Lučić: Potvrdili da smo najbolji

Kapiten Partizana mt:s Vladimir Lučić rekao je posle osvajanja 12. uzastopne titule šampiona da je tim potvrdio da je najbolji u regionu.

Izvor: AK

Četvrtak, 13.06.2013.

00:12

Default images

"Crno-beli" su savladali Zvezdu 68:52, u četvrtom meču finalne serije tokom kojeg je imao i 20+ poena prednosti, i sa 3-1 u seriji osvojio 20. titulu šampiona.

"Posle osvajanja ABA lige i plasmana u Evroligu, ovom pobedom i osvajanjem titule potvrdili smo da smo najkvalitetniji tim na ovim prostorima", rekao je Lučić.

Lučić je sa 14 poena bio jedan od najboljih u "crno-belom" dresu, i kao kapiten podigao drugi trofej ove sezone.

"Od srca želim da se zahvalim igračima i stručnom štabu što su mi obezbedili da kao kapiten podignem trofej, i sliku sa podignutim peharom dodam u album. Hvala navijačima, na podršici koju su nam pružali tokom čitave sezone. Hvala i malom broju ljudi koji su kada nam nije išlo verovali u nas, a hvala i onima koji nisu verovali, jer su nas motivisali i mi smo zasluženo odbranili i ovu titulu”, rekao je kapiten Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: