Nišikori: Najbolji me inspirišu

Japanski teniser Kei Nišikori veoma brzo je stekao simpatije navijača, a igrom protiv Rafaela Nadala u Madridu najavio je i da ima razloga za to.

Izvor: SV

Sreda, 30.07.2014.

23:45

Default images

Trenutno 11. teniser sveta je uspeo da savlada i Rodžera Federera, na masters u Majamiju, ali ga je povreda leđa onemogućila da završi proleće na pravi način.

“I dalje postoji razlika između igrača u Top 5 i ostalih. Oni ne promašuju lake udarce i ne dozvoljavaju protivniku lake poene. Ipak, ja se njih ne plašim, a neke od njih sam već pobeđivao“, rekao je Nišikori.

Titule u Barseloni i Memfisu su mu omogućile da stigne do najvišeg plasmana u karijeri, do devete pozicije na ATP listi, a pod vođstvom trenera Majkla Čenga nada se da može u nastavku sezone da ponovi takve partije.

Imam veliko samopouzdanje kada igram protiv najboljih tenisera sveta. Trenutno se osećam dobro, fizički sam veoma jak. Dobro sam trenirao u protekle dve nedelje, sve je spremno za US Open“, zaključio je Nišikori.

Japanac je nastupio na Vimbldonu, ali je u četvrtoj rundi poražen od Miloša Raonića, a pred njim je povratak na tvrdu podlogu na američkoj turneji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: