Vukić konačno (ponovo) u Partizanu!

Izvor: Igor Vujièin

Ponedeljak, 30.01.2006.

16:18

Default images

Fudbalski reprezentativac SCG i doskorašnji član engleskog Portsmuta Zvonimir Vukić ovog proleća ipak će i definitivno nositi dres beogradskog Partizana!

Nekadašnji fudbaler Šahtjora (čiji je i dalje član po ugovoru još tri sezone) posle višenedeljne sage u koju su bili umešani Šahtjor, gazda Portsmuta Milan Mandarić i čelnici crno-belih, konačno je ponovo u beogradskom klubu u kome je i stekao status reprezentativca.

Po potpisivanju pozajmice u fudbalskom savezu Beograda Vukić je izjavio da razlog njegovog povratkau Partizan nije nastup na Mundijalu i prilika da bude na oku selektoru Petkoviću, već želja da igra:
zvanièni sajt
Normalno da svi razmišljamo i svi želimo da igramo na Mundijalu posebno posle svega što smo prošli u kvalifikacijama. Ali nije to, hoću da budem zadovljan i da igram fudbal. Ja sam i prethodne dve sezone igrao fudbal ali nisam bio zadovoljan. Samo u Partizanu mislim da ću da budem zadovoljan. Bez obzira što sam imao neke ponude koje su bile dobre, čim sam čuo da se i Partizan interesuje i da može da završi ceo posao, rekao sam da hoću samo u Partizan.Znam da se mnogo očekuje od mene. Preostaje mi da se vratim u formu i pomognem ekipi da odbrani titulu prvaka Srbije i Crne Gore".

Vukić smatra da mu za povratak u formu biti potrebno najviše dve nedelje:

"Čuo sam od svih igrača da je Jirgen Reber odličan trener. Verujem da će mi trebati 10 do 15 dana da se vratim u formu i da ću onda zaigrati kako se od mene očekuje", dodao je Vukić.

Pripremama u Dubaiju Vukić se priključuje u utorak jer već u ponedeljak uveče u 20 sati leti na Bliski istok. Finansijski detalji ugovora nisu poznati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

127 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: