Uspešna promocija Zlatibora u Jekaterinburgu

U Jekaterinburgu, gradu u centralnoj Rusiji i administrativnom središtu Sverdlovske oblasti, uspešno je predstavljena turistička ponudu Zlatibora pred predstavnicima 17 turističkih agencija i dogovoreni programi boravka ruskih turista na toj srpskoj planini.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 26.10.2014.

16:50

Default images

Prisutni su pokazali veliku zainteresovanost za dolazak gostiju iz Jekaterinburga na Zlatibor, a direktor turističke organizacije "Zlatibor“ Arsen Đurić je predstavio turističku ponudu Zlatibora.

Direktor Turističke organizacije "Zlatibor“ sastao se Olgom Simonovom, predstavnikom Ministarstva sporta i turizma Sverdlovske oblasti i gospodinom Antonom Vladimirovičem Potapovim, direktorom turističke agencije "Evroport“, najveće u Ekaterinburgu i jedne od većih u Ruskoj Federaciji.

Na sastanku su dogovoreni programi boravka ruskih turista na Zlatiboru, odnosno Srbiji. U pitanju su petodnevni, sedmodnevni i desetodnevni aranžmani. Pored boravka na Zlatiboru u programu su predviđeni obilasci manastira, kao i poseta Beogradu i Novom Sadu.

U Jekaterinburgu je dogovorena i promotivna tura, koja podrazumeva dolazak predstavnika turističkih agencija na Zlatibor krajem novembra, kada će se oni direktno upoznati sa smeštajnim kapacitetima, sportskim sadržajima, zdravstvenom ponudom i ostalim turističkim potencijalima destinacije Zlatibor.

Na promotivnoj turi planirano je da se potpiše Ugovor o saradnji, nakon koga će krenuti prvi turisti iz Jekaterinburga i okoline na Zlatibor.

Foto: Image courtesy of Evgeni Dinev at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: