Sreda, 19.09.2007.

19:45

Đoković promoter Telekoma

Izvor: B92, Beta

Default images

Najbolji srpski teniser Novak Đoković produžio je u sredu saradnju sa Telekomom Srbije i postao promoter novog mts paketa - Sport Bel. Đoković se zahvalio Telekomu što ga je podržavao od trenutka kada su sklopili saradnju. "Uvek su me podržavali, imali razumevanja i poverenja da ću uspeti u profesionalnom tenisu. Moram da kažem da je Telekom jedna od retkih firmi koja je bila uz mene i kada je bilo najteže", rekao je Đoković na konferenciji za novinare.

On je dodao da mu je zadovoljstvo i čast što je promoter najnovijeg Sport bel tarifnog paketa, namenjenog ljudima koji žele da dodju do najnovijih sportskih informacija.

"Veoma mi je drago što sam u prilici da promovišem upotrebu savremenih tehnologija u Srbiji", rekao je Đoković.

Direktor Telekoma Draško Petrović naglasio je da Đoković pravi dokaz da ukoliko se prepoznaju prave vrednosti i uloži ogroman napor onda su dostižni i takvi ciljevi koji izgledaju nemogući.

"Kada smo pre skoro pet godina počeli saradnju sa Novakom verovali smo u njegov talenat i uspeh. On je danas najbolji sportista iz ovog dela Evrope, sportska mega zvezda oko koje se vrti sportska industija i prvi ambasador Srbije", rekao je Petrović.

Telekom Srbije uručio je 5.000.000. korisniku majcu i reket Novaka Đokovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: