ili uklizavanje za loptom nekde na sredini terena u zaustavnom vremenu naravno takođe pri rezultatu 5:0.E kad se tako igra onda se ima i sreće npr. gol Jankovića.Na kraju naravno ne bravo orlići nego BRAVO ORLUŠINE (u pozitivnom kontekstu naravno)

vukovac

pre 17 godina

Sta reci, skroz odlicni 5! Napokon, tako se igra fudbal. Nema izgubljene lopte, duela. Brza izmena pasova, bolje kretanje i eto opet evrobrazilaca. Ovako mora da igra svaki nas tim i uspeh (veci ili manji) ne moze da izostane. Cak nije vazno ni ko ce istrcati na teren. Fudbal je timski sport a svaki pojedinac mali mrav, vredan i uporan. Nadam se samo da nas ovo ne ponese i da ne zaboravimo vec sutra koliko je truda i sloge potrebno za uspeh ekipe /ovo poslednje vazi i za celo nase drustvo/. P.S. Mole se dezurni pesimisti da ne ometaju ostale.

Boris R

pre 17 godina

Bravo momci svaka cast. Ovako treba igrati stalno i problema nikad nece biti. Pokazali su kako se igra za Srbiju. Fudbal se igra dok god sudija ne kaze da je kraj, sto znaci nema predaje do kraja. Svaka cast, idemo na vrh evrope.
NAPRED SRBIJA!!!

PETko

pre 17 godina

Ceko sesti ko koka na jaje!
Nisam imao privilegiju da gledam ovaj spektakl, al' sam se brate k'o budala kezio citajuci izvestaj. Prvo 1, 2, pa 3 komada u prvih 45 i tako do petarde. Mislim, svaka rec je suvisna. Svaka im dala!? Ma sine za ovo cu i ja da im dam ako treba :))))

johnson Denver

pre 17 godina

Ovo su srpski junaci!!! Da potuku do nogu u gostima Vikinge je dokaz neverovatne motivacije i kvaliteta.
S verom u Boga u nove pobede.
Djukicu zlata si vredan!!!!

Dario Petrekanic

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Pa ljudi jeli ovo moguce kakva LUDNICA!!!!!
sta je ovo!!
setite se Mladena Delica i Bugara na Poljudu!!!
bilo nekada,vratimo se u realnost,ovo je fudbal,ovo je nasa BUDUCNOST!!!!
Prvo cestitke igracima,strucnom stabu i svima zasluznima za ovaj uspeh!!
A onda pozdrav za momka iz Bosne koji nas je posle N.Sada otpisao i rekao da ce pre BIH na Evropsko nego mi,ali prijetelju ko se zadnji smeje najsladje se smeje!!!!!
vise srece sledeci put!
pozdrav i za sve one koji su brzo zaboravili sve uspehe ovih momaka,skocili ste sami sebi u stomak!!!
jos jednom VELIKO HVAAALAAAA NASIM SAMPIONIMA!!!

Rolle

pre 17 godina

Ovo je samo pocetak, skinuli smo prokletstvo i ponovo imamo Otadzbinu. Sada se sve moze . Svaka vam cast momci, pozdrav za vas i za navijace iz Srpske koji su uvek uz nas. Crnogorci, tek cete da vidite koliko ste jadni.

Sale

pre 17 godina

Molim Bjekovica da najuri i Smiljanica ,sta ima on da zna da igra fudbal ,to u Partizanu ne dolazi u obzir ,evo i ovaj Babovic sta on tu trci, dribla, igra beka, uklizava,da dva gola i tako to ,ova deca stvarno nisu za Partizan ,oni su bre za Zvezdu !!!Babovic od januara igrac Zvezde ,sve je dogovorio stric Stefanov Buda Babovic veliki navijac Zvezde.

pfc

pre 17 godina

Cudo nad cudima!
Ja verujem da je ovo najveci preokret u evropskom fudbalu, mislim na zvanicne meceve reprezentacija!!!
Klemente da pogleda ovaj mec i lepo da odluci sta da radi jer ovo je jedan veliki nagovestaj!
Bravo momci, tako se brani ugled Srbije. Ovo je bomba koja ce odjeknuti u fudbalskoj Evropi kao sj.korejska nuke-a!!

Drasko

pre 17 godina

Pitanje za Bjekovica ,Jesica ,Curkovica : ako ste gledali utakmicu da li vam je poznat strelac dva gola ? Mogu i da ne odgovore mozda im stvarno nije poznat ,Babovic je cudo.

Zina, Beograd

pre 17 godina

Cestitam momci, bili ste sjajni. I svaka meni cast sto sam ovih dana imala neverovatan osecaj da ce se bas ovo dogoditi! A sad, Klemente, izvoli, izaberi!

Mossad

pre 17 godina

Svaka cast , alal vera momci !

Nisam hteo nista da komentarisem posle tekme u Novom Sadu, ali moram da priznam da su me doveli do ludila.
A sta je ovo danas bilo? Sam Bog zna, mislim da je dovoljno reci "OVO JE SRBIJA" :)

CIVIJAS

pre 17 godina

Poznajuci Djuku znao sam da ce ovim momcima usaditi borbenost i veru koja krasi i njega kao coveka.Djuka je sve u zivotu stekao jednim postenim radom i fudbal u nasoj zemlji vapi da jedan takav covek ostane da radi a da se resimo tkz "fudbalskih radnika"koji na stadione dolaze sa gorilama i heklerima.Valjda ce Kostunica kad se usvoji ustav pogurati da se usvoji i famozni zakon o sportu koji se krcka vec dve godine.Vuksa ga najavio pre godinu dana i odmah se ucutao,zna se i zasto.Mozda ce tad prestati da nam "predsednici"klubova lete u vazduh ili bivaju izresetana.Dotle sve cestitke mladim orlovima koji su igrali i leteli za Svetu zemlju Srbiju.

disample

pre 17 godina

Sa UEFA.com: "When Krasić took advantage of an error by Fredrik Stoor to add a fifth goal five minutes later Sweden's misery was complete and Serbia's 'White Eagles' could celebrate their first appearance in the finals a major tournament since becoming an independent nation"...White Eagles dakle, a tako se na engleskom pise "crveni"? :) Svi nasi komentatori pod hitno da prihvate ovaj novi/stari nadimak.

dr.milan

pre 17 godina

najbolja igra nase reprezentacije otkako pratim fudbal,znaci zadnjih 15-tak godina,pa makar bila ona i mlada...Srecno na EP,mislim da ovakvim pristupom i zalaganjem mogu do titule prvaka

MADMAX Prokuplje

pre 17 godina

Nisam gledao utakmicu iz inata zato sto su izgubili prvu utakmicu, izvinjavam se i SVAKA CAST. Ne mogu da verujem da smo zabili P E T A R D U Svedjanima.
B R A V O M O M C I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jekum

pre 17 godina


JA NESTO NE ZNAM, PITAM JELI KO ZNA...GDE JE OVAJ DJUKIC BIO TRENER ? NE SECAM SE...JEL MU OVO PRVIPOSAO U KARIJERI?
I ONDA CCEMO ZA PAR GODINA DA SE OPET HVATAMO ZA GLAVU, KAO STA NAS SNADJE?
STRASNO...LADNO COVEKU DALI DA SE UCI NA REPREZENTACIJI, MLADOJ....
(finale, 06. oktobar 2006 21:11)

LOL...Samo jedan od komentara posle prve utakmice. Ajde sad lepo 'finale' ljubi ruke cika Djuki:)
Salu na stranu, svaka cast momcima, i mislim da bi bila velika greska bilo koga izdvajati. Cestitke zasluzuju svi, ukljcujuci i strucni stab. Plasman na EP smo/su zasluzili u potpunosti uzevsi u obzir utisak sa obe utakmice. Ne mislim da smo prvu utakmicu odigrali lose, jednostavno je svedjanima sve polazilo za nogom, a nasima ama bas nista. Moram samo da istaknem da sam pored rezultata izuzetno zadovoljan i igrom. Konacno da i mi igramo 'moderan fudbal', samo da ovako i nastave i rezultati ce doci ...:D

I hmmm....zasto bi stelovali U21? Mislim skroz mi je to bzvz...razmislite malo o tome vi sto i sada pokusavate da zagorcate pobedu......o_0

darkoo

pre 17 godina

BRAVO ALI STVARNO SVAKA SAST pokazali ste da imate srce vece od MARAKANE.Jos uvek ne mogu da verujem koji je rezultat.Ajmo sutr stariji bar 4 0.Babovic ce biti igracina videcete.

darko

pre 17 godina

Браво. Све честитке за играче, тренера тако и за навијаче који су сјајно бодрили СРБИЈУ!

П.С. За све ТВ станице у свету. Није СЕР него СРБ!

bre

pre 17 godina

LJUDI ZNAO SAM BRE
Kakva bre svedska ,znao sam da je novi sad kiks bio, dva gola u prvih 10 minuta,momci verovatno nisu bili psihicki na terenu,znao sam da cemo u svedskoj pobediti,nisam ocekivao petardu ali moze hahaha.
Ipak nije svedska nas nivo tako nemojte da se palite kako smo najbolji na svetu,super da je nas u21 tako talentovan i da imamo buducnost samo napred IDEMOOO SRBIJAAA
BELI ORLOVI NAPRED IDEMOOOOOOOOOOO

Ivan Jankovic

pre 17 godina

Bravo za Bele Orlice, ohhh zaboravih, tako ne smemo da ih nazivamo. Cak i na UEFA.com nas zovu White Eagles..Sramota! Bash me interesuje da li ce ovo biti objavljeno.

Milovan

pre 17 godina

Đe je sad onaj što se potpisivao kao "Bosanac", što je seirio kad smo izgubili 0:3 i govorio da je on to i očekivao? Đe su svi oni koji su čekali godinama da izgubimo pa da opljuju mladu reprezentaciju. Uh, kako uživam...

johnnybravo@beotel.yu

pre 17 godina

napokon sam docekao da reprezentacija igra kako treba!!bez straha,sa verom u sebe!!!A ono sto nam je sve ove godine falilo je himna : "BOZE PRAVDE",i da nam se zemlja napokon zove SRBIJA!!!! sad je i vece zalaganje igraca,jer napokon znaju za koga igraju!!Sve se lepo videlo i na Marakni kad su igrali matori sa Belgijom,kad je cela "Marakana" pevala himnu!!!!
Samo jos i u basketu da pocnemo da pevamo himnu,i da nam na grudima pise SRBIJA,i bice bolje!!!
Samo napred !!! SRBIJA!!!!

Vladimir

pre 17 godina

Ma nisam ni sumnjao u njih, za razliku od nekih, koji sada treba da se sakriju u misju rupu i ne izlaze odatle. Najlepse od svega je sto sam ovu tekmu gledao u Svedskoj (nazalost ne uzivo), a oko mene svuda Svedjani koji su na samom pocetku bili takvi optimisti dok su na kraju utakmice svi bili pokunjeni, mada bi trebalo da su manje pokunjeni od svih onih gore prozvanih, jos jednom sram da ih bude. BRAVO MOMCI, ulepsali ste nam dan!

upornost samo upornost

pre 17 godina

da da da da da da da i da.

pre par dana sam psovao jer sam bio odigrao sinl na nase u kladionici premijer 40000 dinara... i znate kako se zavrsilo... medjutim upornost se isplati... danas sam na kvotu 4,25 stavio 50000 dinara i mogu samo da kazem... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marko

pre 17 godina

Ljudi jel moguce?
Sta se desava gledam livescore i suze mi idu, boze hvala ti ,osecam se naj bolje u poslednjih nekoliko godina.
Napred Srbende , pozdrav iz Bankoka!!!

ja

pre 17 godina

``Са друге стране, шведски селектор Томи Седерберг, који је као искусан стручњак из најбоље селекције прекомандован на кормило младих, могао је после 66. минута игре и недостижног вођства да без проблема замени двоструког стрелца Ђурића, а касније и другог шпица Хенока Гојтома, и да не стрепи од промене резултата. Јасно се и пре тога видело да наш селектор не може да се надмудрује са шведским стручњаком, који је прозрео његове намер и план игре и одржао му лекцију.

Све то заправо и говори колико Швеђани воде рачуна о својој фудбалској будућности. Док се ми и даље играмо с угледом наших некадашњих истакнутих репрезентативцима и пребрзо их гурамо у ватру веома одговорног и тешког тренерског посла, у који буквално улазе без потребног искуства, други раде пажљиво и систематски, па им се не дешавају хаварије, као што је била наша са Дејаном Савићевићем, или ова са Ђукићем`` u ptpisu d.vucinic zanima me samo kako ce ovaj strucnjak prokomentarisati danasnji rezultat.....inace ovo je samo deo teksta napisanog u danasnjoj politici...lepo je neko gore rekao da su najveci krivci i pljuvaci nasi novinari...samo me zanima kako je ovaj covek reagovao kada je video rezultat....da li ima malo obraza i casti i da se u sutrasnjem broju izvini selektoru i svoj ovoj deci.....veliki pozdrav za sve prave navijace....

Поносан Србин!

pre 17 godina

Браво орлови! Најхрабрији сте били кад је било најпотребније! Одушевили сте ме! Све најбоље и живели!

zixi, RS-DO

pre 17 godina

Koliko sam u petak bio razocaran, vjerujuci da to nije realan prikaz snage mlade selekcije, toliko sam sada odusevljen. Svaka cast momci i skidam kapu "profesoru" Djukicu!

NJUSKALO

pre 17 godina

KADA STIZU NASI MOMCI DA IM PRIPREMIMO DOCEK KAKAV SU ZASLUZILI ???
20 GOD. PRATIM FUDBAL ALI NIKADA U ZIVOTU NISAM VIDOI ONAKVO POZRTVOVANJE I ONAKVU BORBENOST UPAKOVANU U NEVJEROVATAN TALENAT I UMJECE...JOS UVJEK NE MOGU DA POVJERUJEM DA JE TO NASA REPREZENTACIJA,REPREZENTACIJA SRBIJE....
MOMCI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM STO SAM POSLE PRVE UTAKMICE MISLIO DA OD EP NEMA NISTA...BUDETE LI TAKO IGRALI I DALJE NIKO ME NE MOZE UBJEDITI DA NECETE POSTAT EVROPSKI PRVACI...JOS JEDNOM SVAKA CAS
PS.UMALO DA ZABORAVIM SVAKA CAST I NASIM NAVIJACIMA NA UTAKMICI VELIKE ZASLUGE IDU I NA NJIHOV RACUN..JOS JEDNOM SE POTVRDILO DA -SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA !!!

aca

pre 17 godina

Moderatoru, a nisi hteo da pustis moj komentar posle prve utakmice kada sam poslao predlog da ovi pljuvaci kazu nesto o sebi koliko imaju godina, kada su naucili da pisu rec bruka i odakle im onoliko fudbalsko znanje i tako to.Zalim jadnike koji su se usudili da pljuju Djukica!!!Ne shvatam nas Srbe koliko nam je tesko da nekome damo podrsku i kad ne ide lakse je da pljujemo po svima

sinisa

pre 17 godina

Najezio sam se!!!! Pozdrav iz Stockholma!!! HVALA VAM MAJSTORI!!! Pa vi koji niste ovde nemate pojma koliko su Svedi arogantni i koliko nam ovo znaci!!!! U novinama nije bilo ni slova o utakmici, a o seniorskoj pobedi nad Spanijom pisu vec treci dan preko cellih strana!!! Znaciii - ovo je takav samar njihovom nacionu i fudbalu, da vi to ne mozete da zamislite!!! Sutra na poslu ima dusu da im uzmem - MA SRCE!!!! kULOVI JEDNI! OVO JE NESTO KAO KADA JE POSLE 6:2 ZA KVINS PARK RENGERS PROTIV PARTIZANA TAMO, ZVONKO ZIVKOVIC MUNO TRI KOMADA + JEDAN NE ZNAM KO DADE I ODE PARTIZAN DALJE!! MA OVO JE VECE OD TOGA!!! Hvala Slovenc!! Hvala ti reprezentacijo!!!! Do neba...

aaaa

pre 17 godina

ama ljudi... sto ovi sa RTS-a ne znaju zapamtite vi vec jednom...
niko nikad osim RTS-ovih komentatora nije rekao crveni orlovi... gde ste videli crvenog orla, na grbu, gde???

BELI ORLOVI !!!!

duka_AR

pre 17 godina

BRAVO za nase mlade momke.nisam verovao da ce proci,ali ovo je stvarno neverovatno.sve pohvale od prvog do poslednjeg. SAD IDEMO DALJE U NOVE POBEDE! SRCEM I DUSOM ZA SRBIJU!!!!!!!!

olivera kikovic

pre 17 godina

Hi!
I was at the game with my dauther 12 years to night. She is half serb and half swedish but she whent whith me, whith the serbian fans. All thow she can´t speak a word of serbian she sang "ko to kaze, ko to kaze srbija je mala... and so on. All i can say: Bravo momci! I´m proud of YOU!!!!

Djurka

pre 17 godina

Svaka cast svima. Od celokupnog strucnog sa sve ekonomom i lekarom, preko celokupnog tima, bez ijednog izuzetka, do na kraju, najboljih navijaca na svetu, nasih srpskih navijaca, koji su u ogromnom broju dosli na utakmicu iako smo iz NS doneli -3, oni su sve vreme zdusno bodrili tim, dekoncentrisali Dusana Djurica(mislim da mu nije bilo svejedno kad su mu njegovi u Svedskoj zvizdali i vikali pederu). Sudeci po navijacima izgledalo je kao da se igra u Srbiji a ne u Svedskoj.
Ja priznajem da sam bio malodusan, imao sam negde u dubini duse iskru nade da mozemo mozda da prodjemo nekim cudom, ali o petardi nisam ni sanjao.
Da ne tupim vise, ponosan sam na sve koje sam naveo, svaka vam cast momci, ova utakmica ce da bude legendarna, bice mozda u nekoj buducoj spici SOS kanala za "Secanja".
Pozdrav svima vama koji ste navijali sa srpske Orlove, a narocito mojoj braci iz republike Srpske koja je uvek uz nas.

Marki

pre 17 godina

Fenomenalno...nikada se ni jedna od nasih fudbalskih ekipa,bilo reprezentativnih ili klupskih,nije tako borila i pruzila svoj istinski maximum.E,svaka vam caast momci.Uzivanje je bilo gledati...Realno...kada su i seniori nekome smestili 5 komada?Djuga i Govedarica su mozda malo slabija karika i fali mozda jos neki spic kad se Mrdja umori ali nam je ekipica kao bombona! cestitke

Nitro

pre 17 godina

Šta je ovo? 115 komentara dosad, a nigdje nema dežurnih kokodakala i fudbalskih eksperata da nas prosvijetle sa svojim komentarima... Ajmo pljuvači i kritičari, ovo je vaš trenutak... Šta bi sa onim "Đukiću nemaš pojma, odlazi" ili "Ovo je samo skup manekena" ili "Treba neko ozbiljniji da vodi mladu selekciju, kao Šveđanima, kojima bivši selektor A tima vodi mlade"... Ne, ne, znam. Vjerovatno će se naći neki "stručnjak" koji će da kaže kako je ovo slučajna pobjeda i čiusta sreća. A šta se desilo sa tim ekstra talentovanim Dušanom Đurićem, koga eto niko nije zvao da igra za Srbiju?
E da mi je dočekati dan, kad će i Klemente i njegovi konačno da začepe usta stručnjacima... Mada su kvazi fudbalski eksperti, čija stručnost proizilazi iz bjesomučnog driblanja protivnika na play stationu i stručnog vođenja velikih ekipa na Football manageru, već poprilično uzdrmani ovim (ne)očekivanim uzletom mladih orlova.

Svaka čast momcima na briljantnoj partiji. I ja sam vjerovao da je moguće da se desi nešto ovako i hvala im što su oduševili navijače...

Pozdrav iz Banja Luke

neumann

pre 17 godina

Prosto je neverovatno da je ovo ista ekipa od pre nedelju dana. Razbili su Svedjane koji su, ipak treba konstatovai, usli na teren kao u crkvu.
Ipak smo mi poprilicno mentalno labilni...

Zivko

pre 17 godina

Proverena vest: u decembru Kolarov i Babovic prelaze u Zvezdu za milion eura a Trisovic ide u Atletiko Bilbao za otprilike istu svotu!!!!

Nikola

pre 17 godina

Neopisivo vece! ..sa univerzalnom porukom za sve nas! ..nas srpski rod! Pravo gledaj, snazno hodi, jakih ramena, stomaka, srce ce samo kucati mars, kresendo do kraja, do dobrog, velikog cilja!
Odavno nisam prepoznao nesto ovako vredno u nastupu, delu nekoga mog. ..a proslog petka sam ulozio poslednji studentski dinar, ne malu sumu, na nasu pobedu. Osecao sam se kao da se jato Hickokovih svraka posralo na mene. ..pozajmio novac i zbrisao kuci!
Kakva noc! Neka je samo seme u vremenu! ..svima nama. ..igracima. ..Babovicu, ponajvise, ostali jos malo da se zaliju, bice hladovina za nas navijace!
Zivela Srbija!!!

paljo

pre 17 godina

Svaka cast momci stvarno ste odlicno odigrali ovu utakmicu i sve cestitke za plasman na EP 2007.Sada ste pokazali da srpski fudbal stvarno vredi i da ide uzlaznom putanjom,a oni sto su vas pljuvali i psovali posle utakmice u Novom Sadu mogu samo da cute ida vise ne kenjaju na vas racun pogotovo onaj novinar sa SOS kanala(ne bih da ga imenujem), sve u svemu svaka cast jos jednom i samo hrabro.SRBIJA!!!

Djukic i Vidakovic

pre 17 godina

Djukic to moze - jeste mu ovo prvi trenerski, odn. selektorski posao, ali se radi o covjeku velike fudbalske inteligencije. Mozda bi to mogao i Klemente - kad mu reprezentaciju ne bi sastavljao Risto Vidakovic! Sad to vec postaje evidentno - "potpis" je naime Klementeov, ali je "rukopis" Vidakovicev. Sta je taj sve nagurao u reprezentaciju! Jedini kriterij: da je sad, ili da je nekad bilo - crveno-bijelo. Nisam protiv "Zvezde", naprotiv, mislim da bi trebalo pozvati u reprezentaciju i bivseg "Zvezdinog" igraca Vitakica, ali dosta "crveno-bijelih" koji su sad u sastavu valjda se i sami cude otkud oni tu! Klemente, povuci rucku dok nije kasno! A ti, Vidakovicu, ne sakrivaj se iza Spanca - ako si zaista toliko sposoban kao selektor, isprobaj se samostalno, recimo u Nepalu!

Realan

pre 17 godina

Svaka vam cast,momci!!!Prvi put posle skoro 10 godina da sam uzivao u igri nase fudbalske reprezentacije!Cestitke svima!Puno srece na EP,orlovi...

Grebenac SWE

pre 17 godina

Evo bas stigao sa utakmice, bilo je stvarno ludnica i na terenu a i u publici, podrska svih 90 minuta i radovanje igraca sa nama cak i pre poslednjeg zvizduka.
Ljubili su grb i dresove grlili i zajista je ovo bilo kao u bajkama...
O samoj igri i pristupu nemam reci 100% su momci dali od njih, svaka vam cast ORLOVI !

Jugo Crnogorac

pre 17 godina

Bravo, ovo je za udzbenike. Ovo mogu samo "ludi Srbi". Ne zaboravite braco po krvi i vjeri da je vecina Crnogoraca bila uz vas i da ce biti tako uvijek. Kod nas su unistili sport i mi mozemo i hocemo i volimo samo da navijamo za Srbiju i kad dobija i kad gubi.

Nele

pre 17 godina

Bravo crveni!

Bogami ovo je itekako odjeknulo sirom Evrope. Ja samo u prethodnih sat vremena dobih 2 cestitke iz Svedske, jednu cak i iz Hrvatske. Naucili smo ih da nasi mladi momci vrede. Stavili su ih na naslovnu stranu UEFE, pod nazivom 'Glorious Serbia' , a momci su i na naslovnoj strani footballdatabase.

Jordan

pre 17 godina

Orlovi beli opet lete ,vishe se ne sikiramo za naslednike u seniorskom timu Srbije,Djukica za kralja ,pozdrav Srbiji iz Melburna

Dudule

pre 17 godina

Narode, ovo se dogadja jednom u životu! Ja ne pamtim da sam ikada video ovakav preokret. Osim toga, ova utakmica će ostati upamćena po neverovatnom izdanju našeg tima - neverovatna požrtvovanost, zalaganje, uz to niko se nije valjao, niko nije napravio prljav faul, niko se nije unosio sudiji u lice...??? Ništa mi nije jasno!
A tek navijači! "Javi se istok"... "Ajmo ceo stadion!" "Dušane pe..ru"!!!

VladaS

pre 17 godina

Ja sam juce pre utakmice rekao da verujem u cuda i u nase momke, takodje i da ako nasi odigraju kako znaju nece SWE biti dovoljno ni 3:0 i domaci teren. Nasi omladinci su pokradeni na predproslom EP u finalu protiv Italije, proslo su mora se priznati losije odigrali ali ovaj sastav bi sve to trebao da naplati u Holandiji. Ja ne vidim ni jednu ekipu koja nam moze parirati ako damo svoj maksimum. U Evropi smo najbolji a da li cemo to na terenu pokazati zavisi samo od nase zelje. Hvala momci sto ste osvetleli obraz nama koji smo verovali u vas, hvala vam sto ste pokazali i onima koji su vas pljuvali da vredite, hvala vam sto ste jos jednom na najbolji nacin predstavili Srbiju.

Vaše ime

pre 17 godina

Oduševljen sam zalaganjem, voljom, trčanjem i borbenošću. U jednom trenutku sam pomislio: "Bože, da li je moguće da srpska reprezentacija ovako igra?!"
Nešto najlepše bi bilo kad bi sve naše selekcije uvek igrale na ovaj način. Ako mogu sad, ne vidim razlog zašto to u budućnosti ne bi mogle da čine. Nadam se da će nova himna i nova obeležja promeniti malo mentalitet, stvoriti voljni momenat kod naših sportista.
Juče sam se stvarno prijatno osećao. Neko je predložio da mlade fudbalere treba dovesti na Marakanu, pre utakmice sa Jermenijom. Mislim da bi to bio pravi potez.
Još jednom čestitke i svaka čast fudbalerima i treneru.

Srdjan Andric

pre 17 godina

Nisam se javljao posle utakmice u Novom Sadu ... bio sam bas lose raspolozen posle " tri suta i tri gola " ,ali sam video i stativu i penal i nekako doduse potajno verovao , eto mozda u produzetak... U DJukica imam poverenja od starta jer je bio izuzetno inteligentan fudbaler za razliku od vecine iz svoje generacije...
Kad sam video Babovica u timu, ponadao sam se ozbiljnije ,a kad sam cuo kako gostoljubivi Svedjanin lepo otpeva himnu i kad sam video ludilo na tribinama bilo mi je strasno zao sto ne probah iz dva u dva...Verovao sam iz sve snage...naravno posle drugog gola video sam da je i sreca na nasoj strani na strani hrabrih, mentalno jacih i tad sam bio siguran da furmao dalje...
Svaka cast...primer kako treba da se veruje u sebe uvek i do kraja!

Davor RS

pre 17 godina

A sta reci osim BRAVO BRAVO BRAVO, nema rijeci koje bi trenutno opisale moju srecu i postovanje prema nasim mladicima.
Svaka cast momci, tako se igra za Srbiju!!!

vlada

pre 17 godina

sada je spektakularna pobeda, a pre samo cetiri dana svi novinari su razapinjali igrace i Djukica, to je jos jedna odlika loseg novinarstva u Srbiji, izgbili su pa sta ne treba pod brisati sa njima, a posle ti isti ih kuju u zvezde i ogradjuju se od predkodnih komentara. Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici i na srcu koje su pokazali na terenu a vi takozvani novinari trebalo bi javno da se izvinite reprezentaciji a narucito Djukicu koga ste VI poceli da terate vec posle trece utakmice

verovao sam

pre 17 godina

Ja sam verovao ipak su to srbi od blata do zlata u sekundu mozemo sve da pretvorimo, alal vera momcima, ovo ce se pamtiti, dobro da nema i onih komentatora koji bi sad da nam kazu da mi nismo evropa jer neznamo da se ponasamo an tribinama, a posle4 komada u svedskoj mrezi, pocele su da lete konzerve na teren od strane svedskih navijaca,toliko o ladnim i stabilnim skandinavcima

Svir@c

pre 17 godina

Momci FANTASTIČNO !!!
SVAKA VAM ČAST !!! Kako je divno bilo sinoć sedeti ispred tv-a i gledati utakmicu, kao što i Višković reče; "Ne sećam se kada je neka naša reprez. postava u bilo kojoj kategoriji ovo uradila ... " ! Još jednom: SVAKA VAM ČAST ! ! !
A dežurno pljuvači tipa "finale", "Vlada S" i ostali koji su se posle prve utakmice izmileli iz rupa i počeli da drže predavanje na temu: fudbal, molimo vas izgubite se već više sa ovog sajta, nestanite u vidu dima-vetra, svejedno, i prekinite sa širenjem pesimizma jer počinjete biti užasno dosadni da ne kažem "glupi u društvu" !!! Hvala unapred, za neko bolje sutra (bez vama sličnih) !?
Poz.

Nele

pre 17 godina

Hm... Ne mogu da ne prokomentarisem kako je nekom zasmetalo sto je na naslovnoj strani UEFA.COM kao prva vest islo 'Glorious Serbia'... Brze bolje su to uklonili, i dali prednost drugoj ekipi...

Republika Srpska(bice Srbija)

pre 17 godina

E neka i mi nekog da napunimo i to sa 5 komada.Bravo momci,sve se može kad se hoće.SVI SRBI SVIJETA UJEDINITE SE

Hill

pre 17 godina

Mislim da bi Sumaher trebao da zavrsi karijeru onako kako je i zasluzio. Nadam se da ce Alonso da ga izgura sa staze, pa da vidi kakav je osjecaj.

Zoran Radojević

pre 17 godina

Dežurni pljuvači i neverne Tome mogu komotno da organizuju udruženje građana sličnog imena. Za počasnog predsednika neka postave Onog koji ne ljubi vaterpoliste na prijemu u njihovu čast, ionako će posle narednih izbora ostati daleko od bilo kakve funkcije, pa čak i poslaničke.
Oni koji pomalo veruju u Bele orlove, ali im je bitnije za koji klub igraju ili su igrali aktuelni reprezentativci neka uzmu papir i olovku pa neka sastavljaju reprezentaciju do mile volje, ali nikome da je ne pokazuju.
To što neki koriste nadimke "Crveni" ili "Crveni orlovi (orlići)" podhitno da zaborave. Reprezentativci Srbije su Beli orlovi i .
Neka se prisete "Plavih" za koje smo navijali, a koji su zbog "malera" u poslednje vreme nosili uglavnom bele dresove pa ih niko nije zvao "Beli".

VladaS

pre 17 godina

@Svir@c

VladaS ni u jednom trenutku nije pljuvao po nasoj ekipi, po SRBIJI. Ja sam u svakom trenutku verovao u uspeh ovog tima jer po kvalitetu smo najbolji u evropi. Sta si ti procitao i video ja nemam pojma, bilo bi lepo da ti ekipa sa B92 pokaze moj komentar pre ove utakmice ;)

ZABRINUTI

pre 17 godina

KAKO VAS NIJE SRAMOTA?

DA LI STE SE OVOLIKO RADOVALI ZA OSVOJENU ZLATNU MEDALJU VATERPOLO REPREZENTACIJE?

VIDI SE DA JE VELIKI UTICAJ SPANSKIH SERIJA, SKANDALA, SVETA, KURIRA I SL.

VERUJEM DA OVO NECETE DA OBJAVITE KAO I MNOGE KOMENTARE KOJE SAM POSLAO. IZGLEDA DA NEMATE PETLJU DA OBJAVITE KADA NEKO KRITIKUJE ORLUSINE REPUBLIKE SRBIJE

Vuk zemunski

pre 17 godina

Nikad nijedan naš fudbalski klub ni reprezentacija u bilo kojoj kategoriji nije postigla ovako nešto. Zaista, da pobediš Šveđane 5-0, posle 0-3?! Ajd rezultat i nekako, svašta se događa u fudbalu, ali ono uklizavanje, trčanje, poštovanje sudije, nijedan kvaran faul - zaista treba da se ponosimo mladićima - i igrom, i ponašanjem su predstavili Srbiju kakva treba da bude. Opet, možda je to nešto normalno, nego smo se mi posle pljuvača, svađača i siledžija odvikli, pa nas sada ova deca vraćaju u normalu? Kako god, momci, čestitam od srca. Ulepšali ste mi ne jedan dan, nego čitavu sezonu.

Navijači - posebna priča! Zar je moguće da ih onoliko dođe, posle poraza od 3-0?! Da budu onako glasni, jaki, kao svoji na svome (pazi: ajmo ceo stadion, javi se Istok!!!!). Bez baklji, bez majmunisanja, bez tuče.

Divno je bilo pred kraj utakmice, kad je rezultta već bio jasan, videti nekog mladića kako napušta stadion - na glavi je nosio kapu sa šahovnicom. Mora da je bio srećan zbog pobede Srbije, pa je otišao kući da proslavi :)

MINISTAR

pre 17 godina

Naravno da je trebalo da cestitaju. Ipak su oni predsednik i premijer ove zemlje, a pobedila je nasa reprezentacija. Boljeje da samo cestitaju nego da se mesaju u izbor tima.

DejoRS

pre 17 godina

Proslo je 12h od pobjede a ja jos ne vjerujem...
Izgleda da je i kod nas prordio Germanski mentalitet!
Svaka cast, nema sta.


A sta mislite koliko bi ovi klinci veceras nabili Jermene?

Goran

pre 17 godina

Ono sto niko od novinara ne spominje je da juce na stadionu edsborg u trolhetanu bilo cak 9 140 navijaca od cega je 95% navijalo za srbiju. Atmosfera je bila fantasticna i nasi beli orlovi su dobili krila sa tribina i pojeli male svedske miseve. Svaka cast momci bilo vas je milina gledat uzivo.

VladeX

pre 17 godina

Povlacim sve ruzno sto sam rekao i/ili pomislio na racun Miroslava Djukica i mlade reprezentacije posle onoga u Novom Sadu!!! Kakvi carevi! Mada sam mom drugaru Milanu i rekao da ovo moze da se desi. Ovo mogu samo ovi nasi ludaci. Otisli tamo lepo i rekli: "E sada cemo da vam satremo i kucku i macku." Srpski inat, bato!!!

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

Ma najbolji su sta tu ima da se prica!!!!U dve utakmice videli smo dva totalno razlicita tima,u prvoj utakmici su ih demoralisala dva brzo primljena gola i onda je sve krenulo nizbrdo,ali zato druga utakmica je vec stvar NAJLEPSE SRPSKE ISTORIJE!!!!ODIGRANO NA NAJVECEM MOGUCEM, PROFESIONALNOM NIVOU!!!MAXIMALNO KONCETRISANO,TAKTICKI ODLICNO ZAMISLJENO BESPREKORNO IZVEDENO NA TERENU,BORBENOST NA NAJVECEM NIVOU NAJBORBENIJA UTAKMICA KOJU SAM IKAD VIDEO(mogli bi to isto i seniori),EFIKASNOST NEZNAM STA DA KAZEM JER BI SVAKA DRUGA REC BILA SUVISNA I SKRNAVLJENJE,JEDINSTVO TAKODJE!!!!MOMCI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE I NEKA VAS BOG CUVA I AKO OVAKO NASTAVITE SA OVAKVIM PRISTUPOM IGRI GARANTUJEM ZIVOTOM BICETE PRVACI EVROPE NAJMANJE!!!NAPRED SRBIJO VOLIM TE NAVISE NA SVETU CELOM!!!!!!!!

Iceknight

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Bili smo u dubokom s.....! Onda sam zaspao i poceo da sanjam. Srbija, "Boze pravde", ponosna lica Srbijanaca, Srbijana i Srbadije, "Otac, Sin i Sveti Duh" na srcu, trenutak nadanja, pomalo i strepnje jer nije svejedno kada branis ugled ovakve zemlje. Nije bilo kica, kriminalaca, seljacina, laznih patriota i dusebriznika. Nije bilo vredjanja sudija, protivnickih igraca, grubosti, nepotrebnih zutih i crvenih kartona, izigravanja "Baja" bez potrebe. A, bilo je golova, Bajo!!! Bilo je svega onoga tako suprotnog od nedavno navedenog. I bilo je mnogo lepo! Onda sam se probudio, otisao na net, pogledao vesti na B92, posto u nesrecnoj Africi nisam mogao da gledam prenos i... Ostalo je istorija. Predivna! Srbija ponosna i jaka kao pre '45-e. Bice i kraljevina, zasto ne! Neka Bog blagoslovi Djuku i "zlatne" bele orlice. Veliki pozdrav iz Liberije! SERBIA ROCKS!!!

Alen

pre 17 godina

Bravo Srpski junaci!!!!! Ajde nek smo i mi jednom izvugli moguce od nemoguceg. Pa tako se igra kada nosis majicu sa dvoglavim orlom i pjevas boze pravde. Imaju se djeca zasta boriti, ZA SRBIJU (i REPUBLIKU SRPSKU). Cestitke i starim bjelim orlovima. Ako ovako nastave mozda provedemo jun u Austriji i Madarskoj. Samo da nas neobrakuju ponovo. Pomozi Boze

Vlada

pre 17 godina

Joj jedva cekam da procitam komentare svih onih koji su pljuvali Djukica u komentarima na vest: "Svedska - Nemoguca misija".
Svaka cast momcima na borbenoscu, nadam se da cu i u drugom poluvremenu zabiti jos 3 gola :))

rikeli - Slovenac

pre 17 godina

Pa svi Srbi ste rekli, da nemate nikakve šanse tamo gore a oćito samo mi Slovenci verujemo u vaš fudbal pošto je naš 100 godina iza Jermenije!!!

Djlole sa vozdovca

pre 17 godina

4:0 PLJUVACI, NEVERNICI JAVI TE SE SAD!!!
Bravo momci za svetu srpsku zemlju za srpsko kosovo za SVE SRPSKE ZEMLJE!!!!!!!!!!

DanTom

pre 17 godina

Steta sto nema prenosa evo vec 4:0 za nase orlice joooj razbise svedjano. Povratak otpisanih!!!!! Svaka cast igracima a i Djukicu.....

zoki

pre 17 godina

pa eto petica pade uhahahah.
Kada Klemente sa svojima nekoj repki iz prve lige uvali pet komada u njihovom bunjistu onda neka se javi

GRO_OFF

pre 17 godina

Necete mi verovati singlovo sam ih na Betandwin...bila je kvota 5,35 a odigro sam 20 evrica..107 evrica...na osecaj...bravo orlici verovo sam u vas ljubi vas majka...

tuta bugarin

pre 17 godina

petnula za srbiu
simpaticni švedjani izvlace lopte iz mreze
baši pošlo

tuta bugarin
eskluzivno za rumbriku fujzbal
izveštava slokacije
kurikuće
zadnja pošta
repetitor zekova glava

BIKS

pre 17 godina

IDEMO MOMCI 5 - 0,BRAVO SRBIJO,BRAVO MOMCI SAMPIONI TAKO SE IGRA SRCEM ZA SRBIJU I SVOJ NAROD, MAJSTORI BABOVICU, JANKOVICU, MRDJA, KRASICU I OSTALA KOMPANIJO SAMO NAPRED.

Sloba Delija

pre 17 godina

TOOOOOOOOO MAJSTORI OVO JE ZLATNA GENERACIJA I OVA UTAKMICA JE VEC SADA LEGENDARNA I AKO NISAM GLEDAO PRENOS:PA MOZEMO I MI DA BUDEMO ZA NEKOG ARGENTINA

sekula

pre 17 godina

Ovo je neverovatan rezultat,ali je istovremeno dokaz da se u fudbalu može sve kada postoji volja i sistem.Bravo za našu mladu reprezentaciju i selektora Djukića.

Дајко

pre 17 godina

5:0

Шта друго рећи, него свака част момци!!!
Још један доказ нашег потенцијала и менталне снаге, која нас баш и није красила све ове године

r.s.

pre 17 godina

Bravo orlovi. Svaka cast. Tako se igra za Srbiju,za sve srpske zemlje,Kosovo i Republiku Srpsku. AJMO,AJDE,SAMO HRABRO DO POBEDE.

marko

pre 17 godina

Ja šta im radimo, ovo je igra mačke i miša, kada sam vidio rezultat na teletxtu nisam mogao da vjerujem. Samo napred momci tako se igra najbolji ste kad je najteže. Republika srpska je uz vas. Živela SRBIJA!!!

Bojan Chile

pre 17 godina

Bravo momci ovo je sjajan rezultat, treba izdrzati do kraja i proci Svedjane.
Napred crveni (ili beli neznam koju opremu nose)

nikola radovanovic

pre 17 godina

sada ce svi sto su pljuvali po djukicu,moliti da on ostane.zalosno....ali mi je jako drago zato sto momci idu dalje i sto ce dezurni kompleksasi cutati makar malo (nadajmo se da ni sutra nece imati razloga da se oglase).jadni smo mi ovaki sami sa sobom....ali, napred srbija!

Daki Prijepolje

pre 17 godina

Pisem ovo i pre kraja jer ovo sto sam veceras video je onakav fudbal kakv zelim da gledam od nasih momaka u svim selekcijama!
I ako svi "mladi" zasliuzuju ciste 10-ke izdvojicu oba beka Rukavinu(vrh),Kolarova i malog Smiljanica. Djuka je car!!! Piksi dovedi Antonia i Kolarova molim te u crveno-beli tabor! NAPRED SRBIJA!!!

Filip

pre 17 godina

JAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! LJUDIIIIIIIIIII!!!!!!!!
5:0 BREEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! KAKVA LUDNICA, PLAKAO SAM KAO MALO DETE, JOS NE MOGU DA SE OPORAVIM! SRBIJAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
JA OVO U SVOM ZIVOTU NISAM DOZIVEO!!!!

Srba

pre 17 godina

BRAVO SRBIJO!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovo je prava lekcija za nas narod da nikad ne treba da se preda i da nikad ne pljuje po sebi i svojima pre vremena!!!
Jos jednom, svaka cast majstori!!!!!!!!!!!!!

Moler

pre 17 godina

Pazi kada sam znao da ce proci, Djukic ulijeva neki nevjerovatan optimizam i sigurnost. Nas najveci dobitak ce biti kada ovaj covjek preuzme A tim za koju godinu!!!

Dusan

pre 17 godina

Neverovatno!!! Sada sam otvorio livescore i nemogu da verujem! Svaka cast momci, pre svega sto ste verovali da mozete to. Iskreno negde duboko je tinjala nada, ali... Jos jednom bravo i srecno na PE, pa da doguramo do kraja ovog puta. Bravo i za selektora.

sharkey

pre 17 godina

Uništenje-Razaranje! :))) Malo je reći da sam oduševljen i načinom igre i rezultatom. KRASIĆA POD HITNO U "A" SELEKCIJU!!!!!

Istvan pecaros

pre 17 godina

Ponosan sam sto sam Srbin!!!Svaka cast navijacima koji su dosli da bodre reprezentaciju i pored 0:3 iz prve utakmice!To je pravi odnos pravih Srba!!!

Grobari su Doktori

pre 17 godina

E OVO JE SRBIJA,A NE KO U NOVOM SADU DA IGRAJU TERZINI PULENI!!NEKA IGRAJU SAMO NAJBOLJI,NAMA BABOVIC NIJE BIO DOBAR HM????NEMA VEZE SADA JE BITNO DA SMO RAZGLAVILI OVE PREPOTENTNE SVEDJANE---SRBIJA DO TOKIJA A OD TOKIJA DO MILVOKIJA---SRBIJA

Nemanja Delija

pre 17 godina

Ni najveci optimisti nisu se ovome nadali. Nasi su dokazali da su za klasu bolji od Svedjana i da su nesrecno izgubili u Novom sadu.
Svaka cast!

nisa

pre 17 godina

Eeee da i mi nekome uvalimo 5 aka, eh bas lep osecaj :)
Nisam gledao prvu, ali svedjani su veceras bili ko pregazene macke.
Eto koliko znaci kad se rano da go!
Bravo plavi, tj. nasi !

Dragan

pre 17 godina

Bravo ,neverovatno dobra igra ,odusevljen sam ,svi su bili odlicni a mnogo mi je drago zbog Babovica ,shvatite da je mali strasan fudbaler ,samo neka igra sto vise.

Herceg-Novi

pre 17 godina

Ma uz Boze Pravde sve se moze! Hvala ti Srbijo na svemu, hvala!!! Momci svaka vam cast, ovakav odnos prema utakmici se odavno nije gledao na nasim prostorima!

posmatrac

pre 17 godina

GDE STE PLJUVACI ????
da se vise NIKADA ne pojavite sa vasim mizernim komentarima
SRAM VAS BILO

Za nase MOMKE - BRAVOOOOOOOOOOOOOOO

Svajcarac

pre 17 godina

Veoma je za pohvalu cinjenica da su igraci vjerovali u sebe poslije prve utakmice i mozda prvi put u istoriji jugoslovenskog fudbala pokazale kako se treba igrati, tj svih 90 minuta

djole

pre 17 godina

Pretpostavljao sam da je u petak bio samo los dan,ali ovo je neverovatno.Ovo je bila igra za odlican rezultat i u senjiorskoj konkurenciji. Zalaganje i borbenost za udzbenike.Bravo momci!!!

Milos

pre 17 godina

Nisam kritikovao momke posle poraza u Novom Sadu pa necu ni sada da ih puno hvalim.
Zelim samo da im iskazem najdublje postovanje i cestitam na sjajnoj borbi za sveti dres za SRBIJU.
Do neba hvala ponosan sam na vas.

todos

pre 17 godina

Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. A ja na pocetku gledo Cedu na B92, mislio sta oni tamo mogu da urade. Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. Bravo crveni orlici.

Zoran (Kg)

pre 17 godina

Bravo dečaci!
Orlići skroz očerupali one žute piliće. Samo da im slava ne udari u glavu, biće nešto od njih!
Još jednom, čestitke jer su stvarno zaslužili.

Sale belgijanac

pre 17 godina

Ja se nadam da je neko procitao moj komentar posle utakmice u N.Sadu.
Hvala orlici za najsrecniji dan u mom zivotu i znajte da sam sigurno sa vama u Holandiji sledece godine u pratnji do evropskog trona!
SRDACNO HVALA!!!!!

Vladan R

pre 17 godina

Uz naravno sve pohvale za prolaz dalje želeo bih da naglasim dva detalja :prvi je zaista sjajni navijaši koji su došli u velikom broju i sjajno navijali od samog početak utakmice iako smo na revanš došli sa ultra negativnim rezultatom i naravno pod dva veliku želju hrabrost i borbenost kompletnog tima jer da li iko pamti da se dvostruki strelac i istovremeno igrač utakmice u 80 i nekom minutu pri 5:0 vraća u svoj šesnasterac i odigrava ulogu cdentarhalfa ili uklizavanje za loptom nekde na sredini terena u zaustavnom vremenu naravno takođe pri rezultatu 5:0.E kad se tako igra onda se ima i sreće npr. gol Jankovića.Na kraju naravno ne bravo orlići nego BRAVO ORLUŠINE (u pozitivnom kontekstu naravno)

vukovac

pre 17 godina

Sta reci, skroz odlicni 5! Napokon, tako se igra fudbal. Nema izgubljene lopte, duela. Brza izmena pasova, bolje kretanje i eto opet evrobrazilaca. Ovako mora da igra svaki nas tim i uspeh (veci ili manji) ne moze da izostane. Cak nije vazno ni ko ce istrcati na teren. Fudbal je timski sport a svaki pojedinac mali mrav, vredan i uporan. Nadam se samo da nas ovo ne ponese i da ne zaboravimo vec sutra koliko je truda i sloge potrebno za uspeh ekipe /ovo poslednje vazi i za celo nase drustvo/. P.S. Mole se dezurni pesimisti da ne ometaju ostale.

Boris R

pre 17 godina

Bravo momci svaka cast. Ovako treba igrati stalno i problema nikad nece biti. Pokazali su kako se igra za Srbiju. Fudbal se igra dok god sudija ne kaze da je kraj, sto znaci nema predaje do kraja. Svaka cast, idemo na vrh evrope.
NAPRED SRBIJA!!!

PETko

pre 17 godina

Ceko sesti ko koka na jaje!
Nisam imao privilegiju da gledam ovaj spektakl, al' sam se brate k'o budala kezio citajuci izvestaj. Prvo 1, 2, pa 3 komada u prvih 45 i tako do petarde. Mislim, svaka rec je suvisna. Svaka im dala!? Ma sine za ovo cu i ja da im dam ako treba :))))

johnson Denver

pre 17 godina

Ovo su srpski junaci!!! Da potuku do nogu u gostima Vikinge je dokaz neverovatne motivacije i kvaliteta.
S verom u Boga u nove pobede.
Djukicu zlata si vredan!!!!

Dario Petrekanic

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Pa ljudi jeli ovo moguce kakva LUDNICA!!!!!
sta je ovo!!
setite se Mladena Delica i Bugara na Poljudu!!!
bilo nekada,vratimo se u realnost,ovo je fudbal,ovo je nasa BUDUCNOST!!!!
Prvo cestitke igracima,strucnom stabu i svima zasluznima za ovaj uspeh!!
A onda pozdrav za momka iz Bosne koji nas je posle N.Sada otpisao i rekao da ce pre BIH na Evropsko nego mi,ali prijetelju ko se zadnji smeje najsladje se smeje!!!!!
vise srece sledeci put!
pozdrav i za sve one koji su brzo zaboravili sve uspehe ovih momaka,skocili ste sami sebi u stomak!!!
jos jednom VELIKO HVAAALAAAA NASIM SAMPIONIMA!!!

Rolle

pre 17 godina

Ovo je samo pocetak, skinuli smo prokletstvo i ponovo imamo Otadzbinu. Sada se sve moze . Svaka vam cast momci, pozdrav za vas i za navijace iz Srpske koji su uvek uz nas. Crnogorci, tek cete da vidite koliko ste jadni.

Sale

pre 17 godina

Molim Bjekovica da najuri i Smiljanica ,sta ima on da zna da igra fudbal ,to u Partizanu ne dolazi u obzir ,evo i ovaj Babovic sta on tu trci, dribla, igra beka, uklizava,da dva gola i tako to ,ova deca stvarno nisu za Partizan ,oni su bre za Zvezdu !!!Babovic od januara igrac Zvezde ,sve je dogovorio stric Stefanov Buda Babovic veliki navijac Zvezde.

pfc

pre 17 godina

Cudo nad cudima!
Ja verujem da je ovo najveci preokret u evropskom fudbalu, mislim na zvanicne meceve reprezentacija!!!
Klemente da pogleda ovaj mec i lepo da odluci sta da radi jer ovo je jedan veliki nagovestaj!
Bravo momci, tako se brani ugled Srbije. Ovo je bomba koja ce odjeknuti u fudbalskoj Evropi kao sj.korejska nuke-a!!

Drasko

pre 17 godina

Pitanje za Bjekovica ,Jesica ,Curkovica : ako ste gledali utakmicu da li vam je poznat strelac dva gola ? Mogu i da ne odgovore mozda im stvarno nije poznat ,Babovic je cudo.

Zina, Beograd

pre 17 godina

Cestitam momci, bili ste sjajni. I svaka meni cast sto sam ovih dana imala neverovatan osecaj da ce se bas ovo dogoditi! A sad, Klemente, izvoli, izaberi!

Mossad

pre 17 godina

Svaka cast , alal vera momci !

Nisam hteo nista da komentarisem posle tekme u Novom Sadu, ali moram da priznam da su me doveli do ludila.
A sta je ovo danas bilo? Sam Bog zna, mislim da je dovoljno reci "OVO JE SRBIJA" :)

CIVIJAS

pre 17 godina

Poznajuci Djuku znao sam da ce ovim momcima usaditi borbenost i veru koja krasi i njega kao coveka.Djuka je sve u zivotu stekao jednim postenim radom i fudbal u nasoj zemlji vapi da jedan takav covek ostane da radi a da se resimo tkz "fudbalskih radnika"koji na stadione dolaze sa gorilama i heklerima.Valjda ce Kostunica kad se usvoji ustav pogurati da se usvoji i famozni zakon o sportu koji se krcka vec dve godine.Vuksa ga najavio pre godinu dana i odmah se ucutao,zna se i zasto.Mozda ce tad prestati da nam "predsednici"klubova lete u vazduh ili bivaju izresetana.Dotle sve cestitke mladim orlovima koji su igrali i leteli za Svetu zemlju Srbiju.

disample

pre 17 godina

Sa UEFA.com: "When Krasić took advantage of an error by Fredrik Stoor to add a fifth goal five minutes later Sweden's misery was complete and Serbia's 'White Eagles' could celebrate their first appearance in the finals a major tournament since becoming an independent nation"...White Eagles dakle, a tako se na engleskom pise "crveni"? :) Svi nasi komentatori pod hitno da prihvate ovaj novi/stari nadimak.

dr.milan

pre 17 godina

najbolja igra nase reprezentacije otkako pratim fudbal,znaci zadnjih 15-tak godina,pa makar bila ona i mlada...Srecno na EP,mislim da ovakvim pristupom i zalaganjem mogu do titule prvaka

MADMAX Prokuplje

pre 17 godina

Nisam gledao utakmicu iz inata zato sto su izgubili prvu utakmicu, izvinjavam se i SVAKA CAST. Ne mogu da verujem da smo zabili P E T A R D U Svedjanima.
B R A V O M O M C I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jekum

pre 17 godina


JA NESTO NE ZNAM, PITAM JELI KO ZNA...GDE JE OVAJ DJUKIC BIO TRENER ? NE SECAM SE...JEL MU OVO PRVIPOSAO U KARIJERI?
I ONDA CCEMO ZA PAR GODINA DA SE OPET HVATAMO ZA GLAVU, KAO STA NAS SNADJE?
STRASNO...LADNO COVEKU DALI DA SE UCI NA REPREZENTACIJI, MLADOJ....
(finale, 06. oktobar 2006 21:11)

LOL...Samo jedan od komentara posle prve utakmice. Ajde sad lepo 'finale' ljubi ruke cika Djuki:)
Salu na stranu, svaka cast momcima, i mislim da bi bila velika greska bilo koga izdvajati. Cestitke zasluzuju svi, ukljcujuci i strucni stab. Plasman na EP smo/su zasluzili u potpunosti uzevsi u obzir utisak sa obe utakmice. Ne mislim da smo prvu utakmicu odigrali lose, jednostavno je svedjanima sve polazilo za nogom, a nasima ama bas nista. Moram samo da istaknem da sam pored rezultata izuzetno zadovoljan i igrom. Konacno da i mi igramo 'moderan fudbal', samo da ovako i nastave i rezultati ce doci ...:D

I hmmm....zasto bi stelovali U21? Mislim skroz mi je to bzvz...razmislite malo o tome vi sto i sada pokusavate da zagorcate pobedu......o_0

darkoo

pre 17 godina

BRAVO ALI STVARNO SVAKA SAST pokazali ste da imate srce vece od MARAKANE.Jos uvek ne mogu da verujem koji je rezultat.Ajmo sutr stariji bar 4 0.Babovic ce biti igracina videcete.

darko

pre 17 godina

Браво. Све честитке за играче, тренера тако и за навијаче који су сјајно бодрили СРБИЈУ!

П.С. За све ТВ станице у свету. Није СЕР него СРБ!

bre

pre 17 godina

LJUDI ZNAO SAM BRE
Kakva bre svedska ,znao sam da je novi sad kiks bio, dva gola u prvih 10 minuta,momci verovatno nisu bili psihicki na terenu,znao sam da cemo u svedskoj pobediti,nisam ocekivao petardu ali moze hahaha.
Ipak nije svedska nas nivo tako nemojte da se palite kako smo najbolji na svetu,super da je nas u21 tako talentovan i da imamo buducnost samo napred IDEMOOO SRBIJAAA
BELI ORLOVI NAPRED IDEMOOOOOOOOOOO

Ivan Jankovic

pre 17 godina

Bravo za Bele Orlice, ohhh zaboravih, tako ne smemo da ih nazivamo. Cak i na UEFA.com nas zovu White Eagles..Sramota! Bash me interesuje da li ce ovo biti objavljeno.

Milovan

pre 17 godina

Đe je sad onaj što se potpisivao kao "Bosanac", što je seirio kad smo izgubili 0:3 i govorio da je on to i očekivao? Đe su svi oni koji su čekali godinama da izgubimo pa da opljuju mladu reprezentaciju. Uh, kako uživam...

johnnybravo@beotel.yu

pre 17 godina

napokon sam docekao da reprezentacija igra kako treba!!bez straha,sa verom u sebe!!!A ono sto nam je sve ove godine falilo je himna : "BOZE PRAVDE",i da nam se zemlja napokon zove SRBIJA!!!! sad je i vece zalaganje igraca,jer napokon znaju za koga igraju!!Sve se lepo videlo i na Marakni kad su igrali matori sa Belgijom,kad je cela "Marakana" pevala himnu!!!!
Samo jos i u basketu da pocnemo da pevamo himnu,i da nam na grudima pise SRBIJA,i bice bolje!!!
Samo napred !!! SRBIJA!!!!

Vladimir

pre 17 godina

Ma nisam ni sumnjao u njih, za razliku od nekih, koji sada treba da se sakriju u misju rupu i ne izlaze odatle. Najlepse od svega je sto sam ovu tekmu gledao u Svedskoj (nazalost ne uzivo), a oko mene svuda Svedjani koji su na samom pocetku bili takvi optimisti dok su na kraju utakmice svi bili pokunjeni, mada bi trebalo da su manje pokunjeni od svih onih gore prozvanih, jos jednom sram da ih bude. BRAVO MOMCI, ulepsali ste nam dan!

upornost samo upornost

pre 17 godina

da da da da da da da i da.

pre par dana sam psovao jer sam bio odigrao sinl na nase u kladionici premijer 40000 dinara... i znate kako se zavrsilo... medjutim upornost se isplati... danas sam na kvotu 4,25 stavio 50000 dinara i mogu samo da kazem... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Marko

pre 17 godina

Ljudi jel moguce?
Sta se desava gledam livescore i suze mi idu, boze hvala ti ,osecam se naj bolje u poslednjih nekoliko godina.
Napred Srbende , pozdrav iz Bankoka!!!

ja

pre 17 godina

``Са друге стране, шведски селектор Томи Седерберг, који је као искусан стручњак из најбоље селекције прекомандован на кормило младих, могао је после 66. минута игре и недостижног вођства да без проблема замени двоструког стрелца Ђурића, а касније и другог шпица Хенока Гојтома, и да не стрепи од промене резултата. Јасно се и пре тога видело да наш селектор не може да се надмудрује са шведским стручњаком, који је прозрео његове намер и план игре и одржао му лекцију.

Све то заправо и говори колико Швеђани воде рачуна о својој фудбалској будућности. Док се ми и даље играмо с угледом наших некадашњих истакнутих репрезентативцима и пребрзо их гурамо у ватру веома одговорног и тешког тренерског посла, у који буквално улазе без потребног искуства, други раде пажљиво и систематски, па им се не дешавају хаварије, као што је била наша са Дејаном Савићевићем, или ова са Ђукићем`` u ptpisu d.vucinic zanima me samo kako ce ovaj strucnjak prokomentarisati danasnji rezultat.....inace ovo je samo deo teksta napisanog u danasnjoj politici...lepo je neko gore rekao da su najveci krivci i pljuvaci nasi novinari...samo me zanima kako je ovaj covek reagovao kada je video rezultat....da li ima malo obraza i casti i da se u sutrasnjem broju izvini selektoru i svoj ovoj deci.....veliki pozdrav za sve prave navijace....

Поносан Србин!

pre 17 godina

Браво орлови! Најхрабрији сте били кад је било најпотребније! Одушевили сте ме! Све најбоље и живели!

zixi, RS-DO

pre 17 godina

Koliko sam u petak bio razocaran, vjerujuci da to nije realan prikaz snage mlade selekcije, toliko sam sada odusevljen. Svaka cast momci i skidam kapu "profesoru" Djukicu!

NJUSKALO

pre 17 godina

KADA STIZU NASI MOMCI DA IM PRIPREMIMO DOCEK KAKAV SU ZASLUZILI ???
20 GOD. PRATIM FUDBAL ALI NIKADA U ZIVOTU NISAM VIDOI ONAKVO POZRTVOVANJE I ONAKVU BORBENOST UPAKOVANU U NEVJEROVATAN TALENAT I UMJECE...JOS UVJEK NE MOGU DA POVJERUJEM DA JE TO NASA REPREZENTACIJA,REPREZENTACIJA SRBIJE....
MOMCI JAVNO VAM SE IZVINJAVAM STO SAM POSLE PRVE UTAKMICE MISLIO DA OD EP NEMA NISTA...BUDETE LI TAKO IGRALI I DALJE NIKO ME NE MOZE UBJEDITI DA NECETE POSTAT EVROPSKI PRVACI...JOS JEDNOM SVAKA CAS
PS.UMALO DA ZABORAVIM SVAKA CAST I NASIM NAVIJACIMA NA UTAKMICI VELIKE ZASLUGE IDU I NA NJIHOV RACUN..JOS JEDNOM SE POTVRDILO DA -SAMO SLOGA SRBINA SPASAVA !!!

aca

pre 17 godina

Moderatoru, a nisi hteo da pustis moj komentar posle prve utakmice kada sam poslao predlog da ovi pljuvaci kazu nesto o sebi koliko imaju godina, kada su naucili da pisu rec bruka i odakle im onoliko fudbalsko znanje i tako to.Zalim jadnike koji su se usudili da pljuju Djukica!!!Ne shvatam nas Srbe koliko nam je tesko da nekome damo podrsku i kad ne ide lakse je da pljujemo po svima

sinisa

pre 17 godina

Najezio sam se!!!! Pozdrav iz Stockholma!!! HVALA VAM MAJSTORI!!! Pa vi koji niste ovde nemate pojma koliko su Svedi arogantni i koliko nam ovo znaci!!!! U novinama nije bilo ni slova o utakmici, a o seniorskoj pobedi nad Spanijom pisu vec treci dan preko cellih strana!!! Znaciii - ovo je takav samar njihovom nacionu i fudbalu, da vi to ne mozete da zamislite!!! Sutra na poslu ima dusu da im uzmem - MA SRCE!!!! kULOVI JEDNI! OVO JE NESTO KAO KADA JE POSLE 6:2 ZA KVINS PARK RENGERS PROTIV PARTIZANA TAMO, ZVONKO ZIVKOVIC MUNO TRI KOMADA + JEDAN NE ZNAM KO DADE I ODE PARTIZAN DALJE!! MA OVO JE VECE OD TOGA!!! Hvala Slovenc!! Hvala ti reprezentacijo!!!! Do neba...

aaaa

pre 17 godina

ama ljudi... sto ovi sa RTS-a ne znaju zapamtite vi vec jednom...
niko nikad osim RTS-ovih komentatora nije rekao crveni orlovi... gde ste videli crvenog orla, na grbu, gde???

BELI ORLOVI !!!!

duka_AR

pre 17 godina

BRAVO za nase mlade momke.nisam verovao da ce proci,ali ovo je stvarno neverovatno.sve pohvale od prvog do poslednjeg. SAD IDEMO DALJE U NOVE POBEDE! SRCEM I DUSOM ZA SRBIJU!!!!!!!!

olivera kikovic

pre 17 godina

Hi!
I was at the game with my dauther 12 years to night. She is half serb and half swedish but she whent whith me, whith the serbian fans. All thow she can´t speak a word of serbian she sang "ko to kaze, ko to kaze srbija je mala... and so on. All i can say: Bravo momci! I´m proud of YOU!!!!

Djurka

pre 17 godina

Svaka cast svima. Od celokupnog strucnog sa sve ekonomom i lekarom, preko celokupnog tima, bez ijednog izuzetka, do na kraju, najboljih navijaca na svetu, nasih srpskih navijaca, koji su u ogromnom broju dosli na utakmicu iako smo iz NS doneli -3, oni su sve vreme zdusno bodrili tim, dekoncentrisali Dusana Djurica(mislim da mu nije bilo svejedno kad su mu njegovi u Svedskoj zvizdali i vikali pederu). Sudeci po navijacima izgledalo je kao da se igra u Srbiji a ne u Svedskoj.
Ja priznajem da sam bio malodusan, imao sam negde u dubini duse iskru nade da mozemo mozda da prodjemo nekim cudom, ali o petardi nisam ni sanjao.
Da ne tupim vise, ponosan sam na sve koje sam naveo, svaka vam cast momci, ova utakmica ce da bude legendarna, bice mozda u nekoj buducoj spici SOS kanala za "Secanja".
Pozdrav svima vama koji ste navijali sa srpske Orlove, a narocito mojoj braci iz republike Srpske koja je uvek uz nas.

Marki

pre 17 godina

Fenomenalno...nikada se ni jedna od nasih fudbalskih ekipa,bilo reprezentativnih ili klupskih,nije tako borila i pruzila svoj istinski maximum.E,svaka vam caast momci.Uzivanje je bilo gledati...Realno...kada su i seniori nekome smestili 5 komada?Djuga i Govedarica su mozda malo slabija karika i fali mozda jos neki spic kad se Mrdja umori ali nam je ekipica kao bombona! cestitke

Nitro

pre 17 godina

Šta je ovo? 115 komentara dosad, a nigdje nema dežurnih kokodakala i fudbalskih eksperata da nas prosvijetle sa svojim komentarima... Ajmo pljuvači i kritičari, ovo je vaš trenutak... Šta bi sa onim "Đukiću nemaš pojma, odlazi" ili "Ovo je samo skup manekena" ili "Treba neko ozbiljniji da vodi mladu selekciju, kao Šveđanima, kojima bivši selektor A tima vodi mlade"... Ne, ne, znam. Vjerovatno će se naći neki "stručnjak" koji će da kaže kako je ovo slučajna pobjeda i čiusta sreća. A šta se desilo sa tim ekstra talentovanim Dušanom Đurićem, koga eto niko nije zvao da igra za Srbiju?
E da mi je dočekati dan, kad će i Klemente i njegovi konačno da začepe usta stručnjacima... Mada su kvazi fudbalski eksperti, čija stručnost proizilazi iz bjesomučnog driblanja protivnika na play stationu i stručnog vođenja velikih ekipa na Football manageru, već poprilično uzdrmani ovim (ne)očekivanim uzletom mladih orlova.

Svaka čast momcima na briljantnoj partiji. I ja sam vjerovao da je moguće da se desi nešto ovako i hvala im što su oduševili navijače...

Pozdrav iz Banja Luke

neumann

pre 17 godina

Prosto je neverovatno da je ovo ista ekipa od pre nedelju dana. Razbili su Svedjane koji su, ipak treba konstatovai, usli na teren kao u crkvu.
Ipak smo mi poprilicno mentalno labilni...

Zivko

pre 17 godina

Proverena vest: u decembru Kolarov i Babovic prelaze u Zvezdu za milion eura a Trisovic ide u Atletiko Bilbao za otprilike istu svotu!!!!

Nikola

pre 17 godina

Neopisivo vece! ..sa univerzalnom porukom za sve nas! ..nas srpski rod! Pravo gledaj, snazno hodi, jakih ramena, stomaka, srce ce samo kucati mars, kresendo do kraja, do dobrog, velikog cilja!
Odavno nisam prepoznao nesto ovako vredno u nastupu, delu nekoga mog. ..a proslog petka sam ulozio poslednji studentski dinar, ne malu sumu, na nasu pobedu. Osecao sam se kao da se jato Hickokovih svraka posralo na mene. ..pozajmio novac i zbrisao kuci!
Kakva noc! Neka je samo seme u vremenu! ..svima nama. ..igracima. ..Babovicu, ponajvise, ostali jos malo da se zaliju, bice hladovina za nas navijace!
Zivela Srbija!!!

paljo

pre 17 godina

Svaka cast momci stvarno ste odlicno odigrali ovu utakmicu i sve cestitke za plasman na EP 2007.Sada ste pokazali da srpski fudbal stvarno vredi i da ide uzlaznom putanjom,a oni sto su vas pljuvali i psovali posle utakmice u Novom Sadu mogu samo da cute ida vise ne kenjaju na vas racun pogotovo onaj novinar sa SOS kanala(ne bih da ga imenujem), sve u svemu svaka cast jos jednom i samo hrabro.SRBIJA!!!

Djukic i Vidakovic

pre 17 godina

Djukic to moze - jeste mu ovo prvi trenerski, odn. selektorski posao, ali se radi o covjeku velike fudbalske inteligencije. Mozda bi to mogao i Klemente - kad mu reprezentaciju ne bi sastavljao Risto Vidakovic! Sad to vec postaje evidentno - "potpis" je naime Klementeov, ali je "rukopis" Vidakovicev. Sta je taj sve nagurao u reprezentaciju! Jedini kriterij: da je sad, ili da je nekad bilo - crveno-bijelo. Nisam protiv "Zvezde", naprotiv, mislim da bi trebalo pozvati u reprezentaciju i bivseg "Zvezdinog" igraca Vitakica, ali dosta "crveno-bijelih" koji su sad u sastavu valjda se i sami cude otkud oni tu! Klemente, povuci rucku dok nije kasno! A ti, Vidakovicu, ne sakrivaj se iza Spanca - ako si zaista toliko sposoban kao selektor, isprobaj se samostalno, recimo u Nepalu!

Realan

pre 17 godina

Svaka vam cast,momci!!!Prvi put posle skoro 10 godina da sam uzivao u igri nase fudbalske reprezentacije!Cestitke svima!Puno srece na EP,orlovi...

Grebenac SWE

pre 17 godina

Evo bas stigao sa utakmice, bilo je stvarno ludnica i na terenu a i u publici, podrska svih 90 minuta i radovanje igraca sa nama cak i pre poslednjeg zvizduka.
Ljubili su grb i dresove grlili i zajista je ovo bilo kao u bajkama...
O samoj igri i pristupu nemam reci 100% su momci dali od njih, svaka vam cast ORLOVI !

Jugo Crnogorac

pre 17 godina

Bravo, ovo je za udzbenike. Ovo mogu samo "ludi Srbi". Ne zaboravite braco po krvi i vjeri da je vecina Crnogoraca bila uz vas i da ce biti tako uvijek. Kod nas su unistili sport i mi mozemo i hocemo i volimo samo da navijamo za Srbiju i kad dobija i kad gubi.

Nele

pre 17 godina

Bravo crveni!

Bogami ovo je itekako odjeknulo sirom Evrope. Ja samo u prethodnih sat vremena dobih 2 cestitke iz Svedske, jednu cak i iz Hrvatske. Naucili smo ih da nasi mladi momci vrede. Stavili su ih na naslovnu stranu UEFE, pod nazivom 'Glorious Serbia' , a momci su i na naslovnoj strani footballdatabase.

Jordan

pre 17 godina

Orlovi beli opet lete ,vishe se ne sikiramo za naslednike u seniorskom timu Srbije,Djukica za kralja ,pozdrav Srbiji iz Melburna

Dudule

pre 17 godina

Narode, ovo se dogadja jednom u životu! Ja ne pamtim da sam ikada video ovakav preokret. Osim toga, ova utakmica će ostati upamćena po neverovatnom izdanju našeg tima - neverovatna požrtvovanost, zalaganje, uz to niko se nije valjao, niko nije napravio prljav faul, niko se nije unosio sudiji u lice...??? Ništa mi nije jasno!
A tek navijači! "Javi se istok"... "Ajmo ceo stadion!" "Dušane pe..ru"!!!

VladaS

pre 17 godina

Ja sam juce pre utakmice rekao da verujem u cuda i u nase momke, takodje i da ako nasi odigraju kako znaju nece SWE biti dovoljno ni 3:0 i domaci teren. Nasi omladinci su pokradeni na predproslom EP u finalu protiv Italije, proslo su mora se priznati losije odigrali ali ovaj sastav bi sve to trebao da naplati u Holandiji. Ja ne vidim ni jednu ekipu koja nam moze parirati ako damo svoj maksimum. U Evropi smo najbolji a da li cemo to na terenu pokazati zavisi samo od nase zelje. Hvala momci sto ste osvetleli obraz nama koji smo verovali u vas, hvala vam sto ste pokazali i onima koji su vas pljuvali da vredite, hvala vam sto ste jos jednom na najbolji nacin predstavili Srbiju.

Vaše ime

pre 17 godina

Oduševljen sam zalaganjem, voljom, trčanjem i borbenošću. U jednom trenutku sam pomislio: "Bože, da li je moguće da srpska reprezentacija ovako igra?!"
Nešto najlepše bi bilo kad bi sve naše selekcije uvek igrale na ovaj način. Ako mogu sad, ne vidim razlog zašto to u budućnosti ne bi mogle da čine. Nadam se da će nova himna i nova obeležja promeniti malo mentalitet, stvoriti voljni momenat kod naših sportista.
Juče sam se stvarno prijatno osećao. Neko je predložio da mlade fudbalere treba dovesti na Marakanu, pre utakmice sa Jermenijom. Mislim da bi to bio pravi potez.
Još jednom čestitke i svaka čast fudbalerima i treneru.

Srdjan Andric

pre 17 godina

Nisam se javljao posle utakmice u Novom Sadu ... bio sam bas lose raspolozen posle " tri suta i tri gola " ,ali sam video i stativu i penal i nekako doduse potajno verovao , eto mozda u produzetak... U DJukica imam poverenja od starta jer je bio izuzetno inteligentan fudbaler za razliku od vecine iz svoje generacije...
Kad sam video Babovica u timu, ponadao sam se ozbiljnije ,a kad sam cuo kako gostoljubivi Svedjanin lepo otpeva himnu i kad sam video ludilo na tribinama bilo mi je strasno zao sto ne probah iz dva u dva...Verovao sam iz sve snage...naravno posle drugog gola video sam da je i sreca na nasoj strani na strani hrabrih, mentalno jacih i tad sam bio siguran da furmao dalje...
Svaka cast...primer kako treba da se veruje u sebe uvek i do kraja!

Davor RS

pre 17 godina

A sta reci osim BRAVO BRAVO BRAVO, nema rijeci koje bi trenutno opisale moju srecu i postovanje prema nasim mladicima.
Svaka cast momci, tako se igra za Srbiju!!!

vlada

pre 17 godina

sada je spektakularna pobeda, a pre samo cetiri dana svi novinari su razapinjali igrace i Djukica, to je jos jedna odlika loseg novinarstva u Srbiji, izgbili su pa sta ne treba pod brisati sa njima, a posle ti isti ih kuju u zvezde i ogradjuju se od predkodnih komentara. Svaka cast momcima na odlicnoj utakmici i na srcu koje su pokazali na terenu a vi takozvani novinari trebalo bi javno da se izvinite reprezentaciji a narucito Djukicu koga ste VI poceli da terate vec posle trece utakmice

verovao sam

pre 17 godina

Ja sam verovao ipak su to srbi od blata do zlata u sekundu mozemo sve da pretvorimo, alal vera momcima, ovo ce se pamtiti, dobro da nema i onih komentatora koji bi sad da nam kazu da mi nismo evropa jer neznamo da se ponasamo an tribinama, a posle4 komada u svedskoj mrezi, pocele su da lete konzerve na teren od strane svedskih navijaca,toliko o ladnim i stabilnim skandinavcima

Svir@c

pre 17 godina

Momci FANTASTIČNO !!!
SVAKA VAM ČAST !!! Kako je divno bilo sinoć sedeti ispred tv-a i gledati utakmicu, kao što i Višković reče; "Ne sećam se kada je neka naša reprez. postava u bilo kojoj kategoriji ovo uradila ... " ! Još jednom: SVAKA VAM ČAST ! ! !
A dežurno pljuvači tipa "finale", "Vlada S" i ostali koji su se posle prve utakmice izmileli iz rupa i počeli da drže predavanje na temu: fudbal, molimo vas izgubite se već više sa ovog sajta, nestanite u vidu dima-vetra, svejedno, i prekinite sa širenjem pesimizma jer počinjete biti užasno dosadni da ne kažem "glupi u društvu" !!! Hvala unapred, za neko bolje sutra (bez vama sličnih) !?
Poz.

Nele

pre 17 godina

Hm... Ne mogu da ne prokomentarisem kako je nekom zasmetalo sto je na naslovnoj strani UEFA.COM kao prva vest islo 'Glorious Serbia'... Brze bolje su to uklonili, i dali prednost drugoj ekipi...

Republika Srpska(bice Srbija)

pre 17 godina

E neka i mi nekog da napunimo i to sa 5 komada.Bravo momci,sve se može kad se hoće.SVI SRBI SVIJETA UJEDINITE SE

Hill

pre 17 godina

Mislim da bi Sumaher trebao da zavrsi karijeru onako kako je i zasluzio. Nadam se da ce Alonso da ga izgura sa staze, pa da vidi kakav je osjecaj.

Zoran Radojević

pre 17 godina

Dežurni pljuvači i neverne Tome mogu komotno da organizuju udruženje građana sličnog imena. Za počasnog predsednika neka postave Onog koji ne ljubi vaterpoliste na prijemu u njihovu čast, ionako će posle narednih izbora ostati daleko od bilo kakve funkcije, pa čak i poslaničke.
Oni koji pomalo veruju u Bele orlove, ali im je bitnije za koji klub igraju ili su igrali aktuelni reprezentativci neka uzmu papir i olovku pa neka sastavljaju reprezentaciju do mile volje, ali nikome da je ne pokazuju.
To što neki koriste nadimke "Crveni" ili "Crveni orlovi (orlići)" podhitno da zaborave. Reprezentativci Srbije su Beli orlovi i .
Neka se prisete "Plavih" za koje smo navijali, a koji su zbog "malera" u poslednje vreme nosili uglavnom bele dresove pa ih niko nije zvao "Beli".

VladaS

pre 17 godina

@Svir@c

VladaS ni u jednom trenutku nije pljuvao po nasoj ekipi, po SRBIJI. Ja sam u svakom trenutku verovao u uspeh ovog tima jer po kvalitetu smo najbolji u evropi. Sta si ti procitao i video ja nemam pojma, bilo bi lepo da ti ekipa sa B92 pokaze moj komentar pre ove utakmice ;)

ZABRINUTI

pre 17 godina

KAKO VAS NIJE SRAMOTA?

DA LI STE SE OVOLIKO RADOVALI ZA OSVOJENU ZLATNU MEDALJU VATERPOLO REPREZENTACIJE?

VIDI SE DA JE VELIKI UTICAJ SPANSKIH SERIJA, SKANDALA, SVETA, KURIRA I SL.

VERUJEM DA OVO NECETE DA OBJAVITE KAO I MNOGE KOMENTARE KOJE SAM POSLAO. IZGLEDA DA NEMATE PETLJU DA OBJAVITE KADA NEKO KRITIKUJE ORLUSINE REPUBLIKE SRBIJE

Vuk zemunski

pre 17 godina

Nikad nijedan naš fudbalski klub ni reprezentacija u bilo kojoj kategoriji nije postigla ovako nešto. Zaista, da pobediš Šveđane 5-0, posle 0-3?! Ajd rezultat i nekako, svašta se događa u fudbalu, ali ono uklizavanje, trčanje, poštovanje sudije, nijedan kvaran faul - zaista treba da se ponosimo mladićima - i igrom, i ponašanjem su predstavili Srbiju kakva treba da bude. Opet, možda je to nešto normalno, nego smo se mi posle pljuvača, svađača i siledžija odvikli, pa nas sada ova deca vraćaju u normalu? Kako god, momci, čestitam od srca. Ulepšali ste mi ne jedan dan, nego čitavu sezonu.

Navijači - posebna priča! Zar je moguće da ih onoliko dođe, posle poraza od 3-0?! Da budu onako glasni, jaki, kao svoji na svome (pazi: ajmo ceo stadion, javi se Istok!!!!). Bez baklji, bez majmunisanja, bez tuče.

Divno je bilo pred kraj utakmice, kad je rezultta već bio jasan, videti nekog mladića kako napušta stadion - na glavi je nosio kapu sa šahovnicom. Mora da je bio srećan zbog pobede Srbije, pa je otišao kući da proslavi :)

MINISTAR

pre 17 godina

Naravno da je trebalo da cestitaju. Ipak su oni predsednik i premijer ove zemlje, a pobedila je nasa reprezentacija. Boljeje da samo cestitaju nego da se mesaju u izbor tima.

DejoRS

pre 17 godina

Proslo je 12h od pobjede a ja jos ne vjerujem...
Izgleda da je i kod nas prordio Germanski mentalitet!
Svaka cast, nema sta.


A sta mislite koliko bi ovi klinci veceras nabili Jermene?

Goran

pre 17 godina

Ono sto niko od novinara ne spominje je da juce na stadionu edsborg u trolhetanu bilo cak 9 140 navijaca od cega je 95% navijalo za srbiju. Atmosfera je bila fantasticna i nasi beli orlovi su dobili krila sa tribina i pojeli male svedske miseve. Svaka cast momci bilo vas je milina gledat uzivo.

VladeX

pre 17 godina

Povlacim sve ruzno sto sam rekao i/ili pomislio na racun Miroslava Djukica i mlade reprezentacije posle onoga u Novom Sadu!!! Kakvi carevi! Mada sam mom drugaru Milanu i rekao da ovo moze da se desi. Ovo mogu samo ovi nasi ludaci. Otisli tamo lepo i rekli: "E sada cemo da vam satremo i kucku i macku." Srpski inat, bato!!!

PETRA_DELIJA-NISHLIJA

pre 17 godina

Ma najbolji su sta tu ima da se prica!!!!U dve utakmice videli smo dva totalno razlicita tima,u prvoj utakmici su ih demoralisala dva brzo primljena gola i onda je sve krenulo nizbrdo,ali zato druga utakmica je vec stvar NAJLEPSE SRPSKE ISTORIJE!!!!ODIGRANO NA NAJVECEM MOGUCEM, PROFESIONALNOM NIVOU!!!MAXIMALNO KONCETRISANO,TAKTICKI ODLICNO ZAMISLJENO BESPREKORNO IZVEDENO NA TERENU,BORBENOST NA NAJVECEM NIVOU NAJBORBENIJA UTAKMICA KOJU SAM IKAD VIDEO(mogli bi to isto i seniori),EFIKASNOST NEZNAM STA DA KAZEM JER BI SVAKA DRUGA REC BILA SUVISNA I SKRNAVLJENJE,JEDINSTVO TAKODJE!!!!MOMCI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE I NEKA VAS BOG CUVA I AKO OVAKO NASTAVITE SA OVAKVIM PRISTUPOM IGRI GARANTUJEM ZIVOTOM BICETE PRVACI EVROPE NAJMANJE!!!NAPRED SRBIJO VOLIM TE NAVISE NA SVETU CELOM!!!!!!!!

Iceknight

pre 17 godina

EP 07: Spektakularna pobeda Srbije!
Bili smo u dubokom s.....! Onda sam zaspao i poceo da sanjam. Srbija, "Boze pravde", ponosna lica Srbijanaca, Srbijana i Srbadije, "Otac, Sin i Sveti Duh" na srcu, trenutak nadanja, pomalo i strepnje jer nije svejedno kada branis ugled ovakve zemlje. Nije bilo kica, kriminalaca, seljacina, laznih patriota i dusebriznika. Nije bilo vredjanja sudija, protivnickih igraca, grubosti, nepotrebnih zutih i crvenih kartona, izigravanja "Baja" bez potrebe. A, bilo je golova, Bajo!!! Bilo je svega onoga tako suprotnog od nedavno navedenog. I bilo je mnogo lepo! Onda sam se probudio, otisao na net, pogledao vesti na B92, posto u nesrecnoj Africi nisam mogao da gledam prenos i... Ostalo je istorija. Predivna! Srbija ponosna i jaka kao pre '45-e. Bice i kraljevina, zasto ne! Neka Bog blagoslovi Djuku i "zlatne" bele orlice. Veliki pozdrav iz Liberije! SERBIA ROCKS!!!

Alen

pre 17 godina

Bravo Srpski junaci!!!!! Ajde nek smo i mi jednom izvugli moguce od nemoguceg. Pa tako se igra kada nosis majicu sa dvoglavim orlom i pjevas boze pravde. Imaju se djeca zasta boriti, ZA SRBIJU (i REPUBLIKU SRPSKU). Cestitke i starim bjelim orlovima. Ako ovako nastave mozda provedemo jun u Austriji i Madarskoj. Samo da nas neobrakuju ponovo. Pomozi Boze