"Kriptonejt" želi iz NBA u NFL ligu

Bek Oklahome,jedna od najnižih igrača u ligi, ali i pobednik u zakucavanju, Nejt Robinson, u slučaju "lokauta" želi mesto u NFL timu...

Izvor: B92

Utorak, 12.07.2011.

23:11

Default images

Omaleni bek Oklahome, nekadašnji igrač Njujorka i pobednik u zakucavanju na “All star” vikendu Nejt “Kriptonejt” Robinson, izjavio je da će u slučaju “lokauta” pokušati da sebi nadje mesto u nekom od NFL timova.

Za razliku od njegovih brojnih kolega koji se pripremaju na seobu preko atlantskog okeana u Evropu, ili na odlazak u Kinu, gde bi igrali košarku tokom pauze u NBA ligi, eksplozivni bek najavio je pokušaj borbe za mesto u nekom od NFL timova.

Međutim, njegova veza sa američkim fudbalom je prilično jaka. Robinson je ustvari kroz koledž školarinu obezbedjivao igrajući kao “sekundari” na Univerzitetu Vašington, a otac mu je svojevremeno bio zvezda koledž fudbala.

Gostujući u jednom radijskom šou programu, vrlo jednostavno je i objasnio svoju želju da se oproba u drugoj ligi i drugom sportu:

Želim da probam, uostalom zašto, da ste u nekom NFL klubu, ne biste probali NBA igrača. Pa to vam daje ogroman publicitet” rekao je Robinson. Sada samo još da se završi “lokaut” u NFL ligi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: