Bogdan o Bjelici: Eto šta znači motivacija protiv bivšeg tima VIDEO

Bogdan Bogdanović istakao je motivaciju igre protiv bivšeg tima kao jedan od bitnih faktora sjajne partije Nemanje Bjelice protekle noći.

Izvor: AK

Četvrtak, 13.12.2018.

12:55

Bogdan o Bjelici: Eto šta znači motivacija protiv bivšeg tima VIDEO
Foto: Tanjug/AP Photo/Rich Pedroncell

Bjelica je postigao 25 poena u pobedi Sakramento Kingsa nad Minesota Timbervulvsima (141:130) koji letos nisu želeli da mu ponude višegodišnji ugovor.

"Kad igrate protiv bivšeg tima uvek postoji dodatna motivacija. To je košarka, to je dobra stvar. Nemanja je veoma talentovan igrač i kada uključi tu ekstra motivaciju, eto šta se dogodi", rekao je Bogdanović.

Bogdanović je pratio zemljaka sa 20 poena u petoj pobedi Kingsa u poslednjih šest mečeva u kojoj su oborili rekord franšize sa 19 trojki. Sa učinkom 15-11 "Kraljevi" su na osmom mestu Zapadne konferencije.

"Nismo znali za rekord. To samopouzdanje dolazi iz svlačionice, timske hemije. Prošle sezone smo posle dvadesetak mečeva imali pet trijumfa i onda ti nedostaje pravi motiv. Sada želja za plej-ofom donosi posebnu energiju i koncentraciju u svakoj utakmici i to je glavna razlika. Još uvek učimo da igramo jedni sa drugima, normalno je da je potrebno vreme da se sve kockice sklope",
dodao je Bogdanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: