Zvezda ostaje bez Superlige?

Rukometni klub Crvena zvezda mogao bi da ostane bez mesta u Superligi, pošto nije podneo dokumentaciju do roka za registraciju.

Izvor: B92, Sport

Nedelja, 31.08.2014.

09:13

Default images

Rok svim klubovima istekao je u subotu, a pored Zvezde, ni Železničar nije kompletirao dokumentaciju za takmičenje u eliti, odnosno nije dostavio saglasnot igrača vezan za dugovanja.

Konačna odluka o učešću ta dva kluba biće doneta početkom sledeće nedelje, ali je mala šansa da će ove godine biti popusta.

Nišlije imaju obaveze prema igračima Vitasu i Vučićeviću i treneru Pavloviću, ali su nam poslali da će do 10. septembra sve da isplate. Radi se o izbosu manjem od milion dinara”, rekao je Dragan Jaćović, predsednik Zajednice klubova Superlige, “Zvezda ništa nije dostavila. Nisu se dogovorili sa igračima. Za sada je tako. Ostali smo bez jasnod odgovora da bismo mi kao Zajednica to mogli da rešimo”.

Jaćović je istakao da je teško reći u ovom trenutku kakva je sudbina Crvene zvezde.

Nismo dobili adekvatan odgovor, ni obaveštenje kada će da isplate sve. Dugovanja postoje, ona su evidentna, neko iz Zvezde treba da ih reši, mi kao Zajednica smo učinili sve da pomognemo koliko možemo. Početkom sledeće nedelje biće definitivni stav. Ovako kako sada stoje stvari, vrlo je diskutabilno”, naglasio je Jaćović.

Prošle sezone, ‘crveno-beli’ su dobili licencu za takmičenje zato što je Sportsko društvo Crvena zvezda dalo garancije, ali po rečima Jaćovića, ovoga puta nije takav slučaj, koliko on zna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: