Sreda, 19.11.2014.

12:54

Hotel koji gostima naplaćuje "negativne kritike"

Jedan par dobio je “kaznu” u iznosu od 100 funti (oko 125 evra) zato što je hotel u Blekpulu (Velika Britanija) opisao kao “trulu smrdljivu udžericu” na sajtu TripAdvisor.

Izvor: Telegraph

Default images

Toni i Džen Dženkinson objavili su negativne komentare nakon što su se razočarali smeštajem u Broadway Hotelu.

Par iz Vajthevena kasnije je otkrio da im je skinuto dodatnih 125 evra sa kreditne kartice, a nadležni u hotelu obrazložili su to “politikom naplate negativnih kritika”.

Dženkinsonovi su se žalili društvu za zaštitu potrošača u Kumbriji, koji su rekli da nikad nisu naišli na takav slučaj. Par se ipak izborio za refundiranje.

Predstavnik Broadway Hotela rekao je da menadžer nije dostupan za komentare i da nije svestan politike kuće koja nalaže da se gostima naplaćuju negativne kritike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: