Batleru uručen Brejdijev Ševrolet

Heroj ovogodišnjeg Superboula Malkolm Batler u utorak je dobio Ševrolet Kolorado koji je prvobitno bio namenjen najboljem igraču te utakmice Tomu Brejdiju.

Izvor: JT

Sreda, 11.02.2015.

19:28

Default images
Beta/AP Photo/Josh Reynolds

Batler je presečenim pasom na jardu od gola 20 sekundi pre kraja utakmice doneo Nju Ingland Petriotsima četvrtu titulu u istoriji, trijumfom nad Sijetl Sihoksima sa 28:24.

Posle te utakmice, Brejdi je proglašen za najboljeg igrača, a za MVP titulu sledio mu je crveni Ševrolet Kolorado. Međutim, odmah posle utakmice, Brejdi je istakao da želi da ga pokloni Batleru i da želi da nađe način kako to da učini. Posle molbe kvoterbeka Petriotsa, u celu situaciju uključio se Ševrolet, poskoji je odlučio da direktno Batleru uruči ključeve tog kamioneta, a to je upriličeno na posebnoj ceremoniji u Bostonu.

Tom je sjajan jer je učinio ovo. Imali smo sastanak i rekao mi je: ‘Čestitam na igri i potezu, sada ćeš dobiti ključeve kamioneta. Ništa ne bih postigao bez svojih saigrača, tako da sam zahvalan na svemu ovome”, rekao je Batler.

Batler je poslednjih deset dana uživao u neverovatnoj pažnji, a prošle godine niko nije znao za njega. Nije bio draftovan, otom se kroz treninge izborio za mesto među Petriotsima, a potom došao do trenutka kada je zasijao.

Uživam u trenutku. Reči ne mogu da opišu koliko se moj život promenio i koliko lepih stvari mi se desilo. Neverovatan je osećaj. Ali, ne želim da me jedna akcija definiše kao igrača. Imam mnogo toga još da dokažem i moram da ostanem skroman. Vrlo brzo ću morati da nastavim sa radom da bih bio spreman za novu sezonu. Nemam mnogo vremena za igru”, naglasio je Batler.

Ševrolet Kolorado će, ipak, koštati Batlera, pošto će ukoliko ostane u Petriotsima, moraće da plati 15.000 dolara poreza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: