Petak, 27.01.2017.

13:55

Ražnatović za B92: Nikola će brzo na teren

Miodrag Ražnatović, agent zvezde Denver Nagetsa Nikole Jokića, veruje da se srpski reprezentativac nije teže povredio i da će se brzo vratiti na parket.

Izvor:

Ražnatović za B92: Nikola će brzo na teren
Getty Images

Jokić je odigrao još jedan sjajan meč u pobedi tima iz Kolorada nad Finiks Sansima (127:120), sa 29 poena (12-21), 14 skokova, osam asistencija i dve blokade, ali se na minut i po da kraja povredio.

Kako prenose mediji u Sjedinjenim Američkim Državama, radi se o povredi levog kuka.

"Mislim da nije ništa strašno, da će sve biti u redu i da će se Nikola brzo vratiti na parket. Svakako, sve će biti daleko poznatije posle magnetne rezonance u 11 ujutru u Koloradu, odnosno u 19 časova po našem vremenu", rekao je Ražnatović za B92.

Jokić igra sjajno u svojoj drugoj sezoni u najjačoj ligi sveta, dok je u januaru prosto eksplodirao pošto beleži 24 poena, 11 skokova, pet asistencija, 1,4 blokada i jednu ukradenu, za 30 minuta na parketu u proseku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: