Dramond odlazi, ostaje mesto za Bobija?

Andre Dramond, prvi centar Detroit Pistonsa, mogao bi da napusti ekipu i preseli se u redove Boston Seltiksa.

Izvor: ÐN

Utorak, 21.02.2017.

19:00

Dramond odlazi, ostaje mesto za Bobija?
Photo by Gregory Shamus/Getty Images

Kako prenose lokalni mediji, Dramond bi lako mogao da promeni sredinu sada kada je rok za trejdovanje blizu, a kao prva destinacija navodi se Boston.

23-godišnji momak rođen u državi Njujork poslao je signale na društvenoj mreži ’Tviter’, izbrisavši sve što ima veze sa Pistonsima iz biografije koja stoji ispod slike.

On je ove sezone na parketu provodio u proseku nešto više od 30 minuta i za to vreme beležio 14,6 poena, uz 13,8 skokova.

Ukoliko do ovakvog scenarija dođe, u ekipi Stena Van Gandija moglo bi da se otvori mesto za srpskog košarkaša Bobana Marjanovića, koji šansu dobija na kašičicu otkad je došao iz San Antonija. Za sada je sve na spekulacijama, pa nisu poznati detalji potencijalnog trejda, niti moguće novčane nadoknade.

Takođe, to bi bio drugi veliki trejd u kojem su uključeni centri, posle onog Demarkusa Kazinsa iz Sakramento Kingsa u Nju Orleans Pelikanse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: