Četvrtak, 03.09.2009.

17:46

Ivanovićeva na odmoru, ne na pauzi

Iako je u pojedinim medijima objavljeno da će Ana Ivanović posle ispadanja sa US Opena napraviti pauzu, Anin menadžer Gevin Versi demantovao je to za B92.

Izvor: B92

Default images

"To nije tačno. Anin raspored se uopšte nije promenio. Ona namerava da igra na turniru u Tokiju koji je na programu krajem meseca", stoji u saopštenju menadžera Ivanovićeve.

Srpska teniserka poražena je u prvoj rundi US Opena od Ukrajinke Katerine Bondarenko posle velike borbe, i ona je nakon meča izjavila da joj je potreban odmor. Versi je dodao da je moguće da je izjava srpske teniserke pogrešno protumačena.

"Moguće da je to bio nesporazum, jer je Ana rekla da joj treba 'pauza'. Ipak, ona je mislila na kraći odmor koji će trajati nedelju ili dve dana. WTA turnir u Tokiju počinje tek 27 septembra tako da će Ivanovićeva imati vremena za odmor do tada ukoliko bude želela."

Ana Ivanović trenutno je 11. teniserka sveta i ove sezone ima skor od 24 pobede i 12 poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

22 h

Podeli: