Ponedeljak, 22.12.2008.

13:00

Ćurković za B92: „Ne odustajem“

Ivan Ćurković izjavio je za B92 da je informacija da se povlači iz trke za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije netačna.

Izvor: ŽÈ

Default images

U članku iz „Blica“ koji je B92 preneo, najavljeno je kako će se Ćurković obratiti javnosti i izneti svoje viđenje izborne kampanje. Ćurković je za B92 izjavio kako je informacija da se povlači netačna i da nije istina da nema dovoljnu podršku potrebnu za zvaničnu kandidaturu. Aktuelni predsednik OKS potvrdio je da će narednih dana da se obrati javnosti u vezi sa izbornom kampanjom.

Ja i dalje ostajem kandidat Fudbalskog saveza Srbije za predsednika Olimpijskog komiteta Srbije. Što se tiče dela tog članka koji govori o nedovoljnom broju kandidatura, ja ih imam sasvim dovoljno – i više nego što treba“, izjavio je aktuelni predsednik OKS.

Ćurković je dodao da mu nije poznato odakle je došla ta informacija da se povlači iz kampanje.

Zaista ne znam. Mislim da je to apsolutno nešto što nema veze sa istinom. Sa mnom niko nije razgovarao o tom pitanju. Neću da spekulišem, to je apsolutno izmišljeno“.

Na pitanje da li smatra da je u pitanju možda prljava kampanja, Ćurković još uvek nije želeo da se izjasni.

Za dva dana ću dati izjavu po tom pitanju. Daću svoj prilog da kampanja ne bude prljava. Ja dosada nisam davao nijednu izjavu, rekao sam da je dobro da kandidata za predsednika OKS bude što. To je demokratski i normalno“.

Rok za podnošenje kandidatura za predsednika OKS ističe u sredu u podne, a izbori su 24. februara 2009. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: