Pionir (20h): Srbija na Crnu Goru

Srpski rukometaši u sredu od 20 časova u hali „Pionir“ dočekuju selekciju Crne Gore na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Izvor: JT

Utorak, 28.10.2014.

21:52

Default images

Taj meč biće prvi međusobni za Srbiju i Crnu Goru od razdvajanja dve države.

Idemo na pobedu. Neće biti nimalo laka utakmica, ali uz podršku publike koju očekujemo u velikom broju idemo do pobede. Pokazaćemo atraktivnu igru i nadam se da ćemo osvojiti prva dva boda. Mi smo favoriti u ovoj utakmici i preuzimamo tu odgovornost“, istakao je Davor Čutura.

Sa Čuturom se složio i Nenad Vučković, koji je takođe istakao da je njemu i saigračima veoma bitna podrška publike.

Očekujem tvrdu utakmicu, samim tim što je protivnik Crna Gora, a i predvodi je selektor Obradović, kojeg svi znamo iz našeg rukometa. Nadam se pobedi. Publika u Pioniru će nam jako značiti, jer smo do sada sve kvalifikacije igrali u Nišu, gde se publika pokazala kao igrač više, pa očekujem da će gledaoci u Beogradu prepoznati naše zalaganje i igru. Nadam se da će doći u istom broju kao i za vreme Evropskog prvenstva u Beogradu pre dve godine, kada smo osvojili srebrnu medalju“, rekao je Vučković.

Rukometaši Srbije se nalaze u grupi 4 kvalifikaciaj sa selekcijama Crne Gore, Izraela i Islanda. Posle utakmice sa Crnom Gorom, ’Orlovi’ u nedelju gostuju selekciji Izraela, dok se sa Islandom sastaju na proleće.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Poljskoj održavaju se od oktobra do juna naredne godine. Po dve najbolje reprezentacije iz svake kvalifikacione grupe plasiraće se na šampionat, kao i najbolja trećeplasirana selekcija.

Za utakmicu između Srbije i Crne Gore ostao je mali broj karata, koje će moći da se preuzmu u sredu od 15 časova na blagajni „Pionira“. Ulaz će biti slobodan, ali uz obaveznu ulaznicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: