Vlasnik prepoznao davno izgubljenog psa na Fejsbuku

Kapetan Ron je najpoznatiji pas u prihvatilištu u Tenesiju i ima brojne fanove na Fejsbuku. Nakon dve godine, vlasnik je prepoznao svog psa na slici i odmah pozvao prihvatilište.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2016.

14:56

Vlasnik prepoznao davno izgubljenog psa na Fejsbuku
Foto: Thinkstock / ilustracija

U Tenesiju se nalazi mesto koje prihvata odrasle pse, pogotovo one koji imaju zdravstvenih problema i obezbeđuje im mesto za život i beg od tragične sudbine u azilima.

Jedan od najpoznatijih pasa iz prihvatilišta je Kapetan Ron, trinaestogodišnji pas koji ima i svoju stranicu na Fejsbuku.

Kapetan Ron dobio je ime jer zbog svog izgleda podseća na kapetana nekog broda. Ron je zbog infekcije izgubio oko, ali i sluh.

Kapetan je stigao u prihvatilište 2014. godine, nakon što je odveden u azil za pse kao lutalica. Nakon dve godine, Ronov prvobitni vlasnik prepoznao je svog psa na slici na Fejsbuku i odmah pozvao prihvatilište.

Pas, koga su zvali Oskar, je pre dve godine nestao sa njihove farme, a oni su se pribojavali da se radi o najgorem.

Oni su se zahvalili prihvatilištu što je tako dobro čuvalo njihovog dragog psa i objasnili da ne mogu da ga uzmu nazad zato što su se odselili i ne žele da odvoje Kapetana od njegovih prijatelja.

“Radimo ceo dan i ne bismo mogli da mu pružimo negu kakvu ima u prihvatilištu”, objasnili su oni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: