Pogledajte hit fresku za 12 evra

Aviokompanija “Ryanair” početkom septembra uvela je novinu u svoju ponudu – jeftine letove ka Saragosi, za sve oni koji žele da vide čuvenu restauriranu fresku Isusa Hrista pod nazivom “Ecce Homo”.

Izvor: B92

Sreda, 05.09.2012.

13:55

Default images

Irski prevoznik predstavio je 3. septembra nove povoljnosti koje važe tokom narednih meseci a među njima se našla i karta za Saragosu. Kako prenose španski mediji, Saragosa se među ostalim destinacijama našla pre svega zahvaljujući popularnoj freski “Ecce Hommo”.

Karte po ceni od 12 evra mogu se rezervisati do 6. septembra, a važe za letove u oktobru i novembru.

“Iako su se do sada karte za naše letove ka Saragosi dobro prodavale, očekujemo da će ovom akcijom još više ljudi doći u taj španski grad”, kazao je Luis Fernandes Meljado, direktor odeljenja za marketing kompanije “Ryanair”.

Krajem avgusta Saragosa je zabeležila povećan broj turista koji dolaze ne bi li videli pomenutu fresku. Delo je postalo slavno nakon veoma loše restauracije koju je, uz najbolje namere, učinila osamdesetogodišnja Sesilija Himenes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: