Raičević se vraća u Zvezdu?

Izvor: MR

Nedelja, 11.11.2007.

10:55

Default images

Krilni centar Miroslav Raičević veoma je blizu povratku u Crvenu zvezdu. Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore sezonu je počeo u italijanskom prvoligašu Napoliju, ali zbog finansijskih i mnogih drugih problema tog kluba najavljen je prekid saradnje, a rukovodstvo "crveno-belih" izrazilo je želju da ga vrati u Beograd, prenosi "Sport".

Raičević je sa Crvenom zvezdom, 2006. godine, osvojio Kup Radivoja Koraća, a zatim je prešao u Dinamo iz Moskve.

Dolaskom Raičevića, trener Crvene zvezde Stevan Karadžić znatno bi rasteretio Tadiju Dragićevića, koji na poziciji krilnog centra za sada nema pravu zamenu, s obzirom da je Nemanja Aleksandrov i dalje povređen.

"Crveno-beli" će najverovatnije, uprkos najavljenom dolasku Raičevića, nastaviti potragu za pojačanjem na poziciji "petice", gde se trenutno smenjuju Nenad Mišanović, Vladimir Tica i Elmedin Kikanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: