Nedelja, 03.05.2015.

21:28

Vizardsi napravili brejk u Atlanti

Košarkaši Vašington Vizardsa savladali su Atlanta Hokse 104:98 na gostovanjima i poveli u polufinalu Istoka, NBA plej-ofa.

Izvor: AK

Default images
Photo by Kevin C. Cox/Getty Images

Veoma izjednačen meč u Džordžiji odlučen je u poslednjem periodu, Vizardsi su sjajnom odbranom ograničili Hokse na samo četiri koša od 26 šuteva iz igre, te poenima Džona Vola i Otoa Portera prelomili duel tri minuta pre kraja.

Vizardsi su prvi tim u istoriji NBA plej-ofa koji je dobio prvi meč serije na četiri uzastopna gostovanja. Prošle sezone su to uradili protiv Čikaga i Indijane, a ove protiv Toronta, i sada Atlante.

Šestorica igrača Vizardsa su imala dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Bredli Bil sa 28 poena (9/22 iz igre) uz 7 skokova. Sjajan je bio Džon Vol sa 18 poena (8/19) uz 13 asistencija i 7 uhvaćenih lopti, dok je dabl-dabl ostvario i Marčin Gortat sa po 12 poena i skokova.

Hokse je predvodio Demar Kerol sa 24 poena (8/13)m Al Horford je dominirao u reketu sa po 17 poena i skokova uz 7 asistencija, a sjajno ga je pratio Pol Milsap sa 15 poena, 12 skokova i 8 proigravanja.

Drugi meč serije igra se takođe u Atlanti u utorak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: