Hej: "Hoću borbe sa braćom Kličko"

Nakon što je odbranio WBA titulu u teškoj kategoriji, engleski bokser Dejvid Hej želi da se bori protiv braće Kličko i objedini sve titule.

Izvor: Saša Ozmo

Nedelja, 04.04.2010.

19:35

Default images

„Samo pogledajte njihova prethodna dva protivnika, bilo je prilično dosadno jer su im rivali bili sramota za boks. Moraju da se bore protiv sportiste kao što sam ja, imam sve što je potrebno i želim da se dokažem protiv najboljih na svetu. Ako ih budem udarao kao Ruiza, mogu obojicu da pobedim“, izjavio je Hej.

Ipak, da bi se dogodio meč sa Vladimirom ili Vitalijem Kličkom, Englez prvo mora da se nada da Nikolaj Valujev ne iskoristi klauzulu iz ugovora i zatraži revanš, pošto je Hej upravo njemu oduzeo WBA pojas.

Drugi problem jeste mesto odigravanja eventualnog meča – Hej bi želeo London, a braća Kličko Nemačku.

„S obzirom na opcije, ne bih želeo da moja naredna borba bude sa Valujevom, razgovaraćemo za nekoliko dana. Moja je dužnost da imam najbolje moguće borbe. Voleo bih ponovo da se borim ove godine, u oktobru ili novembru. Ne plašim se nikoga, pogledajte moju karijeru do sada – boriću se sa bilo kime, bilo gde“.

Samouvereni Hej ipak kaže da nije potpuno zadovoljan svojim nastupom protiv Ruiza i dodaje:

„Bilo je zabavno, dobro za publiku, ali tehnički nisam bio dobar koliko sam hteo jer sam primio isuvuiše udaraca. Što više teških borbi imam, to ću bolji bokser postati. Još nisam ni blizu maksimuma, ali na pravom sam putu“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: