Tanaskoviću treći mandat u Savezu sa školski sport

Legendarni odbojkaš Željko Tanasković dobio je treći mandat na mestu predsednika Saveza za školski sport na redovnoj Skupštini koja je održana u Beogradu.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 24.12.2017.

11:35

Tanaskoviću treći mandat u Savezu sa školski sport
Foto: Press služba Saveza za školski sport Srbije

Kako je rečeno, situacija u školskom sportu nikad nije bila bolja, što opravdava apsolutna podršku aktuelnom predsedniku, koji je u svoja predhodna dva mandata doveo do toga da školski sport bude prioritet u razvoju sporta u Republici Srbiji, kao i da postane jako bitan segment u medjunarodnim okvirima.

"Zaista sam ponosan na rezultate u 2017. godini. Brojke govore za sebe, a ja bih hteo da se zahvalim pre svega Ministarstvu omladine i sporta i ministru Udovičiću, koji nam daje podršku bez koje ne bi mogli da realizujemo naše projekte. Takodje želim da se zahvalim i svim opštinama i gradovima koji su povećali budžete za školski sport i koji su podržali projekat Sport u škole", rekao je Tanasković.

On je dodao da je dobar rad prepoznala i Medjunarodna federacija za školski sport.

"Postali smo jako bitan šraf i pred nama su organizacije medjunarodnih takmičenja, gde sam siguran da ćemo opravdati trenutnu reputaciju", istakao je Tanasković i najavio mogućnost da se kandiduje za predsednika Evropskog saveza za školski sport.

Na Skupštini je izabrano i celokupno novo rukovostvo Saveza, pa je uz novi Upravni i Nadzorni odbor takodje verifikovan mandat i dosadašnjem generalnom sekretaru Urošu Saviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: